Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianm74
csendes tag
Bővebben: link
Megpróbálom felrakni az iso készítőt, mert rájöttem, hogy az iso-t nem tehetem, mert abban vannak non-free codec-ek is. Ha sikerült dobok egy linket. Csak pár kattintás és kész az iso. Azzal lehet beállítni készítéskor, hogy milyen nyelven beszéljen. Annyival fog eltérni a hivatalos csomagtól, hogy az nvidia tv-out támogatás be lesz kapcsolva.
Nem muszály cd-ről bootolnia, tud hdd-ről is meg ahogy írtam pendrv-ról is. Azért jobb a cd-s mert nem kell hozzá hdd a gépben. Képes arra, hogy a hálón windows megosztásokhoz csatlakozzon. Így ha van egy szarabb gépetek mehet a tv-alá. A filmek lehetnek a normál gépeteken és a hálón keresztül lejátsza róla őket a nappaliban. Eddig minden filmet sikerült lejátszanom még a feliratokat is megtalálja és mindenféle kalapos betű nélkül normálisan megjeleníti. Köszönjük meg az mplayer csapatnak.
Magyar linket még nem találtam, de ha letöltöd az iso készítőt asszem össz 1 db exe van benne. Arra kell kettőt kattintani, kiválasztani a nyelvet aztán kész. Kiírod cd-re be gépbe és mehet a vidámpark. Ha megakadsz nyugodtan kérdezz, itt, hátha másnak is kell.Önkéntes, kiváló, mérvadó. www.japanauto.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest