- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bluetooth hangszórók
- Micro Four Thirds
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hacki87
senior tag
válasz
Drakmusz #76168 üzenetére
de ugye nem kötelező használni az éjszakai módokat, ott van a PRO mód + mellé a raw is és akkor nem lesz elmaszatolva. Értem, hogy mit mondtok megnéztem én is a saját képem ami pro móddal és ilyen éjjelivel készültek. De ez csak akkor jön elő ha 1:1 arányba nézed. én pl egy full monitoron nézem vagy max egy full hd tv-n amivel kitölti a képernyőt nem többel mert édesanyámnak vagy a menyasszonyomnak minek mutogassam a képet centiről centire? őt egybe érdekli a kép ahogy engem is. Ettől függetlenül értem és láttam is mit mondtok azzal amikor az zsírkrétát csinál. De anno a nokia védjegye volt az olajfestmény
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest