- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Vírusirtó topic
- Proxmox VE
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Synology NAS
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
edima10
tag
válasz Patice #52048 üzenetére
Köszönöm a tippeket!
DVD-t, Bluray-t csak nagyon ritkán néznék (az optikai meghajtót talán tényleg nem érdemes belerakni), leginkább 720p, 1080p (4k kevés van még nekem) anyagok mennének.
Ma nézelődtem kicsit alaplap-cpu-ram vonalon.
Az AMD Ryzen 5 2400G jónak tűnik alapnak.
Mennyire kell szigorúan venni az alaplap gyári ajánlott listáját SSD és RAM tekintetében?
Pl ha az ASRock Fatal1ty X370 Gaming X alaplapnál nincs a támogatott/ajánlott listáján az Adata SX930 240GB SSD (csak az SX950) akkor nem fog vele működni? Valamint a Kingston HyperX Predator 8GB (2x4GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3K2/8 RAM sem szerepel, azonban egy [HX432C15PBK2/8] számú igen, amiről viszont semmit sem találok.
Mondjuk szerintem elírás lehet, mert a HyperX hivatalos oldalán vagy [ezt] vagy [ezt] dobja ki. Mindegy, azért írtam nekik, remélem válaszolnak, hogy ez tényleg csak egy elírás e.Az avr sem audiophile (x540bt) azt nem is vártam el
Lehet hülye a kérdés, de a közvetlenül az erősítőbe dugott pendrive-ról lejátszott zene minősége jobb, mint a htpc-ből hdmi/optikai csatlakozáson keresztül hallgatott vagy nincs különbség?[ Szerkesztve ]