- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux haladóknak
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Videó stream letöltése
- Asustor NAS
-
IT café
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
oliwire #33318 üzenetére
Nagyon... nagyon durva árak vannak.
Egy Focus 7.3M-ról indul.... 1.0EB motorral.
Annyira bután néztem az árcédulára, hogy ha lenne kamera a honlapon, ami figyeli a reakciókat, hát... az azt hitte volna, hogy skizofrén zombi vagyok.
(Itt érzem, hogy mekkora mákkal vettük az S-Max-ot)Szerintem kevés, az a teljesítmény,
Én simán ellennék vele. Nem teljesítményhajhász vagyok. Tetszik, hogy 2.5l-es motor, és így nincs úgy túlhútva, mint az 1.5EB.
Igazából ritkán közlekedek tényleges városi forgalomban, Tatabánya szerintem nem klasszikus város forgalmi szempontból.Amúgy most cserélték a kuplunk kinyomó áramkör kapcsolót, mert néha nem indult el az autó.
Visszahívásos kampányon is túl van, remélem novemberig (kötelező szerviz) már nem lesz semmi meglepike.
És a kijelző azóta sem fagyott le... most már úgy tekintek erre a kérdésre, hogy tényleg megcsinálták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ülőgarnitúra 3-2
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest