Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Az IX03-ba nem fér 3,5" HDD.
Paneltápból pedig nem nagyon van minőségi vagy nem minőségi; ha ez fontos inkább picoPSU-t nézz.mandju!
Ha elégedett vagy vele semmi értelme cserélni.Tamoo!
+ a DualChannel + az ár. GPU-ban viszont az AMD erősebb.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Osibaa
senior tag
Ha minőségi házakat szeretnél nézni, azt pl. a PC-Gearnél tudsz keresni, sok márkát forgalmaznak (nem feltétlenül kell ott megvenni, de böngészni jó). Emellett ott az argep is, ahol vannak képek és végig lehet lapozni. Harmadiknak pedig a hardveraprót ajánlom, ahol ki lehet fogni jó dolgokat, néha itthon nem is forgalmazott csodákat.
[ Szerkesztve ]
"40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"
-
Osibaa
senior tag
A helyedben én egy 880G chipsetes mATX alaplapot keresnék, ami később is jó lesz HD lejátszásra és vannak digitális kimenetei. Ebbe pedig az átmeneti időszakra tennék valamilyen olcsó, használt, passzív hűtésű vidikártyát, amin van S-Video kimenet. Wifihez az USB-s megoldások is tökéletesek, pl. nekem egy Edimax 802.11n-es stick van, ami olcsó és az emeleten is jó vételt biztosít.
A ház ügyében sok konkrétumot nem írtál, így gyakorlatilag bármi szóba jöhet, ami mATX lapot tud fogadni. Itt leginkább azt kell eldöntened, hogy előtérben lesz vagy el lesz dugva (számít a design vagy sem), illetve mennyi merevlemeznek kell beférni, akarsz-e bele optikai meghajtót, stb. Utána már lehet keresgélni házat és bele tápot.
"40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"
-
sb
veterán
itt írnak róla
Én eszerint állítottam be:
active pixels horizontal: 1920 vertical: 1080
front porch horizontal: 638 vertical: 4
sync width horizontal: 44 vertical: 5
total pixels horizontal: 2750 vertical: 1124
polarity horizontal: positive vertical: positive
refresh rate: 23.978Így a frame dropok és nagyobb akadások eltűntek a filmek 90%-ánál, pár filmnél maradt kevesebb frame drop és aminél nincs ott némi nagyon apró akadás néha, de sokkal gyengébb, mint amikor eldobálta a frame-eket.
Van még 1-2 tippp a topicban, lehet, hogy más módot is érdemes kipróbálni (lehet, hogy a minimális szinkron hiba a 23.798 - 23.976 eltérés miatt van ) -
Balinov
titán
esetleg tapnak alternativakent ez. Vagy Gigabyte-tol hasonlo arkategoriaban (szinten FSP belsovel)
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
dabadab
titán
"Milyen HDD-t ajánlasz, ami csendes ?"
Én olyat, ami messze van Ha a messzire elrakott fileserver vagy NAS nem megoldható, akkor meg 2,5"-es HDD.
"Gondolom a pendrive-on van az oprendszer. Egy idő utána nem fog behalni a sok írástól-olvasástól ?"
Nem. Az olvasás eleve nem zavarja, írásból meg nincs annyi, amennyi problémát okozna.
DRM is theft
-
jodamester
tag
M350 ház+ion lap+ pen drive+ távirányító+külső merevlemez+xbmc. Ez az amit én használok, venti nélkül. Ha értesz a linux-hoz, akkor minden amit szeretnél menni fog rajta (excel lehet hogy nem). Ha nem értesz hozzá, mint én... akkor full hd filmek lejátszása biztos menni fog. Az egész megáll merevlemez nélkül kb. 60 ropiból.
-
band1103
őstag
Passzív de olcsó? Hát nem kérsz keveset!
Azt írd meg inkább hogy mennyiből gazdálkodhatsz és ebből mennyi mehet max a házra. Utána a srácokkal megpróbáljuk azt hogy abból a pénzből a leghalkabb belsőt kihozni.[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ukrajnai háború
- Okos Otthon / Smart Home
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest