Új hozzászólás Aktív témák

  • JagelloZ

    tag

    válasz canniball #2647 üzenetére

    -Na most én egy nappaliba helyezett gépet (HTPC) úgy képzelek el, hogy all-in one. Ha elkészült az én gépem, akkor majd készítek képet a helyszínről. A HTPC mutatós is és kompakt. Hiszen nem kell a TV mellett egy hifi toronynak elrondítani a nappalit. Video, rajta az erősítő, azon a DVD felvevő, mellette áll egy XBOX, és még legyen ott egy PC is mert írni akarsz a prohardware-re.:D Na ez a totális káosz. És még emellé szoktak felállítani vagy falra szerelni egy végképp ocsmány DVD állványt/tartót 100-200 tiritarka DVD-vel.. .. fúúúúúj. DVD-t be a szekrénybe!!!
    -Erősítő és egy HTPC: ebben benne minden ami kell. Továbbmegyek, az alienware még az erősítőt is belecuppantotta a HTPC-be.
    -Az tesz HTPC-t a nappaliba akinek ízlése is van, de rajong is a high-tech-ért, és szúrja a szemét a zsufi és hi-fi "torony".
    -A zaj pedig megint viszonyítás kérdése, mert amikor fifázunk a haverokkal az LCD TV-n a nappaliban, akkor Faragó Richárd és a stadion zaj rendesen lenyomja a fostalicska gépem zúgását, pedig még az oldalai is le vannak szerelve és csapágyos egy kicsit a proci hűtő... A HTPC-be pedig ha már felépítetted, akkor szépen apránként pakolhatod a silence cuccokat: venti nálküli táp, winchester case ami hűt, meg zajtalan, meg 0dB-es cuccok. Mondjuk nekem a 19dB alatti eredmény is bőven megfelel. Feltekerem a hangerőt az erősítőn és csókolom!:D

    http://www.valcoldesign.hu

Új hozzászólás Aktív témák