- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
raubisoda
senior tag
Tehát te az fps-re gondolsz.Nekem azzal bajom nincs.Mint fentebb írtam a konfig sztem bőven elég kell legyen csak a fránya VRAM ami nem dukál szépen a Forza elvtársnak.De várom én is ez ütni fog nem is mert szimulátor lenne hanem a szépsége az fog meg.Brutál baba amúgy.
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
sagem
addikt
válasz Csapoati #370 üzenetére
Szerintem mivel egymással is lehet akár játszani így közös, szóval jöhetnek a konzolos vélemények is
Meg van játékoslistánk is, ott meg lehet adni a platformot is, aki szeretne itt hozzá tudja magát adni :
PH! játékosok listája[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
őstag
-
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
válasz Csapoati #525 üzenetére
Visszavonom, utána az elsőnél kipörgettem egy Ford GT Horizon Editiont.
Egyébként aki játszott a korábbi részekkel (FM3-tól felfelé), az regisztráljon a Forza Hub-ra és kaphat pár (nem is rossz) bónuszautót.
cyberkind: Miért akarod újrakezdeni?
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
nagyúr
-
-
.LnB
titán
válasz Csapoati #690 üzenetére
Milyen a játék ati? Meg kell vennem? Meg akarom amúgy, de ezt most csúszik kicsit.
Néztem videót YT-on egy srác ugyan olyan géppel tolja mint ami nekem van. Ultrán fix 60 fps van neki, sokszor felette. De olvasom mindenhol máshol, hogy teljesítmény problémák vannak, kíváncsi leszek.
(#689) sagem 480 elég szépen teljesít a játék alatt az alapján amennyit eddig láttam tesztekben.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Csapoati #693 üzenetére
Az nagyon vagány hogy a konzolosok és PC-sek is nyomhatják egymás ellen. Lehet majd csinálni jó nagy PH-s futamokat. Mondjuk akkor a szerver mit számol? Mert konzolon 30fps-sel fut a game pc-n meg 60-nal.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
válasz Csapoati #700 üzenetére
Velem soha nem fordult elő még ilyen!
Más: Szerintetek a co-op miért csak négy emberrel megy? Elég gáz..
cyberkind: Tudom, de erre csak tegnap jöttünk rá... és nem értem az okát. Egyébként ma reggel néztem, h elég rendesen rám vertél játékidőben, pedig pár napja még utánam "kullogtál"!
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Csapoati #872 üzenetére
Ja akkor benéztem, azt hittem az lesz az elso pack. Most adtak ki hozza hivatalos trailert azért gondoltam.
-
sagem
addikt
válasz Csapoati #976 üzenetére
Hja..lényeg, hogy várjuk a holnapi updatet, kíváncsi leszek, hogy mi lesz benne a PC-s rész, gondolom a nagyja általános hibajavítás meg szokásos dolgok (hangok s egyebek) fésülgetése, de remélhetőleg lesz teljesítmény javító cucc is
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
.LnB
titán
válasz Csapoati #1095 üzenetére
Nem gondolod, hogy felesleges tanács volt ez már így utólag?
Most már mindegy. Megvan.
Inkább a többiben segíts.
-
.LnB
titán
válasz Csapoati #1100 üzenetére
Az első fesztivál után választhatsz, hogy hol akarod a következőt lenyomni. Én a várost választottam. Aztán megnyertem a 4(?) versenyt ott a városban is, majd küldött a játék másik helyszínre. De én mindig a fesztivál helyszínére mentem tuningolni a kocsit. Ott van a garázs.
Miután meglett a második helyszín is, és indultam volna a 3.-ra, gondoltam átfestem a kocsit előtte, odamegyek a garázsba. De addigra "le volt bontva" a buli. Aztán mikor rányomtam, megint felépült az egész rendezvény. És megint beadta a versenyeket.
Ennél jobban nem tudom leírni.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Csapoati #1102 üzenetére
Akkor nincs gáz? Nyomjam le megint?
szerk.: Oks. Akkor 5x lehet. Értem. Köszi.szerk2.: Ja és vegyél fel barátnak, ha már NFS-be nem jött össze, hogy egymás ellen versenyezzünk. Majd itt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Corpuscle
őstag
válasz Csapoati #1107 üzenetére
Köszi az infót! Érdekes, olyan ismerős drivatarját is bedobta, akinek tudtommal már a Box sincs meg, nemhogy az FH3. Erre kicsit figyelhetne a rendszer.
Más: Jó ez a club tagság, egyből lett több 100 ismerős a játékban, mindenhol drivatarok vezetnek, folyamatosan nyomja éppen hol állok adott feladattal.
(#1110) bulikavagyok: Erre gondoltam én is, FM6-tal biztos játszott az ismerős.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest