Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    nagyúr

    Sziasztok, tudnátok nekem ajánlani valami ultraklassz megoldást (hardver + szoftver egyaránt) egy infrával távvezérelhető htpc megoldásra ? Még soha nem próbáltam a Windows-oknak (bármelyiknek is) a Media Center Edition-jeit, jók valamire ? Esetleg Linux alternatíva, vagy valami Kodi motyó ?

    - Jelenleg Foobar-on lógok, el lehet ezt vezérelni távolról vajon ? :F A kimenet USB-s DAC ..

    - Filmeket is játszanék róla, vezérelni ezt is valahogy (MPC-HC alternatívát kutatok épp, úgyis megszűnt, nem fejlesztik tovább)

    - Fontos a minden létező istennyila formátum támogatása, sokbites hi-res flac-ok, mka, mkv konténerek, esetleg mint a Foobar, ISO-kba belelátás (ez nagyon-nagyon fontos lenne amúgy)

    - SACD / DSD fájlok lejátszása (.DSF, .DFF), néha töltögetek a nativedsd.com -ról is

    A hardvert épp kutatom, de szerintem valami Skylake-es kisfogyis motyó lenne egy Akasa Euler M passzív Vesa Mount-os házban és vagy a tv hátuljára cuppan fel, vagy valahova a preamp mellé elfektetem és kész. Szóval standard PC-nek vehető, semmi különleges.

    No, szóval szoftver oldalon szenvedés van, mi legyen :( :( Linux csak azért lenne jó, mert raid5-be tenném a háttértárakat. De nem kötelező, a távvezérelhetőség fontosabb.

    B opció, hogy USB-s tapipados billentyűzettel vezérlem a kanapéról, kijelző pedig a TV. Ebben az esetben szerintem nincs is kérdésem, azaz max fejvakarok, vajon ez mennyire elegáns megoldás.

    Minden kommentet, észrevételt köszönök. :R

    [ Szerkesztve ]

    Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés