Aktív témák
-
Arnold2
őstag
válasz
legiaap #25096 üzenetére
The Punisher lesz a megoldás.
(#25095) Integra: Rosario: 404 hiba.
S bár egyetértek veled úgy nagyjából, de én spec Natalie Portmant és Keira Knightleyt megnézném egy Batmanban. Így első hallásra eléggé idegenek egymástól, de akár még jó is lehet. -
válasz
legiaap #25096 üzenetére
Unthinkable? csak egy ötlet, nekem ez ugrott be elsőre
szerk: vagy vmelyik fűrész epizód lenne?
-
adalbert1
veterán
válasz
legiaap #24410 üzenetére
Durva hogy leöregedett/szétverette a fejét azóta...
A Machete egész jóra sikeredett. Rodrigez hozza ezt a trash műfajt, van magyar vonatkozású poén is, Danny Trejo meg azt játsza ami.
A szereplőgárdában vannak érdekes arcok, pl. Steven Seagal. Kicsit lehetne azért több darabolás és brutalítás, ill. pár helyen feleslegesen viccesre vették szerintem a figurát.
-
Ifju
aktív tag
válasz
legiaap #24410 üzenetére
Kommentek szerint: Nine 1/2 Weeks
-
válasz
legiaap #22389 üzenetére
Húhh, hányszor nyúltam a távirányító után, mikor "már megint ez a rádió" ment. Egyszer sem bírtam végignézni, még 10 perces szeletekben sem, de a bevásárlókocsis jelenet beleégett az emlékeimbe.
(#22385) Jhonny06 - Rendben. Én tartom, hogy első ránézésre szép és nemes gesztus, de jobban átgondolva (nem rossz, csak) idióta dolog volt, amit véghezvitt. Te pedig még mindig hősként ünnepled. Szóval szerintem lezárhatjuk.
-
Odin_James
tag
válasz
legiaap #22189 üzenetére
"Az első hsz-ben sincs semmi róla."
Csak a topic címében van benne. Eddig nem tűnt fel?mod: Az engem nem érdekel. Nem olvastam egyiket sem! Óvodás szint. Ha neki lehet, nekem miért nem, ugye!?
A te hozzászólásodat olvastam. Ennyi! Remélem többször nem fordul elő és ez nem csak rád vonatkozik, ahogy azt fentebb is írtam. -
Odin_James
tag
válasz
legiaap #22186 üzenetére
"Minek kellett volna beszúrni azt a feliratot?
Lemaradtam valamiről?"
Le! Keményen!
Ezen információk birtokában neked mennyire tetszett volna a film?
Ha olyan egyszer élvezhető katarzist okozó csavarokat előre lelősz itt nekünk, nem ártana előre figyelmeztetni az embereket arra, hogy aki még nem látta a filmet, az ne olvassa el a kibaszott hozzászólásodat, mert akkor őt már nem fogja meglepetésként érni az adott jelenet.
Ezért kell kiírni a hozzászólás elejére a SPOILER feliratot. Érted már? -
BITBOYS
addikt
-
Ifju
aktív tag
válasz
legiaap #22189 üzenetére
Wiki:
A spoiler irodalmi művekre, filmekre, videojátékokra stb. vonatkozó olyan információ, amelynek idő előtti közlése elrontja, tönkreteszi a befogadás élményét. Leggyakrabban a végkifejlet elárulását jelenti, de kulcsfontosságú információk (főleg hosszabb alkotások esetén) nem csak a mű végén találhatók.
Egyébként igazad van, elmegyek és megkérem a beillesztését az első hsz-be.
-
Odin_James
tag
válasz
legiaap #22182 üzenetére
Nagyon rá volt izgulva erre a filmre. A jövő hétre volt betervezve. Nehéz lett volna egy k*rva SPOILER feliratot a cím elé bigyeszteni?? Megpróbálom moderálni magam, de ez most rohadtúl felhúzott.
Ne feledkezzünk már el erről (ez mindenkinek szól)! Áhhhhhhhhhhhhhhhhh!
-
hoffman_
nagyúr
válasz
legiaap #22112 üzenetére
Ez baz, ez a post nem is tudod mekkora mosolyt csalt az arcomra
Haverom egyik kedvenc filmje a The Kingdom, de valami brutális, amennyire szereti. A Hurt Locker viszont szerinte a béka segge alatt van, és egyszerűen ki nem állhatja, lelkileg megsemmisült a fiú, mikor az lett a legjobb film
Tetszene neki a hozzászolás
Gorneck:
Hát, most már mindegy, megnézem itthon
A Green Zone nekem is szívem csücske. Tulajdonképpen ez a Bourne Ultimátum 2
Megkapjuk Matt Damon-nal együtt a Bourne filmek rendezőjét is, szóval a siker borítékolt. Már a trailer-en is egy az egyben látszik a Bourne-effect
(de az, hogy USAban már hónapok óta megy...pf)Tegnap láttam a Boldogító talán-t (Made of Honour) és háát, sokkal többet vártam. Nem is baj, hogy anno moziban nem néztük. Sokkal szarabb, mint az a trailer-ből kiderül. Nem úgy a Csúf igazság (The ugly truth), mert az valami zseniális film
-
tween
őstag
válasz
legiaap #22071 üzenetére
Spájszer!
addig folynak a tesztek,míg akad egy házaspár,aki nem nyomja meg a gombot,de!a vicc az az egészben,hogy ha ez bekövetkezik,újabb tesztek jönnek...
meglátásom szerint egy "felsőbb" hatalom játszadozik velünk(biztos unatkozik),mi vagyunk a sakk bábuk,a Föld a tábla,a "félarc(kud-arc) a csicska...ennyi
íme beszéltem...
Spájszer!
-
-
-
GrandeP
addikt
válasz
legiaap #21354 üzenetére
Volt benne forest gump, utolsó mohikán, top gun, stb stb...
Gyakorlatilag én sem értem a körülötte lévő oriási hype-ot...
Azért a 7/10 elég dúrva.... inkább 6/10.7,5/10 Látványos és jól korreógrafált jelenetek, misztikus, nindzsás
, egyszóval nagyon jónak találom... ebben a kategóriában talán legjobb...
-
rii
nagyúr
válasz
legiaap #20197 üzenetére
ez tényleg beszaratós volt.
én nem "bírom" az ilyen filmeket, csak átpörgettem
SPOILER
nem csak ahogy lehúzta, hanem már az is beszarás, hogy az ajtó, a pléd, az árny, a villany, a kaparászás ... de persze amikor lehúzta, ... hát attól kész voltam.
SPOILER
amúgy ez megtörtént esetet dolgoz fel?
vagymi .. ez az eredeti kamerafelvétel? -
Face8814
őstag
válasz
legiaap #19998 üzenetére
Megnéztem én is.
Nekem hirtelen a Sims ugrott be, illetve volt az az online cyber világ ahol egy "második életet" élhettél. Dolgozhattál, szórakozhattál ... stb. Nem ugrik be a neve...Valami ... Life volt ha jól emlékszem.
Egyébként érdekes ez az alternatív jövőkép amit lefestenek a filmben.
Nem új keletű ez a vonal, ( hozhatnám párhuzamnak a Gamer című filmet ) és talán többet is ki lehetett volna hozni belőle, de egynek elment.Megvan. Asszem a Second Life nevű játék volt az.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
legiaap #17297 üzenetére
anno moziban láttam, én is kb ennyire tartanám. színészek jók (főleg a náci tiszt), történet soso, az üteme kissé hullámzó (Tarantinonak ezzel mostanában bajai vannak) a vége meg... nos a fíling miatt így felrúgni az azelőtt tökéletesen felépített feszültséget szerintem bűn. idézhető persze, csak nem jó.
ugyanígy, pár jelenet erőltetetten hat, nagyon hangulatos és kult akar lenni, csak evvel az egyébként jól működő filmet vágja agyon (sebesség is emiatt problémás).
No-kia: jó az a Csillagpor
kicsit mesés, de Neil Gaimanban (Sandman, Good Omens) pont azt szeretem.
-
BITBOYS
addikt
válasz
legiaap #16685 üzenetére
Valóban az.
Kicsit nyomott lesz tőle az ember, de nem szabad kihagyni.Jó hír a fanoknak: Megantron marad és nem döglik meg azonnal a 3. rész elején
-
válasz
legiaap #16655 üzenetére
Megnéztem ma én is mégegyszer a 2012-t.
Már 3× láttam (3 különböző barátnőmmel). Valahogy most jobbnak tűnt. Érdekes, mikor először láttam a Lurdy házban, akkor nagyon lesújtott, aztán azóta kétszer a Westendben is meg kellett néznem, ma már én választottam ezt a filmet, annak ellenére, h kétszer már nem tetszett.
Illetve másodszorra már csak az effektek miatt hagytam magam rábeszélni, most meg direkt ezt választottam, nem is tudom miért. Egyre jobban tetszik. Szemet hunyok a nyálas (khmm...általam nyálasnak nevezett) részek fölött. Csak a látványorgiára koncentráltam.
Jó ez a film, na!
-
Arnold2
őstag
válasz
legiaap #15426 üzenetére
Nos nekem a kezembe akadt a könyv is. A bonyolultsága nagyjából egy kifestőkönyvéével vetekszik. Bazi vastag könyvnek tűnik, de az igazság az, hogy "48-as betűmérettel és 1 centis sortávval" van szedve. Bele-bele olvastam mindenhonnan egy kicsit. Amit elmondhatok, hogy ez végül is egy lány naplója aki szenved jobbra balra (enyhe Bridget Jones naplója érzés, nem mintha azt láttam volna de el tudom képzelni). Mivel ugye könyvről van szó, bővebb lére van eresztve a háttértörténet is, "ki mikor hogyan változott át, s előtte mit csinált" vonalon, ami talán egy kicsit szórakoztató volt.
A célközönség főleg a tinilányok illetve olyan huszonéves csajok aki vagy álomvilágban élnek illetve csak a tökéletes pasit keresik. Az általam olvasott részekben a könyv nagyon unalmas és repetitív. Állítólag a többi 3 (vagy 4, nem tudom már pontosan hány részes) rész már egy fokkal izgalmasabb (bizony mééég lesz több ebből)
Legjobb tudomásom szerint az első két részben a vámpír vérfarkas vonal csak dekoráció, a történet szempontjából lehetett volna akár wookie vagy Mickey egér. A következő részekben már hangsúlyosabb lesz a vámpír vonal egy kicsit,
Szóval ezt a filmet nem szabad vámpíros filmnek nézni, hanem egy tini csaj kamasz kori szenvedéseinek, amiben egész véletlenül még vámpírok is vannak
A filmben nekem ami tetszett az a néhol nagyon szépen filmezett táj jelenetek, valamint a zene (s még az hogy két szívószálból magamnak vámpír fogakat készítettem s magamat meg hím nemű barátomat szórakoztattam unalmamban, a többi néző valamint a két női barátnénk nagy bánatára). -
brownus
veterán
válasz
legiaap #13885 üzenetére
mit effektek meg cgi, meg faszom duzzadó izmok (egyébként jó teste van neki, ha nő lennék 3 színész férfival dugnék : wolvi, batman, és a Cigánnyal) etalon teste van mindháromnak...
DE! könyörgöm, egy wolverine filmbe ez kevés!!! amikor ott harcoltak vmi nagy kerek kémény tetején, röhögő görcsöt kaptam!! az egész úgy szar ahogy van, ebből már nem lehet egy normális R dir.cut.-ot se csinálni.
az első két x film nagyon rendben van
ez egy amcsi klip volt, ami kicsit hosszúra sikeredett
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Építő/felújító topik
- Robot fűnyírók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest