- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
3DFan
aktív tag
Sziasztok!
Van egy munkafüzetem több munkalappal, az első lap tartalomjegyzékként funkcionál.
Megoldható az, hogy ha rákattintok egy elemre a tartalomjegyzékben, akkor arra a lapra
"ugorjon", az legyen az aktív? -
Mutt
senior tag
Szia,
=HA(SOROK(C$2:C2)<=DARABTELI($B$2:$B$30;">=20");INDEX($A$1:$A$30;ÖSSZESÍT(15;6;SOR($B$2:$B$30)/($B$2:$B$30>=20);SOROK(C$2:C2)));"")
Üdv
[ Szerkesztve ]
A tanácsaimat ingyen adom. Ha nem tetszik, akkor kérlek ne kritizáld! / https://github.com/viszi/codes/tree/master/Excel
-
spe88
senior tag
Hello!
A oszlopban nevek szerepelnek, B oszlopban értékek. Hogy tudnám kiíratni a C oszlopba az A oszlop azon celláinak a tartalmát, amelyek sorában a B oszlop értéke eléri vagy meghaladja a 20-at?
Pl van 15 név az A oszlopban, 15 érték mellettük a B oszlopban, de a C oszlopba csak az A oszlopból 6 nevet fog kiírni a képlet, hiszen a mellettük lévő B oszlopban csak 6 érték éri el a 20-at.
Gondolom valami tömbképlettel kellene, de nem jövök rá.
Köszönöm
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
Daleron
friss újonc
Sziasztok!
szeretném a segítségeteket kérni egyes cellák feltételes formázásában:
To-do listát készítek, adott az aktuális téma/feladat cellákkal egy sorban egy drop-down list, amiből két opció választható ki: action/check e-mail. Utána a feladatok rögzítésének dátuma, illetve a mai napi dátum. Feltöltöttem egy képet hozzá.
Ha az adott témában csak "Check e-mail" van, akkor szeretném, ha 7 nap elteltével pirosra váltana a STATUS cella színe, ezzel figyelmeztetve, hogy nézzek meg valamit.
"Action" esetén 3 napos a határidő és azt követően váltana pirosra a cella a STATUS-nál.
2 lehetőséget próbáltam: feltételes formázás
=HA($E$405="Action";($G$405-$F$405)>=3;HA($E$405="Action";($G$405-$F$405)>=3;HA+$J$405($E$405="Check E-mail";($G$405-$F$405)>=7;"")))és közvetlen képletbeírás,
=HA(ÉS(E411="Action";(G411-F411)>=3;(E411="Check E-mail");(G411-F411)>=7);"!!";"!")
itt csak felkiálltójelekkel kísérleteztem.de belebonyolódtam...
Két kérdés:
Mit javasoltok?
Használtok-e hasonló jellegű to-do listát vagy van-e effektívebb táblátok? -
-
kymco
veterán
Sziasztok!
A gazdasági szakterület keresett meg a napokban egy olyan problémával, aminek a lényege:
Van töménytelen sor számlaadatokkal, a végén forintosítva az összegekkel.
Ezekből az adatokból kellene úgy válogatni össze számlákat, hogy a a számlák összesítve minél kisebb különbséggel megközelítsenek egy összeget.
Pld kellene egy olyan válogatás, ahol a számlák összege legyen minél közelebb a 150 millió 550 ezer Ft-hoz. És így tovább...
Nem lehet több, de amennyivel kevesebb, annyival többet veszítünk el.
Ez manuálisan elég lassú és körülményes... Van lehetőség az automatizálásra excelben?
Remélem érthető voltam....
Előre is köszönöm a segítséget!www.refujvaros.hu
-
-
logitechh
csendes tag
Sziasztok
Van egy óriási problémám:
A 9 termék mennyiségét úg ykell elosztani A és B oszlopban hogy a H oszlopban az össz érték (H13) pont 500 000 ft az I oszlopban az összérték (I13) pont 781 437 ft legyen se több se kevesebb. És csak egész szám lehet az A és a B oszlopban.
A H oszlop egyenlő a C oszlop szorozva az F oszloppal az I oszlop egyenlő D oszlop szorozva az F oszloppal. -
Fferi50
Topikgazda
válasz norby91 #42572 üzenetére
Szia!
Az Indirekthez a tartomány elejét fixen be lehet írni, a végét viszont változóra kell hagyni (legalábbis így gondolom). Ehhez a Cella függvényt használtam.
Az induló kritérium tartomány végét a C1 cellába=CELLA("cím";AAH7)
, az átlag tartomány végét pedig a D1 cellába=CELLA("cím";AAH4)
képlettel adtam meg. Így a számítás képlete a következő:=D7-(ÁTLAGHA(INDIREKT("F7:" & C1);">0";INDIREKT("$F$4:" & D1)))
Ha beszúrsz oszlopot akkor a C1 és D1 cellák tartalma a beszúrásnak megfelelően fog változni.
Remélem sikerül megoldanod.
Üdv. -
norby91
tag
válasz Fferi50 #42571 üzenetére
Szia.
Formázás összejött.. Nem irtam a feltétel elejére egyenlőség jelet és ezért nem csinált semmit..
a letisztult verzió volt a megoldás.
=G6=1
már vagy 20 féle módon beirtam, mindeféle aposztróffal meg formábanAz INDIREKT függvénnyel meg szenvedek... ha esetleg lesz időd segithetnél, hogy gondoltad az átirást.
=D7-(ÁTLAGHA(F7:AAH7;">0";$F$4:AAH4)) -
Fferi50
Topikgazda
válasz norby91 #42570 üzenetére
Szia!
Sajnos az Excel olyan "okos", hogy sorok-oszlopok, cellák beszúrásakor, törlésekor a képleteket "hozzáigazítja" a változáshoz, legyen az a képlet abszolút vagy relatív címzésű. Feltételezhetően abból kiindulva, hogy a beszúrás-törlés okán nem szabad változnia a képlet eredményének. Ez a legtöbb esetben meg is felel a felhasználó elvárásainak. A tied valószínűleg a kisebbséghez tartozik
A szöveg formátumban megadott címeket viszont nem tudja megváltoztatni, az idézőjelek közé "nem lát be". Talán érdemes lenne megpróbálkozni az INDIREKT függvénnyel megadni a a képletben használt cella címét. (Jobb kezemmel hátulról megvakarni a bal fülemet...)
A feltételes formázásnál a szabályok kezelése menüpontban láthatod a szabály érvényességi területét - ezt kell átállítanod ahhoz, hogy másik cellát formázzon a feltétellel.Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
norby91
tag
Szia.
Ismerem a dollár jelet, sokszor használom. Magát a képletet nem húzom most, csak oszlopokat szúrok be utána, de eltolja. Valójában a $ jel nem is kellene.
Az első F-nél valóban lemaradt, de láthatod a másikon ottvan, s az is elmászott G-re.
Szóval ez nem működik se excelben, se google-ben.Az oszolopok dátum szerint vannak rendszerezve, s mindig a friss van elől, ezért kell beszúrni, csak a képlet viszi magával a korábbi változtatot.
A másodiknál azt meg tudom oldani, hogy ha pl G6 értéke egyenlő 1-gyel akkor azt szinezze... az nem megy, hogy ugyanerre a feltételre másik cellát formázzon meg.
Neten is keresgéltem, de nem találtam még megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
válasz norby91 #42568 üzenetére
Szia,
ha azt akarod, hogy ne mozduljon el a képletben a hivatkozás, akkor a $ jelekkel meg kell ismerkedned.
F7 helyett $F7 legyen és akkor szúrhatsz be oszlopokat, az mindig F7 lesz. Ha sorokat is akarsz beszúrni, akkor $F$7 legyen
A másodikra céges gép miatt nem tudok válaszolni. De általában mindig biztosítják a lehetőséget a saját definíció megadására. Érdemes megnézni a lehetőségeket.
[ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
-
norby91
tag
Üdv két kérdesem lenne Google táblázathoz.
1.
Adott ez a függvény az E7 cellában.
=D7-(ÁTLAGHA(F7:AAH7;">0";$F$4:AAH4))
Ha beszúrok az F elé egy oszlopot, akkor a képlet átvált:
=D7-(ÁTLAGHA(G7:AAI7;">0";$G$4:AAI4))Megoldható, hogy mindig az F-től számoljon?
2.
Három színnel szeretnék dolgozni.
B oszlopban 140 név van, 3 csoportba osztva.
B6 cellát színezze zöldre, ha G6-ban 1 szerepel.
B6 cellát színezze pirosra, ha G6-ban 2 szerepel.
B6 cellát színezze kékre, ha G6-ban 3 szerepel.Feltételes formázásnál, hogy kell megadni ez egyéni képletet?
Gondolom külön 3 feltételt kell megadni, s az egyik teljesül majd.Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Delila_1
veterán
Vagy úgy formázod a cellát, ahogy ny.janos írta itt, vagy a formázandó cellán állva Feltételes formázás, Új szabály, A formázandó cellák kijelölése képlettel, majd az Értékek formázása, ha ez a képlet igaz rovatba beírod az általam javasolt képletet, csak éppen az A1 helyett annak a cellának a címét írod be, ahol a képlet van.Itt a kezdő egyenlőségjelet úgy kell értelmezni, mintha HA függvény lenne.
A képlet beírása után a Formátum gomb lenyomására kapsz egy új felületet, ahol megadod a kívánt formátumot (háttérszín, karakter típusa és színe, szegély).Programozó: hibás programok megírására és kijavítására kiképzett szakember. Többet ésszel, mint ész nélkül.
-
Laox
aktív tag
válasz Delila_1 #42560 üzenetére
Köszönöm a segítségeket, elnézést az értetlenkedésemért, de sajnos nekem még ez a szint is magas. Egy ilyen képlet van a cellában: =D8-E8. Ha ennek az eredménye 0, akkor marad fekete, de ha eltér, akkor piros. Mi lesz így a képlet?
20% kedvezmény AlzaPlus+ előfizetésre: tfaboKZcXMx7
-
ny.janos
tag
Szia!
Nem feltétlen kell feltételes formázás, egyéni cellaformátummal is megoldhatod a színezést.
[Piros] Normál;[Piros] -Normál;Normál
-
Laox
aktív tag
Sziasztok!
A cégemnél készítettem egy rendkívül egyszerű táblázatot a leltározáshoz. Azt szeretném, hogy az eredmény mezőben lévő szám színe pirosra váltson, amennyiben az eredmény 0-tól különböző akár negatív, akár pozitív irányban. Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
20% kedvezmény AlzaPlus+ előfizetésre: tfaboKZcXMx7
-
dannyl
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném megoldani, hogy van egy táblázat (ki gondolta volna), amiben egy oszlopban beosztások, a másikban nevek szerepelnek (kb. 100 név).
Pl:
gépjárművezető Kiss Pista
űrigazgató Elon Musk
gyatyaügyi miniszter (üres cella)
Arra lenne szükségem, hogy egy függvény kiszámolja, hogy hány pl. gépjárművezető beosztás van ÜRESEN (tehát ahova nincs név írva).
Köszi előre is. -
Fferi50
Topikgazda
válasz szente #42548 üzenetére
Szia!
Szerintem cellaformázással megoldható közel hasonlóra. Természetesen a cella egyesítéseket meg kell szüntetni.
A beállítások - speciálisnál leveszed a rácsvonalak megjelenítését (bár úgy látom ez már most is így van).
A csapatok nevét és ahol egyesített cellád volt beírod mindkét sorba a csapattag neve mellé. Az egyiket láthatatlanná teszed a betűformázással.
A cella szegélyeket úgy alakítod ki, hogy a mostani egyesített cellák közé ne kerüljön semmi.
A képeket hozzá tudod "ragasztani" a bal felső cellához, méretezni pedig a kettő magasságára lehet.
Talán így jobban fog tetszeni.
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
válasz Delila_1 #42547 üzenetére
Köszi!
Megcsináltam így, bár nem vagyok maradéktalanul elégedett, mert jobb lett volna ha jól láthatóan meg tudom jeleníteni, hogy melyik csapattag mennyi pontot szerzett. Most csak annyi telt tőlem, hogy a részpontszámokhoz x+y-t(csapattag 1. + csapattag 2. pont) írtam. -
Delila_1
veterán
válasz szente #42546 üzenetére
Legegyszerűbben úgy, hogy MEGSZÜNTETED az összevont cellákat. Ehhez csupán 1 plusz oszlop kell a C elé. A címsor állhat 2 sorból, az A és B összevonható az első sorban (ezzel nem dolgozol később), a B2 Csapattag 1, a C2 pedig Csapattag 2.
Többször szerepelt itt a fórumon, hogy bár megengedi az Excel a cellák összevonását, de nem tudja maradéktalanul jól kezelni.
Programozó: hibás programok megírására és kijavítására kiképzett szakember. Többet ésszel, mint ész nélkül.
-
szente
addikt
Hali!
Ezt szeretném sorba rendezni csapathelyezés szerint, de nem engedi az egyesített cellák miatt. Ha ezt könnyen nem lehet megkerülni, akkor hogy tudnám mondjuk alá felsorolni a csapatneveket helyezés szerint automatikusan? Már hogy ugye ha lejavítom a kapott pontot, akkor magától felcserélődjenek a helyezések.
Köszi! -
-
visit
tag
Nem tudok makróval átmásolni cellaértéket egyik munkalapról a másikra, mert a másolandó cellák egyesítve vannak, és a másolat munkalapon pedig máshogy vannak egyesítve.
Worksheets("Munka1").Range("F8:M8").Value= Worksheets("Munka2").Range("F8:H8").Value
Mit lehet tenni?
Csak magát a cellatartalmat szeretném átmásolni máshová.[ Szerkesztve ]
-
PeLa87
aktív tag
válasz Delila_1 #42535 üzenetére
Nem a makró, hanem az én függvényemnél mutat gondot... Írtam, hogy makrót nem szeretnék használni, mivel nem csak én használom a táblázatot. Az a függvény remekül működik amíg pl.: =K16-K15 itt már hibát mutat. De amikor kézzel beírom, hogy 1500 akkor jól működik.
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
PeLa87
aktív tag
válasz Delila_1 #42531 üzenetére
Igen, tudom, hogy van ilyen lehetőség is, de a táblát nem csak én használom 1 gépen. Azért lett így megoldva. Csak az is automaizálásra került, hogy összeadja a cellákat és akkor már nem működik sajnos...
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Van ez a szép kis függvény ami a végösszeget betűvel is leírja. (ideiglenes költség-számoláshoz használjuk belső körben)
=HELYETTE(HELYETTE(HELYETTE(SOKSZOR(INDEX(n_1&"száz";1+INT(K17/10^8));K17>=10^8)&INDEX(n_t&n_1;1+KÖZÉP(SZÖVEG(K17;"000000000");3;1);1+KÖZÉP(SZÖVEG(K17;"000000000");2;2)/10)&SOKSZOR("millió";K17>=10^6)&HA(ÉS(K17>10^6;MARADÉK(K17;10^6)>0);"-";"")&HA(--JOBB(INT(K17/10^5));INDEX(n_1&"száz";1+JOBB(INT(K17/10^5)));"")&INDEX(n_t&n_1;1+JOBB(INT(K17/10^3));1+KÖZÉP(SZÖVEG(K17;"000000000");5;2)/10)&HA(--KÖZÉP(SZÖVEG(K17;"000000000");4;3);HA(ÉS(K17>2000;MARADÉK(K17;1000)>0);"ezer"&"-";"ezer");"")&HA(--JOBB(INT(K17/10^2));INDEX(n_1&"száz";JOBB(INT(K17/100);1)+1);"")&INDEX(n_t&n_1;JOBB(K17;1)+1;JOBB(INT(K17/10);1)+1);"tizen0";"tíz");"huszon0";"húsz");"0";"")
Na most az lenne a gondom, hogy a K17-be egyszerűen beírom, hogy 1515 akkor ki is írja szépen, hogy egyezerötszáztizenöt. Viszont, ha a K17-be már képletet adok meg, akkor hibát ír ki. pl.: K17 cellába: =K16-K15
Erre lenne valami megoldásotok? :)Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
Fecdzo
senior tag
Office 365 excelben arra lettem figyelmes, hogy például a > jelet nem tudom gomb kombinációval előhozni (altgr+y). De a mellette lévő # sem megy. Csak alt kóddal tudom beadni. Magyar billentyűzet magyar win 10 es magyar office 365.
Van erre megoldás? Laptopon még alt kóddal sem tudom behozni. De wordben minden rendben működik.
fulekitrading.wordpress.com
-
ny.janos
tag
válasz bucihost #42523 üzenetére
Esetleg tartalmazhat hasznos információt számodra ez a leírás.
-
ny.janos
tag
Szia!
Kihasználhatod a dátum azon tulajdonságát, hogy azt az excel valójában egy számként kezeli úgy, hogy az 1 szám jelenti 1900.01.01-jét, onnantól minden egyes nappal növekszik ez az érték. Mivel 2019.12.16-e a sorban a 43814. dátum, így alkalmazhatod A1-ben a következő képletet:
=10+(MA()-43815)*2,5
[ Szerkesztve ]
-
visit
tag
Üdv!
Megnyitom az excelt, az A1-es cella értéke legyen mondjuk 10.
Megoldható-e, hogy minden nap automatikusan adjon hozzá egy adott számot. Mondjuk 2,5-öt.
így, ha 3 nap múlva nyitom meg ismét, akkor az A1-es cellában a 10+(3*2,5)=17,5-ös érték legyen?
Köszönöm a választ. -
ny.janos
tag
válasz bucihost #42523 üzenetére
Szia!
Ha jól értem azt, hogy a 2-es tábládban egy adott cellában bár több EAN kód is szerepel egymás mellett, de azok valójában ugyanazt a terméket takarják és külön-külön bármelyik kód megtalálható az 1-es táblában a hozzá tartozó cikkszámmal együtt, akkor (feltételezve, hogy az 1-es tábládban az EAN kódok szövegként vannak formázva) a 2-es tábládban az
=FKERES(BAL(A2;13);Munka1!$A$2:$B$5;2;0)
képletet használhatod, ahol:
- A2 az EAN kódot (kódokat) tartalmazza, melyek hossza 13 karakter
- az EAN kódokat és cikkszámokat tartalmazó felsorolás a Munka1 munkalap A és B oszlopaiban található, melyekből az A oszlop tartalmazza az EAN kódokat, B a cikkszámokat. -
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Adott 2 excel tábla. Egyikben 2 oszlop(EAN , Cikkszám), másikban 1 (EAN).
Az első táblán az ean kódok külön sorokban vannak, viszont a 2 es táblán egy sorban van több is (ugyan ahhoz a termékhez tartozik).
Hogyan tudnám a 2-es táblán megkeresni az 1-es táblán szereplő eanokat és mellé írni a cikkszámokat? próbáltam szövegből oszlopokkal szétszedni, de nem jó mert akkor levágja a 0-t az enal elejéről... -
3DFan
aktív tag
Képlet eredménye a cellában 0, F9-el vizsgálva viszont a helyes eredményt mutatja. Mi okozhatja ezt?
-
Pakliman
tag
Egy lehetséges megoldás:
Sub Makró1()
Dim us As Long 'utolsó sor
Dim sor As Long
Dim osz As Long
Dim odb As Long 'figyelendő oszlopok száma
Dim nüdb As Long 'nem üres cellák a sorban
Dim ü As Long 'hány oszlopra van a következő nem üres cella
Dim t
t = Timer
With Application
.Calculation = xlCalculationManual
.ScreenUpdating = False
End With
'21121 sor
'soronként átlag 1,4 db üres cella
'Proci: Ryzen 5 2600
'16GB RAM
'Futási idő: 9,84 másodperc
us = Columns("L").Rows(Cells.Rows.Count).End(xlUp).Row
odb = Range(Columns("L"), Columns("Q")).Columns.Count
For sor = 1 To us
nüdb = Application.CountIf(Range(Cells(sor, "L"), Cells(sor, "Q")), "<>")
If nüdb < odb Then
For osz = Columns("L").Column + 1 To Columns("Q").Column - 1
If IsEmpty(Cells(sor, osz)) Then
If Application.CountIf(Range(Cells(sor, osz + 1), Cells(sor, "Q")), "<>") > 0 Then
'Ha van egyáltalán még átpakolható adat...
'Ezen vizsgálat nélkül 12,2 másodpercig fut a 9,84 helyett!!
ü = 1
Do While IsEmpty(Cells(sor, osz + ü)) And (osz + ü <= Columns("Q").Column - 1)
ü = ü + 1
Loop
Cells(sor, osz) = Cells(sor, osz + ü)
Cells(sor, osz + ü).ClearContents
Else
Exit For
End If
End If
Next osz
End If
Next sor
With Application
.Calculation = xlCalculationAutomatic
.ScreenUpdating = True
End With
Debug.Print Round(Timer - t, 2)
End SubA futás ideje nagymértékben függ az üres cellák számától
[ Szerkesztve ]
-
Sasos
senior tag
Sziasztok!
Adatokat kellene egymás mellé rendeznem valahogy...
A táblázat:
L oszlop: minden sorban adat.
M-Q oszlopok: adatok össze-vissza, hol van, hol nincs.
Úgy kéne rendeznem, hogy ne legyenek üres cellák az adatok között (csak mögötte az adott tömbön belül).
Például: ha L után a z M és N oszlopban nincs adat, de az O ban van, akkor annak át kéne kerülnie az M oszlopba.
~20k sorom van és a táblázat AQ oszlopig tart. Ebben vannak oszlop tömbök amiket rendezni kellene.Előre is köszönöm.
-
Delila_1
veterán
Valóban nem cseréli. D2 képlete legyen
=HA(HOSSZ(C2)>3;(BAL(C2;2)&JOBB(C2;3))*1;C2)
Ezt másold le, ameddig kell, majd újra másold a D oszlopot, irányított beillesztés, értékként.
A C oszlopot törölheted.Programozó: hibás programok megírására és kijavítására kiképzett szakember. Többet ésszel, mint ész nélkül.
-
Delila_1
veterán
A csere funkcióval (Ctrl+h) cseréld a szóközöket semmire, majd a kigyomlált értékeket szorozd fel 1-gyel a következő módon. Egy üres cellába beírsz egy 1-est, amit másolsz Ctrl+c-vel. Kijelölöd a (még most is) szövegeket tartalmazó tartományt. Irányított beillesztés, a Műveletek csoportban jelöld be a szorzást. Az 1-est törölheted.
Programozó: hibás programok megírására és kijavítására kiképzett szakember. Többet ésszel, mint ész nélkül.
-
fila
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Néhány oszlop tele van számokkal egy-egy munkalapon
- ha 3 számjegygyből áll, nincs probléma, számformátumként van,
- viszont ha több számjegyből áll, akkor szövegként értelmezi. Az ezresek után van egy "szóköz": 4 564, vagy 54 654.Át kellene alakítanom szám formátumúvá.
Ez csak akkor tudom megtenni, ha a szóközt kitörlöm manuálisan. Több ezer adatnál, sok munkafüzetben hetekig tartana.Van rá egyszerűbb mód?
Pls.Köszönöm előre is a segítséget
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
pentium4
senior tag
sajna naiv voltam picit és nem irtam le a teljes képet, de ezzel így nem müködik
mivel a feltétel az hogy a cellában lévő tartalom T betüvel kezdődik e.
és mivel 1 naphoz 2 oszlop tartozik, viszont az alsó érték már egyesitett cellába van, ez neheziti a dolgot, valamint csak olyan fordulhat elő hogy vagy mind2 oszlop T vel ezdődik vagy egyik se, viszont ha T vel akkor a lenti értéket nem kell nem számolhatja duplán
P4
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest