Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
contaxg
veterán
Egyszer meg volt említve április 18, de azóta én nem tudok mást. Az a nap egyébként sem jó nekem, mert este program van....
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
Lehet, hogy az AT-sok nak van vmi de szerintem ott is low budget cuccok vannak. Egy LP játszót mindig be kell lőni, mechanikailag sérülékeny..szóval nem túl szerencsés talira ilyet vinni.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A kapcsolódó hozzászólások nem maradhatnak lógva.
A képes linket egyébként kimentettem, íme:
https://drive.google.com/folderview?id=0B8uMVtToAMQ4Z0UzcDFwUlVsdDg&usp=sharingEgyébként pedig lehet, hogy csak egy ötletelésnek indult, de utána már jött az, hogy "És mennyibe kerülne?", kereskedésre és alkudozásra pedig a Hardverapró való, ezt mondja ki az ÁSZF.
-
vodkaboy22
addikt
Jut eszembe nem tudom forrás terén mennyire akartok vaktesztelni de nem rég csináltam magamnak egy korrekt kis passzív bemenet választót. (Elna fokozatkapcsolók árnyékolt kábelezés és aranyozott árnyékolt RCA csatik teljesen elválasztott a fokozatok még földelésben is és árnyékolásban is.)
Van értelme vinni?Én amit viszek:
Morgan Jones Mini csöves OTL + (Külső beköthető kimenő trafók dobozolva)
Félvezetős Diy erősítő
Senni HD580
Beyer Dt770Pro
HRT MS2 + saját külső táp.Laptop + elosztó + talán még más is.
Viszont 11kerületből valaki fuvart tud?
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
Ati1979
veterán
Elég égő ez a Sennheiserre nézve. Igazából a fülesek terén nagyon le van maradva. Mondhatjuk azt, hogy vastagon túlárazottak.
10k-s fülesüket a 3-4k-sok is elverik hangzásban.
A vsonic gr06 (14k) hozza az sh ie8 (70k) szintjét.Szvsz. kezd elhaladni az egész márka felett az idő.
A szépség az önmagában kevés.
-
vodkaboy22
addikt
Egyetértek 600 Ohm...
Ez a konzumer dolog akkor döbbentett le igazán amikor audiopartnernél a fejemre vettem 10-15 percre a HD700-at a HDVD800-as DAC-AMP-al...
A HD700-ast még a HD600-as szintjére se tenném és mégis 2szer drágább...
A HDVD800-as meg a saját HD580-asommal meg szarabb volt mint a saját rendszerem és kb megint 3szoros árkülönbség van...
Bár a beyer A1-es fejes erősítőjének az árát se értem...Viszont a HD600/HD650 fele új áron már értékelhető ellenfele lenne a Beyernek.
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
-
contaxg
veterán
-
Bodz
nagyúr
-
Ati1979
veterán
Tökéletes lenne. 7:47-re ér be vonat.( Az előtte való meg 5:47-re. )
Szóval olyan 3/4 8 körül tudnék ott lenni Hatvani vasutállomáson. Oda kimegyek majd elé ahol a kocsimegállók vannak.
De szerintem cserélhetnénk majd számot is. A mai nap folyamán átdobom az enyémet priviben, ha úgy jó neked.Akkor még dobajtok már be egy 3,5 - 6,3 átalakítót ha nem felejtitek el.
(#2611) Audison
Engem is különösképen érdekelne a két audeze.
-
attika89
senior tag
Én Horton vagyok, rögtön Hatvan után.
De Hatvanba be tudom vinni, hogy ne kelljen kalamolni annyit.
Inkább a HE500van az LCD2-höz közelebb, de majd meghallgatjátok akkorBodz már eladta az övét.
[ Szerkesztve ]
fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
Ati1979
veterán
Igazából a vonat 5:47-re v. 7:47-re ér be a vasútállomásra. Elég messze van onnan a Tesco gyalog, de szerintem lehet, hogy megy oda busz korán reggel. Ha megírjátok kb. mikor lesztek Hatvanba, vagy pontosan mikor indultok Pestről akkor tudok rá válaszolni, hogy ki tudok-e érni.
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
Klímád van??
Én most nem viszek sok cuccot.
Tudok vinni szerintem USB-SPDIF-et, de nincs bejártva.
De lehet, hogy kérek egyet a szomszédtól.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
-
SOAD19
addikt
-
-
Audison
senior tag
Ebben egyet kell értenem, a 440 nekem is kiegyenlítettebb, nem emlékszem rá, hogy bántotta volna a fülemet a magas..
(#1913) bajnokpityu: Az AT-k nagyon tetszettek, egyiknek sem bántott a magasa, kiválóan szóltak rock zenén, (AD500, AD700, AD1000) Nagyon szép a középtartomány, ezeken szólt a legjobban a gitár. Ja..és a mély sem volt kevés, még az M50 után sem.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Na bammeg...szepen bekavart az Aerovit a night blues sincs osszepakolva gondolom
-
-
contaxg
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest