-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
veterán
válasz SUPREME7 #32827 üzenetére
Miért nem a gyártó honlapját nézed meg elsőként ?
"Power Supply: Optional AC-DC adapter with DC-DC transformer (CDP-090ITX-90Watt) "
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz SUPREME7 #32876 üzenetére
Ezt én is meg akartam kérdezni, mert számomra sem egyértelmű. Az világos, hogy paneltáp nem jár hozzá. De ami a képeken van házon belül az egy DC-DC átalakító nem? Az benne lenne a 7e-sben? (Csodálkoznék ha igen. )
Nekem is szimpatikus ez a ház. Tetszik a letisztultsága.
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz SUPREME7 #32943 üzenetére
Akkor az egyrészt szűkíteni fogja a házak körét (ITX méretben inkább az SFF/SFX és a paneltáp jellemző, de persze nem lehetetlen), másrészt (bár alacsony terhelés esetén nem ismerem a hatásfokát, de nagyrészük ebben a tartományban) pazarló, harmadsorban minap olvastam (már meg nem mondom hol, de talán itt linkelték) egy tesztet, melyben a J1900 alacsony fogyasztása miatt nem indult el egy ATX táp, azaz nem is tuti.
Mod. Látom a ház-kérdést körbejártad, ezt akkor vedd meg-nem-írtnak.kungzi!
Az általad linkeltnek vannak "kis tesói": Q1900-ITX és Q1900B-ITX néven, illetve az Asrocknak van egy passzív AMD lapja is de úgy emlékszem abból épp készlethiány (?) van itthon.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
-
gery2123
őstag
válasz SUPREME7 #33013 üzenetére
Akkor marad a Plexbmc szerintem. Valahogy a Kodi nem szereti a trakt.tv plugin. Ha ott valamit nézek, akkor simán megy a szinkron, de ha trakt.tv jelölök be valamit az az istennek nem jelenik meg a kodiban. Nem értem miért....
Pedig ezt eltekintve nagyon szeretem a kodit.-- PSN_ID: GerY2123
-
MasterMark
titán
válasz SUPREME7 #33030 üzenetére
Még nem írtam ide be, de amikor a Be Quiet! Pure Power L8 tápomat vettem nemrég, akkor vettem +4 giga RAM-ot is.
Na most így dual channel lett 2x4 giga, és játékokban majdnem dupla FPS-em van. 1866 MHz-es egyébként. AMD APU-val ugye.A táp egyébként nagyon jó! Minőségre, és hangra is.
Switch Tax
-
canniball
nagyúr
válasz SUPREME7 #32993 üzenetére
Nem a vevő a probléma forrása, a Harmonyval sokkal jobb a "rálátása", ergo a távirányító "szórástere" kicsi. De persze ettől nem macerás a használata.
stickermajom!
Igen, a madVR amire gondolhattál. Én nem használom, de úgy emlékszem azt írták itt a kollégák, hogy bár korlátozottam de J1900-zal is használható. Ennél úgy tudom az erősebb GPU okán valamivel többet bír az AM1 platform.Az USB-s bekapcsolásról annyit tudok, hogy készenlétből működik nálam. Komolyra fordítva: én mióta HTPC-m van sleep-ből keltem a gépet: gyors és egyszerű. Ha ragaszkodsz a kikapcsolásból ébresztéshez akkor a topikban írtak alapján az a tapasztalat, hogy az Asrock lapjain van ilyen fícsör (legalábbis a Q1900 és az AM1 palettán).
-
canniball
nagyúr
válasz SUPREME7 #33051 üzenetére
Annyi gond legyen, az Asrock-kal talán több tapasztalat is van az említett topikban.
A RAM-nál az esetleges inkompatibilitásra gondoltam, anno Brazos fronton előfordult ilyesmi, de az AM1-gyel nincs tapasztalatom, nem tudom ott előjött-e ilyesmi.bajnokpityu!
Ahogy a többiek is írják: AM1-nél nincs DC.dudi!
Silverstone GD széria? Használtan kb. belefér a keretbe.[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz SUPREME7 #33292 üzenetére
szerintem egy sima ir vagy rf táv simán jó. sőt...nekem sokkal jobban bejön egy dedikált távirányító, mint egy mindenes, vagy cec. én nem vagyok elájulva ettől a cec dologtól. nekem volt multi táv is anno, egy sony. nem szerettem annyira. mindent lehetett vele irányítani... de igazán sosem tudtam megszokni, megszeretni. van 3 távirányító.
TV, erősítő, médialejátszó (HTPC). ez sok? szerintem ezzel semmi baj sincsen. de mindenkinek más jön be.
ízlések és pofonok.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
kovy79
őstag
válasz SUPREME7 #33428 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek az infókat!
Activity-nél persze, hogy van késleltetés, mert egyszerre nem tudja "kiadni" a mindenkit kikapcsoló jelet (mivel az -szinte- minden eszköznél más).
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- 🖥️⛅
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- LED világítás a lakásban
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest