-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaWehun
tag
látom megragadtad a lényeget. nem megmondóemberkedni jöttem ide, eddig sem azért voltam itt, de kicsit irritáló már, hogy mást nem lehet látni csak a tömény szart amit egymásra borogatnak emberek, mellette elenyésző mennyiségű képpel. észhez kellene térni néhány arcnak... (#74796) kdavid94 pontosan tudom mire szolgál ez a topic, lehet, hogy kicsit régebb óta figyelem mint gondolnád, annak ellenére, hogy nem gyakran írok ide és posztolok, nem lehet mindenkinek ugyan olyan ízlése, de az, ahogy reagálnak egymás posztjaira az kicsit több mint szánalmas. és jó lenne ha ez befejeződne, mert nem ezért járnak ide az emberek, hogy más lelki nyomorát olvassák, mert ő neki márpedig nem tetszik ez vagy az a márka. szerintem nem csak nekem tűnt ez fel..
(#74798) Moz ezt ne...ez annyira rossz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth-headsetekről általában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest