-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
turbulencia8 #40140 üzenetére
Ugyanolyan léptetőmotor van benne, mint a 30mm f/1.4 változatban is, amit én használok videóra, szerintem teljesen oké.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
turbulencia8 #40140 üzenetére
nem vagyok túl expert + nem is videózok, lehet egyszerűbb lenne irl kipróbálni valami innivaló mellett, mint kollegának az 56-os TTartisan-omra volt hasonló kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz
turbulencia8 #40046 üzenetére
Nagy múltú külföldi teszter oldalak is vergődnek sajnos. Elég csak a személyes kedvenceimre gondolni: Dpreview, Photographyblog. Utóbbi nem biztos, hogy csúcs volt a témában, viszont nagyon sok gépet teszteltek és rengeteg teljes felbontású anyagot le lehetett tölteni (jpeg, raw, sample videók), ami ritka és emiatt nagyon szerettem. Friss hír az oldalukon:
As of February 2025, we are no longer providing full size sample images or videos for download.
-
válasz
szerintem csapj bele bátran! mi azért nem írunk róluk, mert sok munka és nem hoz érdemi eredményt: kevés digicam cég van, minimális marketing büdzsével, cserébe túl sokan a cikkeket sem olvassák. szóval kipontozódott, mint téma.
-
válasz
Nem rábeszélni akarlak de pont az olyan tesztek szerintem a legjobbak amik nem száraz, laborszagú írások hanem a való életben történő felhasználásról szólnak.
-
hito
nagyúr
válasz
turbulencia8 #40030 üzenetére
Nekem is X-M5 vázam van és meggyűlt a bajom a 6k videók lejátszásával. Asus Zenbook Pro Duo notim se birkózik meg vele (i7-12700H + nVidia RTX 3050Ti). Próbáltam már mindenféle lejátszót, diavetítés mindegyik. Van valami tuti tipped esetleg erre?
-
hemaka
nagyúr
válasz
turbulencia8 #40034 üzenetére
Magyarrol nem is tudok, de nagyon nem is nagyon latom ertelmet ennyi jo kulfoldi oldal kozott.
Meg aki nem tud angolul is ossze tudja hasonlitani a fotokat, meg atporgetni a galleriat milyen fotok vannak benne. -
válasz
turbulencia8 #40034 üzenetére
Miért nem írsz róla egy logout cikket? Akár lehet hosszabb is, írd le a tapasztalataid, pláne ha hosszabb ideje használod már, valószínű jó alapos lesz.
-
arn
félisten
válasz
turbulencia8 #40033 üzenetére
en igyis ugyis sokat szerkesztem utana
sose szerettem jpgbe fotozni, fujinal se.
-
arn
félisten
válasz
turbulencia8 #40031 üzenetére
Jah minden gep tamogatja, csak nem rawba, hanem jpgbe, amit sose hasznaltam, igy hirtelen kopni nyelni nem tudtam, csak probaltam kitalalni hogy fotozzak rawba, ami mentheto lesz valoszinuleg. Parhuzamosan meg csinaltam mobilos fotokat. Egy billego, mozgo csonakbol nem volt egyszeru tema.
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- ZEISS Batis 40mm F2.0 Sony E
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (980 vagy 1600 expoval! )
- Tokina AT-X Pro 11-16mm f2.8 (IF) DX eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest