- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyo
őstag
Gond is! Halide használt ára nem sokkal kevesebb mint a Tabla Pico új ára A Tabla tény, hogy más kategória, de már a kistesó is fényévekkel jobb, mint a Halide.
conti: Teljesen megértelek, privátban leírtad nekem, hogy azért ezt a Halide-ot forgalmazod, mert a másikat nem tudod. Több ember állítja, hogy nem sokkal többért van jobb megoldás. Te ragaszkodsz hozzá, hogy ez akkor is tuti jó, mert ugye a boltnak mennie kell...szóval ne gyere azzal, hogy tegyem hozzá, hogy szerintem
Hta-30-amról megint úgy alkotsz véleményt, hogy sose hallottad. Tipikus.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Egyrészt drágább, másrészt nem látom a stabill pilléreket a véleményéhez.
Ha csak az erősítő részét veszük Toncsi fél éve még egy 70eFt-os Cambridge 340A tuningolt erősítőt és jelenleg egy csináld magad csövest használ. Ez biztos megfelelő ahhoz, hogy felismerjük egy Stereophile "A" kategóriás termék képességét? (Stereophile és az Innerfidelity egy cég)
De nem is gond ez, hogy ha valaki jobbnak tart valamit, csak annyit legyen kedves oda tenni, hogy szerintem és amikor valaki ezzel nem ért ezzel egyet, akkor ne az legyen erre a válasz, hogy mert te ez meg ez vagy. A hifiben nincsenek kész tények egy szint felett.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz krichd1 #1588 üzenetére
Valóban.
Nagyon jól el lehet költeni igen sok pénzt, de még mindig csak töredékét kapja az ember,mint egyhús-vérfém-fa hangszer élőben tud.Ha nem lusta az ember lemezjátszóval vesződni (és megtanulni jól használni), egyébként azonos pénzért több darabot kap a valóságból.
Ettől még sokkoló volt 20-30millás láncokat kiállító termek után elmenni egy szimfónikus zenekari próbára.
-
contaxg
veterán
Sajnálom, de én továbbra is úgy gondolom, hogy a Tabla egy remek készülék, de amit írtok a Halideről nem jellemző rá egyáltalán. Biztos van olyan rendszer ahol az egyik és van olyan ahol a másik jobb. De szerintem ezt Neked tudnod kellene.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Tonyo
őstag
válasz contaxg #1573 üzenetére
Nekem van/volt mind a négy. Hiface, Halide, Tabla Pico, Tabla. Halide elbújhat a Tabla mögött. Már a kisebb Pico is fényévekkel volt jobb. Nem egy rendszerben volt jitteres a Halide.
Leszögezném mi a különbség köztem és közted. Én nem forgalmazom a Halide-ot, Te igen!
Innentől már nem hiteles, főleg ha a felhasználói tapasztalatok mást mutatnak."A Tabla alapját adó Hiface pl. nálam bő egy év távolmaradást okozott a digitális zenéléstől és megváltás volt amikor eladtam."
Az, hogy Hiface magában nem jó, nem jelenti azt, hogy jobb órajellel, akkuról táplálva és sok mindent megváltoztatva nem lehet jó alap, de hisz ezt Neked tudnod kellene!
-
bajnokpityu
félisten
válasz contaxg #1582 üzenetére
csak adalékként, hogy nem most jöttem le én sem a falvédőről:
hallottam 3xmillás láncot,ami nem tetszett,majd 3millával odébb, fülig érő szájjal hívott fel a tulaj,hogy pityu bazeg ezt hallanod kell,végre tetszeni fog. átmentem,és vagy 2 órán át állt a karomon,hátamon a szőr.
igen, az ő forrása bizony jobb,mint a tabla. kettőnk közül ezt én ki tudom mondani.
részemről itt a vége a farokméregetésnek.
-
krichd1
addikt
válasz stranger28 #1586 üzenetére
Ebből már elég sok - jobb féle, akár külföldi - koncert jegyre futja és legalább az ember kimozdul otthonról.
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
contaxg
veterán
Ezért adtam támpontként olyan helyeket, ahol nagyjából tudják merre van az előre
-
contaxg
veterán
Tök mindegy, mindegyikben jó vagyok!
Pityu,
Menj el a Limárhoz, meg a Penna nagy rendszereit is füleld meg, ha nem tudnál házaknál 10-20 milliós rendszereket meghallgatni, mert szerintem mid-end és low-end cuccokhoz méred a dolgokat.[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz baluka26 #1577 üzenetére
Persze, hogy jó! Csak annyit szeretnék, hogy hülyeségeket ne írjunk ha lehet.
-
bajnokpityu
félisten
a leírásod szerintem nem tükrözi a valóságot hanem inkább valami mást.
nem tudok megsértődni rajta, mert tényleg meggyőződésből írom. (és azt is elfogom mondani,ha árulsz valami még jobbat) jött egy tök idegen ember, hozott két dobozt, kezet fogtunk,leültem kipróbálni a cuccot, majd kb 5 perc után: ez innen nem megy el. veled ellentétben semmi érdekeltségem nincs, hogy 1el több halide/tabla kel el.
nézd, hiface-nél tényleg jobb a halide, van aki szerint nem,szerintem de. tényleg puhább,zeneibb. Ezen a vonalon elindulva, még ilyenebb a tabla. És nem gondolom különleges láncba illésnek sem: ez az egy láncszem van tőlük, és még csak a termékeik stílusa sem egyezik enyémmel.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz bajnokpityu #1574 üzenetére
Én hallottam fej-fej mellett a kettöt és nem volt rossz a Tabla
-
bajnokpityu
félisten
válasz contaxg #1573 üzenetére
eddig minden láncban,amin próbáltuk igy viselkedett. talán neked is ki kéne próbálnod.
azért kérdezz meg pár embert, milyen a láncom,amin a "bemutató" volt,hamár minősíted.
ennek a készüléknek már szinte semmi köze nincs a kis hifaceokhoz.hars az nekem a kiabálást, a hirtelen felfutását jelenti a hang ívének,semmi köze a sávhatároltsághoz.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz bajnokpityu #1565 üzenetére
Ez érdekes, mert aki eddig behatóan hallgathatta a Halide-t az inkább egy lehetnyi "roll-off"-ról tett említést, ami akár lehetne az ellenkezője a "harsnak". Érdemes lenne meghallgatnod több értékadó(bb) rendszerben is.
A Tabla alapját adó Hiface pl. nálam bő egy év távolmaradást okozott a digitális zenéléstől és megváltás volt amikor eladtam. Félreértés ne essék! A Halide nem a világ közepe, de a leírásod szerintem nem tükrözi a valóságot hanem inkább valami mást.
-
ntomka
nagyúr
Mi ez a "tabla"?
ツ Headphones on - World off
-
krichd1
addikt
válasz bajnokpityu #1567 üzenetére
Milyen USB, koax kábelt illik a Tablahoz kötni ?
(#1570) ntomka: [link]
[ Szerkesztve ]
-
chrisnagy13
senior tag
válasz bajnokpityu #1567 üzenetére
Ahogy betettem a 1612-ket a One-ba leesett a gyakorlatban is, hogy mit nevezel harsnak. Amióta meg hallottam hogy is szól egy középkategóriás DAC a Tablaról egyet is értek veled milyen fontos is a forrás.
-
bajnokpityu
félisten
válasz chrisnagy13 #1566 üzenetére
Még annyit, hogy nagyon-nagyon meglepő, de amikor a hangfalas láncban kiabálónak éreztem a hangot, végig kábelezésre, hangszórókra gyanakodtam. De nem, az mind-mind a jitter volt,amit egy őszintébb lánc sajnos mind megmutatott.
Tényleg nagyon fontos a forrás. Hogy őszinte legyek, még fontosabb,mint a dac.
Chris:örülök, hogy nem csak az én fejemben vannak a hangok
[ Szerkesztve ]
-
chrisnagy13
senior tag
válasz bajnokpityu #1565 üzenetére
És az csak abban különbözik a nagy tesótól, hogy 1 aksi van benne?
-
bajnokpityu
félisten
rendben.
Chris: a kisebbik tablára cseréltek már hiface evot is. Nincs akkora difi a két tabla között,mint pl egy halide-kis tabla között.
Nem csak annyi a difi.
A halide számomra jitteres, hars.(ezekhez képest.) A két tabla között az a difi, hogy a kisebbik dögösebb, kicsit többet mutat,mint ami. De nagyságrenddel zeneibb, élvezetesebb,mint ez előbb említett, és attól gyengébb átalakítók. A nagy,amit hallottál, nyugodtabb, hosszabban hallgatható.[ Szerkesztve ]
-
guppy
őstag
válasz bajnokpityu #1562 üzenetére
Staxokat kéne kipróbálnod még !
-
chrisnagy13
senior tag
válasz bajnokpityu #1562 üzenetére
"Azt nem mondom, h olyan hatással volt rám, mint a tabla..."
Nahát, ezek szerint nem csak én szerettem bele. Az volt a tali csúcsa, és akarok egyet...
-
bajnokpityu
félisten
válasz baluka26 #1561 üzenetére
Azt nem mondom, h olyan hatással volt rám, mint a tabla,de hiányzik.
Gondolkodtam, jozanul is, érzelemmel is, mi lesz majd egyszer a köv lépcső, de nem tudom.
beyerek, ATk kiesnek(egyedül a 3000est kéne ujra kipróbálom olyan zenén, amit gyakran hallgatok), K1000t nem tudnám használni mindennapokban, hd800 sztem potenciális esélyes még.LCD nagyon jó füles, de olyan láncról,amit jónak tartok, nem vált ki belőlem érzelmet. Hifiman meg fekete ló. Szóval ketten maradtak.
Minden nap használt füles értékrendem szerint: 1. közepet nem szinezi 2. minél több jó hangszerhang, 3. jó sávszélek, 4. érzelmet vált ki belőlem. Mondjatok még tippeket, légyszi.
-
baluka26
nagyúr
válasz stranger28 #1558 üzenetére
Köszönöm atyám!
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
Szégyellem magam, hogy megint nem jutottam el.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
válasz bajnokpityu #1549 üzenetére
Telorol nincs kedvem keresgélni: Nyíregyre te jössz?
-
Bodz
nagyúr
Sajnos Findzs nem tud jönni. Ezúton is jobbulást kívánok neki!
Csatlakozott hozzánk Jancsi. Engedelmével idézem: "Kínai készletből épített dual mono WM8740-et tudok vinni, némi digitális tuningal, diszkrét feszstabbal, akkuról táplált, OPA627-esekkel, invertáló TPA6120-al, továbbá 4-es elosztót, notebookot és egy Superlux HD660-at."
[ Módosította: mobal ]
-
bajnokpityu
félisten
Hd800 kimaradt... affene, pedig ismeros lanc is lett volna..
Mikor jott volna vendeg hd800al?[ Szerkesztve ]
-
krichd1
addikt
válasz chrisnagy13 #1545 üzenetére
Olyan sokáig hogy bírtad elviselni ?
-
chrisnagy13
senior tag
A DT990-et azért fél perc után már adtam is vissza fi:zi'k-nek.
-
bajnokpityu
félisten
válasz bigmasterg #1539 üzenetére
mélye nem eleg a champpal. reszben o adta az inspiraciot az uj erositohoz.remélem hamar ki tudom probalni vele. mar ossze van rakva...
-
fattyu
veterán
Én főleg champról, nyomtam.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fi:zi'k
nagyúr
Mikor miről.
(#1540) Bodz
Akkor hogy legyen ellenvélemény, nekem nem tetszett.
Pontosabban olcsóbban vagy annyiért mást választanék.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
bigmasterg
addikt
Kátózend milyen erősítőről ment ?
Nagyon éhes tud lenni szegény. -
fattyu
veterán
Én is küöszönöm a lehetőséget, a szervezést, és a sok uj tapasztalatot.
A shure 1840 haztározottan nem volt rossz, a K1000 egy nagyon nagyon érdekes füles, kellene két teljes nap egy süketszobában nekem hogy igazán véleményt tudjak mondani róla, de okom van azt hinni bele tudnék szeretni.
A 770 32ohmos verziója ellenben egy nagyon erősen ajánlott valami hordozható cuccnak. 10 pénzért meg főleg Nem lenne a k550em nagyon nagyon must have érzésem lenne.
A legnagyobb meglepetésem pedig a T70 volt... Nagyon nagyon nagyon tetszett. Legjobb zárt füles messze eddig. Na most mát tényleg kiváncsi vagyok t1-re t5-re meg az összes többi teslára
Nem kapott el az upgréditisz, de azért ez a t70 tényleg egy brutál jó fejes.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
bajnokpityu
félisten
válasz chrisnagy13 #1531 üzenetére
Naná, ez a dolga a tablanak, vagy táblának, ala fizik
Megjegyzem, nem alap usb kabelrol ment. Az a diy drot annyi,mint egy halide hasznaltan.
Nem gondolom,h arral aranyos a hangja, de a hangfalas lancomat nem tudom nelkule hasznalni.Koszonom sracok az erositorol a sok pozitiv velemenyt.
-
ntomka
nagyúr
válasz chrisnagy13 #1535 üzenetére
Akkor kiderült, hogy az már nem olyan igénytelen az erősítéssel, mint a 940 és az alattiak.
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
-
chrisnagy13
senior tag
Hazaértem én is. És hallottam 1840-et amitől kicsit megrémültem az elején, de a chAMP azért helyretette a dolgokat.
Pityu, a Tabla-ról az eddigiektől is jobb volt a One.
fi:zi'k-nek köszönjük a szervezést, guppy-nak pedig köszönöm a laptopot a One-hoz.
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
válasz bajnokpityu #1518 üzenetére
Mit ettetek?
(#1523) stranger28: Azért ajánlom majd figyelmedbe a listám nem rock/metal részét is, ott derül ki igazán, hogy miért érdemes a témára költeni.
[ Szerkesztve ]
-
Audison
senior tag
válasz stranger28 #1525 üzenetére
Oké. Nekem se sok van, meg csak azokat viszem amik fontosabbak.
-
Audison
senior tag
válasz stranger28 #1523 üzenetére
Akkor jó!
CD-t rajtam kívül visz valaki egyébként? -
ntomka
nagyúr
válasz stranger28 #1517 üzenetére
Azt szoktam, aki mellette vicsorít a képen.
[ Szerkesztve ]
-
Audison
senior tag
A playlistem 90%-át a rock/metal albumok teszik ki, így lesz nálam is zúzós zene. Hatebreed-em viszont nincsen.
-
Bodz
nagyúr
-
stranger28
addikt
Ilyeneket hallgat valaki, aki jön Nyíregyre? Akkor nem kéne felmásolnom sok mindenki laptopjára a mocskom.
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
Köszönöm a mindenkinek aki megjelent! Ismét élmény volt!
(#1512) guppy
Hétfőig teszek bele vagy 100 órát.(#1518) bajnokpityu
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
bkercso
nagyúr
Sajnálom, hogy nem lehettem ott, remélem, ezentúl gyakrabban lesz ilyen.
CKKIII-at hallotta valaki? Érdekelne tapasztalat, mert más magyart egyelőre nem ismerek, aki hallotta volna.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
-
krichd1
addikt
Ez a T70 egy bejáratott példány volt, aminek már eltűnt a magas kiemelése ?
-
contaxg
veterán
válasz bajnokpityu #1503 üzenetére
Ooooorvooost!
De gondolom, hogy egy champs volt előtte...[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
Nofene.
-
bajnokpityu
félisten
Koszonom a szervezest, orulok,h ott lehettem! T70 nekem is tetszett.
-
fattyu
veterán
Találtam egy beyert ami tetszik
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia