Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz Grillo #117313 üzenetére
Ezek a gyűlések most egyre "jobbak", hamar kialakult némi feszkózás a niggerek és a középosztály közt. Főleg a működésképtelen elképzelésekkel van baj, szóval reggel beköszöntem, meghallgattam, elköszöntem aztán most megy a vakarózás. Minek szóljak bele.
Leendő új szomszéd jött Dunakesziről Erdőkertesre tömegközzel. Ott sem irigykedtem, mert eleve Vácon át kell szállni, állomástól-állomásig nettó 1+ óra az út, de hát az meg MÁV. Vasútállomás ide 2.5 kilométer (4 sör + Jack kombináció után már rövidebb), valami busz szokott járni az állomásig, csak ahhoz is igazodni kell. Szóval majdnem jó, emeletes mindenféle is megy, minden Amerika csak mégsem
Pénteken majd mókás lesz, megyek délután haver szülinapi bulijára Fehérvárra, így reggel már hozom magammal a motyót ami este kell a Parkba. Levonatozom, pár fröccs és világmegváltó eszmefuttatás, aztán vissza Park és majd valami éjszakaival hazavergődöm. Utóbbi célirányos és remélem nem vodka lesz hűtőbe készítve. Még lehet agyalok egy csomagmegőrzőn, ha belefér a költségvetésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest