- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Videó stream letöltése
- Linux haladóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Windows Insider Program
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
-
IT café
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Kicsit matekoztam és még jó, h ültem. Összeadtam nagy vonalakban mennyit lapátoltam bele az én kis szőrös puttonyos állatkámba, hát nem keveset. A vételárának lassan a háromnegyedét (1m volt) toltam bele, de ebben benne van az alufelni (48k), a vadiúj szett nyárigumi (64k) és minden szerelési díj valamint az utolsó ebayes matrica és kulcstartó is.
Holnap első kerékagy csere párban + két elmaradt szilent + alsó váltótartó bak + szerelési díj + futómű állítás.
Én meg olyanokon agyaltam, hogy kéne neki egy rendes kézi mosás + polír...
Az idén külsőségekre már nem adok. A kavicsfelverődést akarom még megcsináltatni, ősszel új szett téligumi és kifújt.Ennyiből már tényleg valami újat és jobbat lehetett volna venni, de utólag nagyon okos tud lenni persze mindenki.
Mindegy, mindig is akartam kettes fókát. Most már marad, ha ennyi minden meg lett rajta csinálva.
Anya (feleségem) is megtanulhatna rajta vezetni, de egyelőre ódzkodik a dologtól, pedig már rágom a fülét évek óta emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Ryzen 7 CPU-k
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest