- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netflix
- Milyen routert?
- Programozás topic
- Reklámblokkolók topikja
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
Nálam az a gond, hogy flagship telókat veszek és a 4-5. évben az akku már érezhetően kezd zavaróan gyorsan merülni (nagyobb teljesítmény, gyorsabb merülés ugye). Ilyenkor 2 lehetőség van: akkucsere, eladás.
Soha nem cseréltettem végül akkut egyik flagship telóban sem, mert annyiba került volna majdnem mint ott és akkor a telefon értéke, vagy ahhoz nagyon közeli.
Cseréltem már hőlégfúvós módszerrel okostelóban akkut, de gyűlöletes meló. Annyira, de annyira vékonyak ezek a készülékek és annyira, de annyira sérülékeny a kijelző, hogy a víz patakokban szokott rólam folyni, ha ezt kéri valaki tőlem. Viszont így olcsóbban ki lehet hozni a dolgot, persze utángyártott akkuval. Eredetivel nem nagyon éri meg dettó.
És amikor kicserélted az akkut, pár hét múlva kiderül, hogy az u.gy. akku nem túl acélos, alig bírja tovább... Na ezért szoktam én eladni ezeket 4-5 év után ár alatt, de legalább valamennyi visszajön belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Revolut
- Xbox Series X|S
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest