Új hozzászólás Aktív témák

  • Dumas

    csendes tag

    válasz Tyer #1788 üzenetére

    Ha nem alszol egy idő után edzeni sem fogsz tudni. :) TV-t pedig nem nézek. Természetesen vannak olyan "üres szakaszok" a napokban mint pl a jelenlegi, hogy melóban felnézek ide és írkálok, esetleg lefekvésnél elindítok egy filmet a gépen. De lássuk be, előbbit a főnök nem veszi észre, ha viszont a két szekrénysor között elkezdenék tolódzkodni, vagy mondjuk fekvőzni az iroda közepén, az elég feltűnő lenne. :D (Bár elismerem, kíváncsi lennék a kolegák arcára. Főnökére már kevésbé :D) Értem én egyébként, hogy ezzel nem belénk akarsz belénk kötni. Szimplán csak tovább viszem a gondolatot, mert szerintem érdekes. Teszem azt olyan egy körül sikerül elaludnom, előbb nem igazán szoktam. Ha még erre ráhúznék reggel egy órát, azaz 5-kor kelnék, nem lenne az az edzés ami felfrissítenie, lehet, hogy kislány vagyok, de akkor vállalom a gyengeségem. :D

    Hogy ne legyen annyira off, ajánlanék még valamit az edzéssel kapcsolatban. Kell egy haver aki kb veled egy szinten van, és pl páros gyakorlatokat csináljatok (Pl, lefekszel a földre, talpad a földön, a térded felhúzva. Haver föléd áll, két kezében megkapaszkodsz egy kézzel, és felhúzod magad addig, hogy a tested párhuzamos legyen a földdel, a térded pedig derékszöget zárjon be), vagy lehet azt amit mi is szoktunk, hogy egyikőtök kitalál egy gyakorlatot és ő határozza meg, hogy meddig csináljátok, amikor vége a másik is kitalál valamit és így tovább(Nálunk ez pl úgy zajlott, hogy én mondtam, hogy láncütés (kb 4-5 percig) aztán haver: Kitartás (Csak annyi, hogy szétteszed a két kezed, mint egy nagy T betű, pár perc múlva ez is elég brutál tud lenni), aztán én erre, mondjuk köríves rúgás (Ezt lehet egymásra is). Ez több okból is jó (szerintem).

    1. Nem olyan unalmas az edzés monotonabb része sem.
    2. Megvan a kihívás, mert ez nálunk úgy szokott menni, hogy amíg a másik nem rakja le a kezét addig te sem akarod.
    3. Ebbe aztán tényleg bele keverhetsz mindent, a boxtól kezdve, minden küzdősporton át a harcművészetekig bármit. :)

    (Bocsi, ha túl hosszú lett a mondandóm, ígérem tovább nem írom.... Na jó, ez az utolsó sor, de ezt már tényleg nem húzom tovább...)

    Látjátok, tényleg nem... Hopp :B

Új hozzászólás Aktív témák