Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz matyi94 #4337 üzenetére
Megkérdeztem Másjus 30-31 az ominózus hétvége, ami valószínűleg foglalt nekem.
Ha visszakötik a lakást az áramra, felőlem 4-5-en is lehetünk csupán, akkor is felutazok szívesen.
Bár mostmár nem annyira akarom mutogatni a csoda tuning DAC-omat, mert nálam vendégeskedik egy Audio-GD NFB-17.2 ami bizony ráver a seggére, ez az első DAC aminél azt érzem, hogy becserélném simán az enyémet.
(P.H.)
-
matyi94
senior tag
válasz matyi94 #4333 üzenetére
Sajnos nem tudtunk ingyen termet szerezni. Bodz neked nincs ismerősöd, akinek kocsmája van? Nekem volt két haverom, ők simán beengedtek volna minket ingyért, de sajnos mind a ketten eladták a helyeket A félkész lakás az most lehetetlen, mert az áramot kikötötték és nagyon nagy a dzsuva. Esetleg valamelyik művházat lehetne megkérdezni még.
Legyen szép napod!
-
-
vodkaboy22
addikt
válasz matyi94 #3044 üzenetére
Melyik volt kevés? De most mit vagy úgy oda? Hivatásos minősített hegesztőként dolgoztam Impulse TIG-el ott nem volt gyakori hogy 10-15kHz-es impulzus frekis hegesztéssel dolgoztunk ha azt bírta 8 órában a fülem akkor miért ne bírná a jobb élvezhető magasakat Kár hogy más nem tudja élvezi, nyilván gyengék...
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
matyi012345
őstag
válasz matyi94 #2827 üzenetére
Azért ez durva általánosítás. Vannak SQ versenyek is, ahol szakmai zsűri dönti el a helyezéseket, az nem épp a f@szmutogatásról szól. Aki bebassza a csomagtartóba a dupla DL15-t és megnyomja őket két Roki monoval meg spirálos akkuval, az tényleg kb arról szól, de általánosítani akkor sem kell.
-
contaxg
veterán
válasz matyi94 #2827 üzenetére
Az autóhifiben vannak a hangnyomásosok és az audiofilek. A két csoport teljesen más motivációval bír.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest