Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse_
aktív tag
Háát.. vagy türelmetlen vagy előzni nem tudó.. mert a mazsola mögött összegyűlik 4-5 aki nem mer előzni, és fix a sor.. utána a sor végére megérkezik a türelmetlen, aki teligázzal ész nélkül kezdi előzni a 10 autós sort... na ott szokott lenni a baj.. mondjuk a mai példán élve én voltam a türelmetlen, bár annyi eszem volt hogy a helyismeret okán ne teligázon, csak félgázon óvatosan előzzek, mert ott a keresztutca, ha kidugná valaki az orrát, akkor vissza tudjak sorolni.. na és pont így is történt..
A rutinpálya azt adja meg hogy legalább egy minimál kezelési ismerete legyen.. a rutinpályán tanulod meg hogy fel kell gyorsítani ötvenre... mondjuk a régi oktatás sem volt valami értelmes, de azóta csak hanyatlott a színvonal.. a régi vezetésoktatásnak tökéletes illusztrációja a Buhera Mátrix c. film 3. fejezete...
De amúgy komolyan. ne vigye ki közútra a tanulót, ha a megengedett környékét még nem tudja biztonsággal tartani. vagy akkor ne menjen vele hetvenes szakaszra ahol kilómétereken át záróvonal + kanyar is van.+ anno mi miután nagynehezen meglett a jogsi, még jártunk faterral vezetni, aki türelmesen magyarázta mit csinálok jól, mit rosszul, mit hogy kéne.. manapság, ha valaki megkér ismerőst hogy segítsen már neki ebben akkor aki beül, az nem "oktat" hanem ordít hogy "micsinásztehülye!!!" De amúgy alapesetben 30 éve mondjuk 10 emberből aki elment vezetésoktatásra abból 9 szeretett volna vezetni mert érdekelte.
Manapság 10 emberből max 2-3 az akit tényleg érdekel, és aki nem utálja az egészet már az elején.Megtehetem, Flúgos vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- DIGI kábel TV
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest