Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz Ati1979 #4219 üzenetére
Most nem azért de a Nyregyi talinak az a lényege, hogy nyíregyen legyen. Oké ez elsősorban a keleti régiókban élő fejhallgatósoknak lenne úgymond segítség, hogy az azért mégis közelebb lenne nekik. Nem tudom a legutóbbin hányan lehettek, és honnan érkeztek, de én elhivatott vagyok, úgyhogy részt vennék mindenképpen, ha nem jön közbe semmi!
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
contaxg
veterán
válasz Ati1979 #4195 üzenetére
nem tudom, hogy van-e értelme 6-7 embernek elmenni Nyíregyre és tartani egy 9 fős találkozót.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
addikt
-
contaxg
veterán
válasz Ati1979 #4052 üzenetére
Orvos barátokkal körbevéve annyit tudok mondani, hogy ez az elmúlt évek legdurvább bacija. Nekem sem lett volna semmi bajom ha az a múlt pénteki kiruccanás nem lett volna olyan ütős.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
.DLL
veterán
válasz Ati1979 #4052 üzenetére
"Nekem nagyon jó az immun rendszerem (15 éve nem voltam beteg) most mégis elkaptam."
Az durva, akkor ez most eléggé újdonság erejével hathat rád. Lehet hogy az immunrendszered elbízta magát.
Nekem is elég jó, de évente 1 becsúszik (tavaly mondjuk nem volt egyáltalán) idén már átestem rajta, azóta is vitaminkúra van, tél elején elfelejtkeztem erről...(P.H.)
-
Radomer
aktív tag
-
contaxg
veterán
válasz Ati1979 #4033 üzenetére
O jaj... Gyógyulj meg mihamarabb!!
A következő napokban brutál felmelegedés lesz. Ez azt fogja magával hozni, hogy a bacik boldogan kapnak erőre és megpróbálják magukból a legjobbat kihozni. Ez a tevékenység általában ránk nézve nem túl előnyös. Vitaminok, gyümölcs és sok folyadék ha nem akarunk betegek lenni a hétvégére!! Sajnos én is kurálom magam a hétvégére [ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz Ati1979 #3728 üzenetére
Csak hangban lehet... Viszont ha órákig kellene a fejemen legyen, igencsak dilemmába esnék... Szerintem egy fejes esetében a komfort majdnem, sőt talán legalább olyan fontos mint maga a hang... Egy kényelmetlen nehéz, izzadós fejes pláne nyáron, nagyon be tudja árnyékolni a zene örömét... A T1 meg teljesen vállalható, kifejezetten kényelmes darab... Persze más hangban is...
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
-
-
contaxg
veterán
válasz Ati1979 #3585 üzenetére
Általában én szoktam szervezni ide a talikat Pisti segítségével. Sajnos az apósom ápolása miatt most nem voltam toppon a témában. Tegnap meg is köszöntem Pistinek, hogy lépett helyettem a szervezésben. De innentől ismét átveszem az irányítást.
A Humánosokkal nem történt semmilyen egyeztetetés a témában, de még lehet. De csodálkoznék ha a Violectric V100 nem tudná meghajtani az öreg planárokat.
-
jippa
aktív tag
válasz Ati1979 #3583 üzenetére
az igazság az, hogy ismerem magam, este 11kor, teljes csöndben és főleg teljesen kipihenten tudok csak kettéválasztani jót és jobbat, de teszek egy kísérletet egy ilyen rendezvénnyel, bár 200km autópálya után a hajókürt és a biciklicsengő sem válnak el élesen egymástól
sokat olvastam már itt erről a sileoról, majd meglátjuk, hátha ki tudom sajátítani 10 percre
van itthon 6-7 amp, nem 3000EUR-osok, de amikor a DUAL-nál, vagy a PMB80-nál kellene kibontaniuk azokat a nüanszokat, amiket én hallok, hogy ott vannak, csak le kéne értük nyúlni, akkor elhasal mind
annyi még, hogy a szervezési kérdéseket elolvastam fentebb, viszek ezt-azt, inkább az érdekelne, hogy pízt kell-e betolni, ha igen, akkor kinek és mennyit
szerk: a táblázatba nem tudok beírni, mert (szándékosan) nagyon elavult böngészőt használok, és ennek ilyen hátulütői lehetnek--> sorry
köszi
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz Ati1979 #3466 üzenetére
Szóltam Pistinek, hogy nézzen be a fórumba az időpont miatt. Beszéltem az LCD-X tulajdonosával és ha van esély (ha éppen nem utazik) hogy elhozza a zárt Audeze-t
-
.DLL
veterán
válasz Ati1979 #3460 üzenetére
"Azert ne feledjuk, ezeket 30-40 eve gyartjak, kiderult volna mar, ha gond van veluk."
Szerintem ezt úgy értette, hogy kiderült volna ha valami negatív hatása van a szervezetre. Személyes véleményem, hogy a mai világban ez nem oszt, nem szoroz. Amikor egy mobil akkora energiát küld, hogy újraindítja haverom laptopját, ha a billentyűzetre helyezi? Vagy egy számológépet meghülyít.
(P.H.)
-
zatom
tag
válasz Ati1979 #3458 üzenetére
Egyetertek, izlesfuggo.
Ahogy abban is egyetertek, hogy ezek a fejesek mar mind felsokategorias hanguak.
Mindenki megtalalhatja a neki tetszot, akadalyt az aruk jelenthet .Nem tapasztaltam semmi ilyesmit, mint fejfajas, stb.Azert ne feledjuk, ezeket 30-40 eve gyartjak, kiderult volna mar, ha gond van veluk.
Azt kell mondjam, az egyik fo pozitivumnak eppen azt tartom a Staxomnal, hogy hosszan hallgathato.[ Szerkesztve ]
-
zatom
tag
válasz Ati1979 #3454 üzenetére
Amint emlitettem: szamomra van olyan jo...
Nemely fontos parameter tekinteteben - mint pl. torzitas, helyesebben torzitatlansag - pedig siman jobbnak tartom a Staxot. az LCD3-hoz kepest.Halkan hozzateszem, habar ezert megkoveznek::en a K1000-tol sem vagyok elajulva.Tudod, beszeltunk mar rola, a komfort...mert a hangja rendben van.
De tegyem hozza, sokfele Stax van, allitolag szerencsesen kifogtam.
Egyebkent mint a Chokito:ronda es finom.[ Szerkesztve ]
-
vodkaboy22
addikt
válasz Ati1979 #3454 üzenetére
Ezen a szinten már azért mind nagyon jó itt inkább az ízlés kerül előtérbe.
Szerintem is az LCD3 jobb lehet. De Pl az AD2000x-ért nem tudom miért vagytok oda annyira ha dinamikus csúcs fejes akkor inkább T1Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
zatom
tag
válasz Ati1979 #3452 üzenetére
Na igen, szerencses lenne ugyanarrol a forrasrol hallgatni oket.
Azt gondolom, jo erositessel az AD2000x-nek sincs szegyenkeznivaloja, de azert nalam a Stax mindent visz.Szamomra van olyan jo, mint az altalad is hallott SILEO - LCD3 paros.Mindez toredek aron.A komfortrol nem is beszelve.
-
FreeBorN
csendes tag
válasz Ati1979 #3369 üzenetére
Én Ezen Videó alapján éreztem úgy, hogy a HiFiMAN egy nagyon jószándékú márka, ami nem az árával, hanem a zeneiségével, és pontosságával akar kitűnni (most főleg a HE 500-ra gondolok mivel az innerfidelity csóka elég szőrszálhasógató, és jóként írja le), ezért szimpibb az LCD-nél, aminek talán kicsit kevésbé indokolt az ára, talán az innerfidelitys csóka is említi, hogy neki az He 500 szimpibb mint az LCD-k, de ehhez meg kell hallgatnom újra
-
FreeBorN
csendes tag
válasz Ati1979 #3367 üzenetére
Köszönöm a gyors reakciót.
Tehát akkor 2014 késő tavasz / kora nyárra várható a kövi találkozó.
Érdekesnek találom, hogy a nagy fanok közül senki nem szokott hozni HiFiMAN-t. Egyes vélemények szerint hasonlít az Audeze LCD-2 / 3 hoz, sőt van aki "hallgathatóbbnak" tartja, bár ez biztos személyes preferencia kérdése. Engem azért kíváncsivá tett, mikor David Chesky fején is HiFiMAN-t láttam az Ultimate Headphone Demonstration Disc videó bemutatóján többször is.
[ Szerkesztve ]
-
s1167
csendes tag
válasz Ati1979 #3347 üzenetére
Aha, igen, így hogy felidézted, már emlékszem Rád. Valóban kissé meglepett voltál! Örültem is nagyon!
Azért a születése óta eltelt 40 évben (kész csoda hogy még működik) történt egy és más jelentős pozitív minőségi áttörést megvalósító megoldás, így aztán van módunk szépen megszólaló alkotásokat hallgatni.A quadro-t még nem adtam teljesen fel. Például egy korrekt szalagos(orsós) magnó tudna ilyet, viszonylag elérhető áron, és lehetővé teszi (viszonylag könnyedén) mondjuk élő zene rögzítését valahol. Tudomisén: MÜPA Jazz fesztiválok például (Or something). Biztos kellene hozzá némi kapcsolatépítés.
A szalagos(orsós) magnókon a fejhallgató kimenetek gyakran az összes elérhető csatornára ki vannak alakítva, így aztán nem szükséges semmi trükk, máris rendelkezésre állhat quadro hangzás rögzítése, visszaadása.Tisztítás céljából (no meg a vékony műanyag káva sérülésének pótlása érdekében) egyébként egy alkalommal szétszedtem Őkelmét (mint később kiderült semmi-de-semmi szükség nem volt rá, mármint tisztításra) és meglepően egyszerű felépítésű szerkezetnek mondható.
Hátulról szövet-szűrőkön keresztül egy közös térben elhelyezve nyitott.
A beépített hangszórók membránja cca 5 cm átmárőjű átlátszó (talán pvc), míg a közép kupola (1 cm) szövet.
Az első és hátsó "csatornák között egy 132 K-s keráma ellenállás található.
Csak arra tudok gondolni, hogy a legalábbis szerethető hangzás mögött a tokozás alakja és a nyitottság mértékének behangolása állhat. Van róla egy-két fotó, esetleg előkerítem.Tini srác koromban volt egy idő, hogy annyira vágytam egy ilyenre, hogy gyakorlatilag megépítettem!
A tokozást hungarocell-ből alakítottam ki anyám konyhájában egy élesebb késsel. Vettem hozzá a lomex-ben 4 pici hangszórót, kábeleket, csatlakozót. A 4 csatorna szétválasztásával nem bajlódtam, mert fogalmam sem volt hogyan tehetném, sztereo-ban gondolkodtam. Valami műszőrmével burkoltam be (kiszabtam-megvarrtam-plusz-szivacskarima),na az randa volt. A két felét meghajlított bicikliküllő-ívek tartották össze. A nővérem nem bírta látni sem, ígyhát karácsonyra kaptam tőle egy rendes fülhallgatót, amin hangerő potik voltak oldalanként (már nem emlékezem milyen márka volt, de márka volt).
Felnőtem, eltűnt mindkettő az életemből, a kapott és az épített is.Az álmomat a nagybátyám váltotta valóra, amikor nekem ajándékozta a dr-41-et meg a sony tornyot.
-
s1167
csendes tag
válasz Ati1979 #3343 üzenetére
Őszintén szólva nagyon megzavart hogy a DR-41-et nem tudtam tisztességes hangra ösztökélni ott a helyszínen, ezért kissé ki voltam hegyezve a minél "élesebb" hangképek meghallására. E tekintetben pedig a HD800 szinte már bántóan részletező és kissé magasba húzó volt. De igazad van, ha jobban belegondolok , a PLANAR (Audeze) földre szálltabb volt. Minden esetre ott helyben ez a sorrend állt össze bennem.
A Sony-ról csupán a következőket találtam magam is:
http://www.hifi-forum.de/viewthread-84-10246.html
Ez egy értekezés néhány Quadro fülesről
http://20cheaddatebase.web.fc2.com/SONY/sonyindex.html
Ez pedig egy gyűjteményes oldal a régmúlt tárgyairól.
A pontos tételről pedig itt:
http://20cheaddatebase.web.fc2.com/SONY/DR-41.htmlItthon a saját erősítőmön valahogy szinte éteri hatású az ál-quadro hangzás térbelisége, bár gyanítom, hogy az erősítőm lágy (kissé után zengő) hangképe valahogy rájátszik erre az érzésre.
Néha meg-meg akad a szemem egy Marantz vagy Yamaha STR-en amelyik képes quadro hangzás előállítására. Aztán elmélázom azon, hogy a rádiók már meg sem próbálkoznak quadro adásokkal és így maradna esetleg valami quad lemezjátszó plusz lemez ... Azt hiszem esélyem sincs megtudni milyen is igaziból.
Mindegy, ez van.
Köszi a dícséretet a sony-nak. Te bele tudtál hallgatni? Esetleg Nálad milyen kép alakult ki róla? -
contaxg
veterán
válasz Ati1979 #3319 üzenetére
Köszönet Mindenkinek a remek hangulatért és a meghallgatásra, kipróbálásra elhozott készülékekért. Bevallom egy kicsit fáradtan, nem túl nagy kedvvel fogtunk neki a szervezésnek Így utólag azt gondolom, hogy örömmel fogok emlékezni erre a napra. Hálás vagyok hogy ilyen sokan eljötettek, ezzel emelve az összejövetel színvonalát! Remélem hamarosan újra találkozhatunk!
-
contaxg
veterán
válasz Ati1979 #3216 üzenetére
Hát ha ezt nem is, de az szürke gömbölyüségek közül a legnagyobbra talán lesz lehetőség. Az is jó 2 milliós páros...
[ Szerkesztve ]
-
GML
őstag
-
hifipisti
csendes tag
válasz Ati1979 #3119 üzenetére
Ritkán írogatok ide, de most nehéz megállnom, hogy ne tegyem. Olvasom a véleményeket és sajnos továbbra is azt látom, amit egyéb hasonló, hazai fórumokon. A legtöbben aranyigazságokról beszélnek, a mindennemű részletek mellőzésének kihagyásával. Valami vagy sz@r, vagy jó. Ez picit egysíkú és unintelligens véleménynyilvánítás. Már csak azért is tartom ezt fontosnak, mert gyakorlatilag konkrét gyártókat húztok le ezzel, holott csak egyetlen szót kellene odaírni a véleménynyilvánítás mondatának elejére? "Szerintem" vagy az én véleményem szerint, Szvsz, stb. Mint ahogy gondolom többen is rájöttek már arra, hogy azért van ennyi gyártó, mert mindenki találhat az ízlésének megfelelő hangú eszközt. Ami az egyiknek nem jön be az lehet, hogy a másiknak tetszeni fog. További kérdéseket vet fel az, hogy milyen készülékre(kekre) volt rádugva a füles, milyen zenei műfajokon hallgattátok, stb. Gondolom az sem merült fel senkiben, hogy az adott elektronika hangilag nem passzol ahhoz a termékhez, de lehet, hogy egy másikkal olyan szinergiát alkotnak, amiből már muzsika jön ki? Mégis mihez próbálunk hasonlítani? Egy másik eszközhöz, az emlékeinkhez, vagy esetleg a valósághoz. Ja, hogy mi is a valóság? Ennyi erővel lehet, hogy mindenki elvetemült, aki szereti a vaníliafagylaltot?
-
contaxg
veterán
válasz Ati1979 #3117 üzenetére
Végre van egy erősítő ami igazolja az LCD3 létjogosultságát.
A'szem beszélni kellene a Humánosokkal.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
gelbelex
őstag
válasz Ati1979 #3056 üzenetére
Egyetértek, az AK120-at és az X3 nem lehet egy lapon említeni. Nem is kell.
Ez viszont nem releváns a szempontból,hogy az X3 vállalható-e az áráért.Nagyon tanulságos lenne nekem egy N7, GSI (schawo-éban hallott kernel mod-dal), X3 (és akár Sony F és Fuze) összevetés az SE425 mellett mondjuk a számomra releváns DT880(32ohm)-mal. És azokkal a zenékkel, amelyekkel az X3 néhavékony-néhaerős volt!
Addig is csak azt tudom mondani, amit én hallottam. Én még nem hallottam komoly hibát az X3-ból.
Ezzel együtt sem biztos még, hogy valóban szükségem van-e egy X3-ra.
Az egyetlen utcai méretű fejes, aminek tetszik nekem a hangképe, a Bose AE2, amit elég jól meghajt a Fuze is.
Otthonra DT880-at tervezek majd valamikor, ebből a 32 ohmos élvezhető volt (nekem) már a Fuze-ról is.
Sajnos a 32-80-250 sorozatot a DT770-ből nem hallgattam végig tegnap.Vodkaboy: Az N7-ed melyik sorozatú? Az első, vagy a 2013-as?
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
válasz Ati1979 #3059 üzenetére
Előbb siettem, ez talán jobban vázolja a gondolatot: [link]
Röviden: MEgvetél egy 300k-s lejátszót, de halottál egy közel olyan jót 50k-ért -> Ez ellentmondáshoz vezet ezt pedig azzal oldod fel (becsapva önmagad), hogy az X3 nem is olyan jó.
Persze, csak szúrkálódom, semmi komoly.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
válasz Ati1979 #3056 üzenetére
Szerintem azérrt szól így, mert a kínaiak így szeretik (ezt hallják jónak). Egy nagyon hasonló hangú, Kinából kapott mintadarab esetén a forgalmazó nehezen értette meg, hogy ez a borzasztó vékony testetlen hang nekünk nem tetszik.
-
contaxg
veterán
válasz Ati1979 #3018 üzenetére
Szerintem félreérted. Ez a két cég lesz ott és ennyi. Ez kb 6 -7 fejhallgató eddig. 3-4 Beyer és 3 Focal. Ha lesz valami még akkor annak meglepinek kellene lenni, mert nincs róla egyéb információ. Van egy sejtésem is, de az csak sejtés és nem szeretnék mondani inkább semmit. Pozítiv egyébként a gondolat és talán még érdekes is lehet számodra, ha meglépnek valamit azok akik ezt szervezik (akikről egyébként fogalma sincs igazándiból, hogy kik Ők valójában )
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz Ati1979 #3015 üzenetére
Nem tűnik úgy, hogy nagyon érdekes dolgok lesznek (persze bármi lehet még). A Beyertől amit biztosra mondtak és remélhetőleg akkor így is lesz, az a T1, a DT880 és a DT990. No és talán az új erősítő.
-
Bodz
nagyúr
válasz Ati1979 #2959 üzenetére
Látod stranger28, van itt ócsó T1. Itt az idő. Akkor te hozod majd a következő találkozóra.
[ Szerkesztve ]
-
vodkaboy22
addikt
válasz Ati1979 #2959 üzenetére
Már papíron meg van a REFERENCIA és megjöttek a profi hálótrafók is némethonból, már csak a körítést kell kitalálni, meg 2db nagyon jó kicsat trafót szerezni... De az is lehet hogy én fogom letekerni azt akkor ki futok a világból a 3000dik menet után...
Különben fa lesz a dobozolás méghozzá hogy újítsunk is vagy zebrano vagy hasonló luxus darab.Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
contaxg
veterán
válasz Ati1979 #2931 üzenetére
Ne feledjem! Elosztókat és hosszabítókat is hozzatok!
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz Ati1979 #2922 üzenetére
Nem tudom a típusát, csak azt mondták, hogy csöves tápja lesz.
Bkercso
Sajnos nem vagyok napi kapcsolatban velük és a fejeserősítőjük is izgis darab lehet. Hirtelen arra gondoltam, hogy van egy Cyrus tulaj a környéken és megkérjük, hogy hozza el a lejátszóját.(#2924) Ear001
Erre már én is gondoltam. Elhoznád?A tombolán egy Audio-technica fejesállvány lesz a nyeremény. (de ezt már lehet, hogy mondtam korábban)
[ Szerkesztve ]
-
vodkaboy22
addikt
válasz Ati1979 #2906 üzenetére
Audiopartnernél hallgattam. Vélemény?
Inkább veszek 3db DT880edition-t és még egy 20 körül valami agybadugóst buszra...
Nem tudom engem nem fognak meg ezek, de meglepően tiszta hangja van és rengeteg basszusa volt meg jó tere. De 300k???Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
kk831228
addikt
válasz Ati1979 #2906 üzenetére
Sajnos nem tudok menni pedig jó lenne... dt990 70 alatt van?? Így lementek az árak?? Vagy jött ki valami újabb beyer?? Nem nézegettem mostanában a fejeseket hogy mi a kínálat...:-)
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
válasz Ati1979 #2871 üzenetére
Az biztos hogy túlárazott a senn de azért azt kétleném hogy a vsonic hozza az ie8-at... A 650 kb 110 ezer de egy 20-ezer forintos fejes azért nem hozza a hangját... Abban viszont egyetértek hogy túlárazott, de azért ne túlozzunk annyira...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Bodz
nagyúr
-
donpe
aktív tag
válasz Ati1979 #2863 üzenetére
Emlékeimbe visszanyúlva az 598 mosott volt, középorientált és tök mindegy volt neki, hogy mire dugod. Egy Fiio E10-el is megmutatta, mit tud. A Takstar ilyen szempontból nekem igényesebb hangban.
Az 598 hangban sok játékos ellen veszít. Pl: nem merném egy DT880/990 mellé odatenni hangban. Két külön liga.
Kényelemben viszont az 598-as volt a legkényelmesebb fejes, amit valaha használtam. Meg hát szépségre sem egy kategória a TS-al.
-
adammkaa
senior tag
válasz Ati1979 #2851 üzenetére
Értem, és Európában ott vannak a legjobbak között? Gondolok itt a Sennheiser, Beyerdynamic, Shure, AKG fejesekre. Kíváncsiságból kérdem csak, azt tudom hogy AKG az nagyon régóta van már.
Tehetett volna egy szívességet nekem külön hogy egy piros M50 nevemmel ellátva legyen egyik asztalon
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
adammkaa
senior tag
válasz Ati1979 #2842 üzenetére
Most ezt nem nagyon értem.. Audio-Technica bemutató teremben lesz a fejes találkozó, azaz lesz kirendelve az ath tól egy ember, és ki lesznek alapból állítva ath fejesek, amiket ki lehet próbálni saját forrásról? És akkor külön még mi mennénk akik hozzák amit tudnak?
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
vodkaboy22
addikt
válasz Ati1979 #2697 üzenetére
Egyetértek én is szívesen elmennék erre is arra is ahogy az időm engedi, mivel a társaság szerencsére az intelingesebben viselkedő csoportok közé tartozik és így meg lehet egymás tapasztalatait élőben is osztani, no meg kipróbálni a jó cuccosokat felölem lehet bárki bulija én még meg is köszönöm neki!
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
-
donpe
aktív tag
válasz Ati1979 #2606 üzenetére
Magunkat (magamat ) ismerve sztem 6:30-7körül leszünk bepakolva mindenki motyójával. Szóval kb fél8-8. Ez oks neked?
SOAD19 - lesz mind a kettő, szóval elmerülhetsz velük. Az én láncom eléggé kerek már az LCD2-höz, a 3-al nem akkora nagy barátok. De gondolom lesz sok érdekes dolog amibe lehet majd dugdosni!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest