- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
#18001664 #54195 üzenetére
A mostani szabályrendszer már szerintem több, mint egy éve megvan (2015. április-május táján készült el, ha jól rémlik). Szerintem nem én definiáltam ezeket, közös akarat által lettek azok, amik most. Mivel a szerkesztett képeknek van külön topik, úgy gondolom, hogy logikus is jelen helyzetében a dolog. Ha jól érzem, a "filterezett kategóriát" nem ugyanúgy értelmezzük; emlékeim szerint a fizikai szűrők használata ellen senki sem szólt még eddig, csak az utólagos szerkesztésért. Makró kép szerintem is jöhet, hiszen azzal is az adott készülék kamerájának képességeit lehet érzékeltetni, prezentálni. Nekem is úgy rémlik, hogy már régebb óta fel-fel tűnsz a topikban, így Te is láthattad a "szabályok" előzetes tervezetét, részt vehettél a kialakításukban.
Értelemszerűen semmi sincs kőbe vésve, minden módosulhat, kérdés, hogy mire van igény? És ez a kérdés most mindenkinek szól!
Egyébként nem ismerlek személyesen, de szerintem nem öregedtél ki még innen, nyugodtan hozhatsz még képeket, csak a szabályoknak megfelelően, ha kérhetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- HP szerverek áron alul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest