Új hozzászólás Aktív témák

  • krizmo_

    Topikgazda

    Hentes tokány fekete és basmati rizzsel

    Ez kicsit diétásabb a megszokott verziónál, de én mindig így készítem, és nagyon finom.

    Hozzávalók:
    - 1kg karaj
    - 300 g parasztsonka
    - 2 közepes fej hagyma
    - 3 gerezd fokhagyma
    - 200 g kovászos uborka
    - 200 g paradicsomlé
    - 1 ek olaj
    - Só (csak akkor, ha a sonka nem elég sós)
    - Bors ízlés szerint

    Felaprítottam a hozzávalókat:

    A hagymát és a sonkát egy kanál olajon odatettem pirulni, amikor megpirultak hozzáadtam a fokhagymát, majd a karajt is, borsoztam, miután rápirítottam felöntöttem a paradicsommal.
    Amikor már szinte megpuhult a hús hozzákerült az uborka, és így főztem készre.

    Elvitelre:

Új hozzászólás Aktív témák