Új hozzászólás Aktív témák
-
laca500
aktív tag
válasz
jobarat01 #683 üzenetére
Igen, ez így lenne, ha nem lenne regisztráláshoz kötve a vásárlás! A megvásárolt akármi meg hozzá van csatolva a fiókhoz. Igazából csak akkor van nagyobb gond ha nem tudják cserélni és már csak a pénz visszafizetése jöhet szóba.
Igazából nem is ez lenne a lényeg, hanem az, hogy szerettem volna valaki olyannal beszélni, aki már esetleg végig járta ezt az utat. De csak értetlenkedés volt, hogy miért itt kérdezek, inkább hívjam fel őket! Hát felhívtam, és azt kaptam amit vártam! Viszont ha tényleg így működik, akkor nem veszek eMAG-os használt, de garis cuccot. -
laca500
aktív tag
válasz
jobarat01 #643 üzenetére
Nem értek veled egyet, ez szerintem egyáltalán nem logikus! Ha ez így törvényes lenne, akkor mások is így csinálnák! Felhívtam az Asus-t is, akinek elmondtam a szitut, mert ugye sokan úgy is hírdetik a VGA-kat, hogy gyártói garancia, csak beküldöd az Asus-hoz és ők vagy javítják vagy vissza adják az árát. A nagy büdös Franckot adják vissza. Azt mondták, hogy a kereskedőt és nagykert nem lehet megkerülni. Na mindegy, a lényeg, hogy elmondtam az eMAG-os sztorit, és rögtön mosta, hogy teljesen jogellenes, mert az eMAG-nak semmi köze hozzá, hogy ki a tulajdonos, a garancia nem személyre szól hanem a termékre! Hozzáteszem, hogy ha nem átutalásos, volt a vásárlás akkor az eMAG-nak fogalma sincs, hogy ki áll a számlán szereplő név mögött! Ezért írtam, hogy az csak egy "sablon szöveget mondott az ügyfeles srác"!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Warzone - Jövő hónapban visszatér Verdansk
- Kompakt vízhűtés
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest