Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Grillo #117313 üzenetére

    Ezek a gyűlések most egyre "jobbak", hamar kialakult némi feszkózás a niggerek és a középosztály közt. Főleg a működésképtelen elképzelésekkel van baj, szóval reggel beköszöntem, meghallgattam, elköszöntem aztán most megy a vakarózás. Minek szóljak bele.

    Leendő új szomszéd jött Dunakesziről Erdőkertesre tömegközzel. Ott sem irigykedtem, mert eleve Vácon át kell szállni, állomástól-állomásig nettó 1+ óra az út, de hát az meg MÁV. Vasútállomás ide 2.5 kilométer (4 sör + Jack kombináció után már rövidebb), valami busz szokott járni az állomásig, csak ahhoz is igazodni kell. Szóval majdnem jó, emeletes mindenféle is megy, minden Amerika csak mégsem :U

    Pénteken majd mókás lesz, megyek délután haver szülinapi bulijára Fehérvárra, így reggel már hozom magammal a motyót ami este kell a Parkba. Levonatozom, pár fröccs és világmegváltó eszmefuttatás, aztán vissza Park és majd valami éjszakaival hazavergődöm. Utóbbi célirányos és remélem nem vodka lesz hűtőbe készítve. Még lehet agyalok egy csomagmegőrzőn, ha belefér a költségvetésbe.

Új hozzászólás Aktív témák