-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
gyimger #122113 üzenetére
Igazából én csak azért vártam tps-t, mert fps játékkal Dunát lehet rekeszteni. Meg szerintem sokan egy witchert vártak sci-fi köntösben.
Persze, ha a fejlesztők jobbnak érzik így a játékot, jobban megtudják valósítani, logikus azt használni.
Előbb utóbb én is be fogom szerezni, mert biztos jó játék lesz, csak már nem várom annyira, mint amikor bejelentették.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Lian Li Galahad II Trinity Performance 360, Fekete, !!! AKÁR 20.000ft-ért !!!
- Samsung Galaxy S25 12/128 Új 3 év garancia
- GIGABYTE GeForce RTX 3070 Gaming OC 8G 3X WINDFORCE - Garancia
- Multimédiás PC / Ryzen 5 5600G / 16GB 4000Mhz DDR4 / 1TB SSD / Wifi 6
- Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest