Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
parandroid #40487 üzenetére
a verseny része semmiképp sem
a többiről viszont ne nyilatkozz. egy biztos, az én forza horizon-om tök más, mint aminek ezt a gémet -valószínűleg- szánták#40486CJ4567 ez így leírva, végül is, oké. ezt anno megtette paranoid is nekem. kedvet kaptam hozzá (fogjuk rá). és mégse
ha valaki ott lenne melettem persze, pl te, fogná a kezem és mutatná hogy oda menj, igen, ezt gyors told le, meg ezt még, máris megvan 10pont.. úgy más
de nekem valahogy mindig az a végállomás ilyenkor, hogy megnézem melyik adja a legtöbb pontot, aztán megkeresem a map-on, látom, hogy ott is, meg amott is, emg még amott is lesz majd ilyen-olyan verseny, azokat akkor előkészíteni, meg aztán meg is csinálni.. és akkor ki tudja végül, mennyi pontom is lesz, igazából
ezzel ellenben az ah-ba meg bemegyek - és most pörög annyira a kiszemelt autó, hogy 1-2 percenként egy feljön - rányomok és lehet meg is kapom.. valahogy ez tűnik még mindig a könnyebb útnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest