Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
Segítség kéne mert már megőrülök!!!
foo_discogs plugint nem tudom sehogy sem használni. Valami OAuth kell neki. Regisztráltam a Discogs oldalon de sehol sem találom a személyes PIN kódomat, amit be kéne irni, hogy generálni tudjak tokent és hozzáférést.Hol a ..csába van az a PIN?
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
Brett001
aktív tag
válasz Fandango #2845 üzenetére
Köszi, de közben rájöttem. Nem előbb kell beírni a PIN-t és majd "Authorize" gomb, hanem fordítva. Az Authorize generál PIN-t. Én persze először arra gondoltam, hogy valahonnan ki kell puskázni a PIN-t beírni és elküldeni a Authorize gombbal.
[ Szerkesztve ]
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném működésre bírni a Discogs plug-int de az istennek sem boldogulok. Valami PIN-t kér, de hiába regisztráltam a discogs oldalon, nem találom sehol.
-
Brett001
aktív tag
válasz kingabo #2251 üzenetére
Igen, igazad van, csakhogy amikor írtam a hsz-t épp a melóhelyen voltam - a kollégámmal beszélgettünk a foobarról, így merült fel a kérdés - de a tablet nem volt nálam, hogy kipróbáljam.
Persze időközben kipróbáltam, már rögtön a lépésenkénti beállításoknál írja, hogy ezzel nem lehet zenét hallgatni mobil eszözön. Szóval nem ez kellett nekem. De egyébként feltettem, tényleg hasznos dolog ez is.
Amúgy némi kutakodás után találtam olyan lejátszót, ami képes smb/cifs kezelésre és még szépen is szól, Neutron Player személyében
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom valaki próbálta-e vagy használja-e, de az Androidos Foobar remote alkalmazással kapcsolatban érdeklődnék. Ezt úgy kell elképzelni, hogy felteszem a tabletemre, tudok egy megosztott windows-os könyvtárban tallózni, lejátszani pc-ről? Mert sajna az általam kedvelt lejátszók egyike sem tudja ezt. (n7player, Poweramp). Az ES Explorer saját lejátszójával tudok csak, de az nagyon fapados. A másik megoldás az lenne, hogy felmountolom a megosztott könyvtárat és akkor már látná az andoroid, mint mikor pendrivet dugok fel OTG-vel. Ugye a stock kernelje alapból nem képes erre (nincs benne cifs támogatás). Tettem fel módosított kernelt (XDA-s) (Lollipop 5.0.2-őt használok), ezzel a kernellel cifs manager segítségével már tudok mountolni, de hiába, a felmountolt könyvtárt üresnek látja. Már minden Nexus 7 2013 fórumon érdeklődtem, de senki nem tud segíteni, csak annyit, hogy KitKat módosított kerneljével még jó volt, de nem akarok KiKatra visszatérni a Nexus 7-semmel. SZóval ha ez a foobar remote képes tallózni a megosztott könyvtárban akkor az nagy királyság lenne, hogy mountolás nélkül is tudnék wifin keresztül zenét hallgatni és nem kéne mindig pendriveot biggyeszteni a Nexus 7-re.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest