Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
-
makinen72
csendes tag
válasz ozzy711 #1659 üzenetére
Tudom, hogy a foobar is eszi a DTS kódolást, csak én nem a PC-n hallgatnám, hanem asztali lejátszón 5.1 erősítőn át... A PC-n ugyanis nem tudok multichannel-t hallgatni.
"-A lehetetlent megkísérelni nem lehetetlen - zümmögött a computer -,és kiderülhet,hogy a látszat csal." Tőke Péter: A fogadás
-
makinen72
csendes tag
Sziasztok!
Elkélne egy kis segítség: megoldható valahogy DTS 5.1 MKA fájlok átkonvertálása úgy, hogy az eredeti DTS minőség megtartásával audió CD - kompatibilis fájlok legyenek?
Ha valaki tudna rá megoldást, az nagyon jó lenne... Hetekig tartott, mire sikerült előásni az internet bugyraiból ezt az MKA fájlt, Mike Oldfield: The Songs Of Distant Earth - DTS 5.1..."-A lehetetlent megkísérelni nem lehetetlen - zümmögött a computer -,és kiderülhet,hogy a látszat csal." Tőke Péter: A fogadás
-
makinen72
csendes tag
Amatőr kérdés, de hogy tudok bejutni az első sorba (artist name) billentyűvel?
Az istennek se tudok rájönni... Kicsit gyorsítanám vele a munkát, jó pár playlist-et kéne átírnom."-A lehetetlent megkísérelni nem lehetetlen - zümmögött a computer -,és kiderülhet,hogy a látszat csal." Tőke Péter: A fogadás
-
makinen72
csendes tag
válasz T_Stark #1196 üzenetére
Köszi, a billentyű beállítás sikerült. De az album cover dolog nem igazán tiszta. Egyrészt azáltal megváltozik a korábban beállított ablak kiosztás, másrészt az album borító megjelenítése még mindig kérdés... Honnét veszi a program a képet, hol tudom megadni, vagy mi tartalmazza a képfájlt? A dalok forrásmappájában kell lennie a képnek, vagy a playlistbe kell ágyazni valahogy? Szóval ez a nem tiszta nekem. Mi kell ahhoz, hogy mindig az éppen aktuális kép (borító) jelenjen meg?...
Jelenleg így néz ki nálam a foobar, ennél több infó megjelenítésre nincs szükségem, csak az album borító lett volna még jó...
[ Szerkesztve ]
"-A lehetetlent megkísérelni nem lehetetlen - zümmögött a computer -,és kiderülhet,hogy a látszat csal." Tőke Péter: A fogadás
-
makinen72
csendes tag
Remélem nem halt még ki ez a topik...
Két kérdésem volna:
1. album képet hogyan lehet megjeleníteni/importálni a mezőbe? (Lehet tetszőleges képet is betenni, például ha nem albumot, hanem válogatott dalok playlistjét játszom le?)
2. Lejátszáskor a vezérlőgombokat (play, next, prev. stb.) irányíthatom billentyűzetről, ahogy a Winamp-ban lehetett?
-
makinen72
csendes tag
Sziasztok!
Csak nemrég (pár hete) kezdtem ismerkedni a foobarral, eddig winampoztam. Már az első próbáknál feltűnt, mennyivel jobban szól, csak elég nehezen jövök rá a beállításaira (külcsín).
Mivel semmit nem értek a parancssoros tuningoláshoz, a "skineket" nem is erőltetem, csak a beépített színeket használom. Azt sem tudom pl., hogyan kell az éppen játszott album borítóját megjeleníteni az arra szolgáló ablakban. Nem engedi a program pl.wav fájlok tagjeinek átírását. Kipróbálnám a Windows mixert megkerülő Kernel Steaminget is, bár egyelőre csak integrált hangkártyám van, biztos lenne változás. Ennek a beállítása, ahogy elolvastam, elég macerás... Szóval szuper lenne ez a progi, de hozzáértés nélkül "csak" alapon tudom használni..."-A lehetetlent megkísérelni nem lehetetlen - zümmögött a computer -,és kiderülhet,hogy a látszat csal." Tőke Péter: A fogadás
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest