Hirdetés
-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz golyani #1321 üzenetére
Láttam, hogy vannak kütyüid De azokat el is lehet ám adni Ha kiszámolod, mennyiért tudod eladni, nem sokat kell még hozzátenned, hogy pl egy a64 konfigot összedobj/ vagy intelt, ahogy érzed/
XP2200+ --5k
KT600-as lap --5-6k
9200-es VGA--4-5k
6600GT-- gondolom ez agp-s, 15k-t biztos adnak érte
ram: 4k..de mehet akár 754-es vagy 939-es konfigba is
40-es vinyó--4.5-5k, de ez is mehet az új konfigba
meg gondolom ház+táp is van ami ha eladod a cuccokat belőle, feleslegessé válik
A p3-as gépeket is jó áron el lehet adni, mert keveset fogyasztanak, és valaki 24/7-ben töltöget, annak sokat ér egy ilyen
lap: pl s939 újan bruttó 15k alatt mATX integrált gf6100-zal, meg minden földi jóval/nyilván használtan 10-12k-nál nem több/
proci:3200+ athlont 10k-ért már kapsz itt
halk venti a64-re: 2400ft bruttóért vettem AC64 Alpine-t, kicsit leszabályozva nincs hangja nyitottan se, 20 centiről, 12 óra prime után volt 50 fok alatt még kicsivel átlaghasználatnál leszabályozva is 30 alatt
ezen kívül még elég a táp ventije sztem, én gépemben 350-es FSP lesz/vagyis már van, bruttó 6100 volt az ára, 12 centis venti meg minden védelem ami kell
Házat meg ahogy mondod, ígyis-úgyis csinálni kell, bármilyen konfigot is építesz..na ha osztasz-szorzol, akkor sztem nem 35k lenne a ráfordítás, ha csak a sA cuccodat is ''áldoznád'' fel érte
Nem akarlak rábeszélni semmire, csak nézd + a ph-s árakat Én se sietem el, kütyük már megvannak, mostmár jöhet a ház tervezése
szerk: a 111 tényleg jó, nekem is olyan van, csak iszonyat hangos nekem külső odd lesz, nem csak a hang miatt, de legalább nem foglalja a helyet a házban, notis odd-ben meg nem gondolkozok, mert csak nec-et tudnék venni most emberi áron, olyan meg nem kell, meg nagyrészt úgysincs használva, én pl dvd-t is vinyóról nézek, írót csak felmásolás erejéig használom, szóval elfér az a gép mellet vagy a fiókban is
[Szerkesztve]_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Konteó topic
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Revolut
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest