- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- C# programozás
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Total Commander
- Programozás topic
- VMware
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_Stark
őstag
válasz kingabo #1181 üzenetére
Hali!
Most ASIO van kiválasztva, azt használom, csak egy idő után elkezd pattogni, ezért akarom kipróbálni a kernel streaming-et.
Win7 oprendszer van. Azt viszont nem tudtam hogy XP-hez és Win7-hez külön DLL van.
Én a foobar oldaláról szedtem le ezt: 1.2.2, released on 2006-08-04.
Akkor ez lehet hogy nem is jó Win7 alatt? (Mivel 2006-ban még sem Win7, sem Vista nem volt ) -
T_Stark
őstag
válasz kingabo #1188 üzenetére
Igaz csak integrált "hangkártyám" van, de egy 2x80W-os Technics erősítő van rákötve, 2 hangfallal amiben 30cm-es mélynyomók vannak. Ezekkel még alaplapi hangkártyával is valahogy dinamikusabban, szebben szól ASIO-val, mint alapbeállításokkal.
Egy normális hangkártyával biztos még több különbség lenne, de sajna csak ez van. -
default.
őstag
válasz kingabo #1630 üzenetére
az a baj, hogy nekem nem tartja meg a mappa szerkezetet.
amikor behúzom, már csak a fájlok vannak felsorolva egymás alatt, és az output mappában is csak fájlok vannak, nem törődik a mappákkal..Fandango:
most jó az mp3, de amúgy miért jobb az acc ? méret ? minőség ? köszi ![ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz kingabo #1919 üzenetére
Másfél évre rá ráférne a gépemre 1 újra telepítés... Szerintem emiatt nem jön be a foobaroon semmiféle skin, semmiféle hangzás javítás, se betűtipust nem enged a foobarba tenni, stb stb... Sokan próbáltak a topicból segíteni privátban, de senki nem értette, mi a francért nem lehet semmit kezdeni a foobar-ommal. Szóval tuti win reinstall lesz a bűnös első sorban...
Másod sorban pedig nem tanulta senki az anyja hasában a foobar2000 program beállításait MIndenki foobar analfabéta volt a lejátszó használatának elején...
Azért köszi
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Kékes525
félisten
válasz kingabo #1974 üzenetére
Soha nem szoktál érdeklődni a dal szövege után (nem mindenki perfect angol), a szerzőről és a hallgatott albumról, mindig minden pluginod (user-components) tökéletesen működik?
A telefont is használni kell, és ha átmész azokba a topikokba nagyon sok hozzászólás a kinézetről szól, annak ellenére, hogy sokan tokkal használják.
Itt nem kell keresgélni, azonnal kéznél van, ha érdekel. Csak egyszer kellett megcsinálni (kb 10 perc) és utána már "csak" a zene hallgatás marad. Ennyi munkát szerintem megér.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
dirceu
újonc
válasz kingabo #2155 üzenetére
Feltelepítettem a hivatalos oldalról.
Letöltöttem az Asio support fájlt, utána telepítettem.
Telepítettem discogs taggert, még az Asio előtt.
Aztán amikor az Asio4all-t beállítottam a playback/output/device-ban és az output/asio alatt a custom channel mappings-nál is, akkor elment a hang a WMP-n, így a device-t visszaállítottam, most legalább a Wmp-n van hang... -
AtHoS
nagyúr
válasz kingabo #2192 üzenetére
Pár napja kezdtem el használni a programot kiváltva az eddigi lejátszót, tehát most gyűlnek a személyes tapasztalatok vele kapcsolatban.
Sajnos nem csak Opera-val, de ott vettem észre elsőnek. Viszont ahogy látom nem a foobar-ral lesz a gond, hanem valami a rendszerben, mert ha kihúzom az U1-et USB-ből és visszadugom, akkor nincs a jelenség.
MasterMark
Tegnap már nem értem haza, így ma próbálom majd a javaslatokat, hátha kiderül a turpisság.Most annyit csináltam, hogy lehúzott U1-el indítottam a gépet és most a válaszírás közben dugtam vissza. Sajnos így is elnémult. Majd ezt követően megint lehúztam-visszadugtam és ismét megszűnt a némulás. Ez viszont teljesen független a használt kábeltől ugyanis csak az U1-be bedrótozott 50..60 centis kábellel is ugyanúgy jelentkezik a probléma, tehát nem a kábel okozza, de most nincs is toldó beiktatva, ne zavarjon a hibakeresésben.
Utánaolvasok az alaplap USB kiosztásának és megnézem másik vezérlőre dugva, hátha...mondjuk van a lapon USB 3 csati, az biztosan más vezérlő, tehát első körben azon "kísérletezem". Lesz egy pár újraindítás, szóval előbb feldobom a minap érkezett win frissítéseket, mert azzal még el vagyok maradva
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Brett001
aktív tag
válasz kingabo #2251 üzenetére
Igen, igazad van, csakhogy amikor írtam a hsz-t épp a melóhelyen voltam - a kollégámmal beszélgettünk a foobarról, így merült fel a kérdés - de a tablet nem volt nálam, hogy kipróbáljam.
Persze időközben kipróbáltam, már rögtön a lépésenkénti beállításoknál írja, hogy ezzel nem lehet zenét hallgatni mobil eszözön. Szóval nem ez kellett nekem. De egyébként feltettem, tényleg hasznos dolog ez is.
Amúgy némi kutakodás után találtam olyan lejátszót, ami képes smb/cifs kezelésre és még szépen is szól, Neutron Player személyében
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
Wolfskin
őstag
válasz kingabo #2264 üzenetére
egy válasz...!
köszi!
akkor ezek szerint ha külső dac-ot használok, a digitális jelátadásban nincsenek beállítási lehetőségek? vagyis nincs jelentősége, teljesen mindegy, hogy melyik digitális kimenetet használom a sok közül? akkor ilyen esetben nincs is semmilyen hatása a foobarnak a hangminőségre? (asio, wasapi, jplay stb). azért ez így már kényelmesnek tűnik...print screenre a hypersnap nevű progit használom, annak is a régi verzióját portable, mert az újakban már van mindenféle szerkesztési opció is, de arra ott a photoshop... csak itt valamiért új telepítésű volt a gép, lusta voltam keresni, ez tűnt a leggyorsabbnak.
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
S. Szabi
őstag
válasz kingabo #2414 üzenetére
Sima Windows 10, semmi ilyesmi, sosem használtam ilyen
felesleges baromságotprogramot. Szóval alapból úgy kéne maradnia? Esetleg valami rossz beállítás okozhatja a Windowsban?Arra már rájöttem, hogy csak akkor csinálja, ha addig húzom a magasságot, hogy automatikusan elérje a képernyő tetéj, alját, illet automatikusan ugrik a képernyő széléhez. Különben úgy marad, ahogy hagytam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest