Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
Köszönöm mindenkinek, hogy eljött! Remélem megérte! Majd beszámolok az élményekről a megfelelő topikokban.
A mintás kínai szatyor mindent elnyel, ugye contaxg?(#1884) bajnokpityu: Van benne.
-
krichd1
addikt
Előző talira is ezzel a busszal mentem, most elvileg nem változott a menetrendje. Egyszer már jártam így egy szegedi távolsági járattal is, de pont most megint.
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
Audison
senior tag
No, mi már itthon. Sajnos 13óra körül le kellett lépnünk, korlátozott minket a drága Volán. Szeretném megköszönni Bodz-nak a remek szervezést, igazán hasznos volt ez a tali, jó sok cuccal.
Kellemesen csalódtam az AD500 és AD1000-ben, nagyon kellemes volt Rock zenére, ha nyitottra vágynék ezek mellett döntenék. Továbbá, Rockra nagyon jó volt még a Beyer dt990 Pro (250ohm). Kipróbáltam a nagy Gradot is, ezen M.Jackson-t hallgattam, okés volt ez is, csak kényelmetlen volt. Felkerült rám a várva várt SRH840...hát ez metal-ra nagyon nem tetszett.. Nekem érces volt, akusztikus zenén viszont jónak tűnt. DAC-ok közül az MSII+-ra voltam még kíváncsi, szvsz nem sok különbség volt a sima MSII-höz képest, dinamikusabb volt, és kevésbé volt érces a magasa,de ez elsőre fel sem tűnt. Hát hirtelen ennyi.Még egyszer nagy köszönet a mai napért.
-
bkercso
nagyúr
A rendszáma megvan? Nem a sofőr feladata eldönteni, kinek áll meg...
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
krichd1
addikt
Jól megszívtam ezzel a vacak busszal. Ott álltam a buszmegállóban, ebben a szeles hidegben, erre nem áll meg, hanem továbbhajt. Most nagyon dühös vagyok, így nem tudok ott lenni...
-
baluka26
nagyúr
válasz stranger28 #1890 üzenetére
Tényleg nem volt az
Viszont nagyon sokáig töltött a random-org, lehet, hogy ott bugáztak meg valamit
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz baluka26 #1886 üzenetére
DOBPERGÉS, stb. közjegyző jelenlétében, a győőőőőzteeeeeees:
NÉGYES számú versenyző, gratuláljunk bigmasterg-nek, aki nyereményét átveheti contaxg-től.A közjegyző mindent rendben talált, illetve a random-org is rendeltetésszerűen működött.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
J97
tag
Basszus az én noti táskám most ment szét, jól jött volna! Kár, hogy nem tudok eljutni a fejes találkozóra. Mondjuk ha megoldható lett volna a benya szétdobás Debrecen Nyíregy között akkor én is képviselhetettem volna magam talán! Kár érte, kiváló ügynök volt!
Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!
-
ntomka
nagyúr
válasz bajnokpityu #1884 üzenetére
Szerintem ez neki elég nagy opás.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
krichd1
addikt
válasz bigmasterg #1880 üzenetére
Én nem látok SRH440-et a listában.
(#1881) Bodz: Vmi érintkezési probléma ?
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
Van itt egy kb. 16"-os laptop táska. Nem kell valakinek? Ingyen oda adom, sosem volt használva, csak porfogó nálam. Már úgy gondoltam holnap a talin.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Na, kimostam a fejesem párnáját, igaz nem géppel, csak szappan és egy rongy segítségével. Remélem megszárad holnapra, és sima lesz újra, most egy kicsit felborzoltam. Most meg, így kell hallgatnom a fejest, párna nélkül a belső membránt előtti szivaccsal a fülemen. Ez van, a szükség törvényt bont.
-
Audison
senior tag
válasz bigmasterg #1871 üzenetére
Audeze lesz ?
Ha contaxg-n múlik,akkor biztosan!
-
Bodz
nagyúr
válasz bigmasterg #1871 üzenetére
LCD2 lesz tudtommal.
-
SOAD19
addikt
válasz bigmasterg #1868 üzenetére
Szerintem, strangerrel élnénk a lehetőséggel, aztán majd megmondod, hogy mennyi az annyi. Visszafele is gondolom útba esik Debrecen?!
Gyanús, nagyon gyanús... Ugye, még mindig fejes találkozóról van szó?!
baluka26 Hátha olvasod... A Denon, akkor jól sejtem, hogy nem lesz a fejes talin (mivel már eladtad)?!
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
Eldőlt, hogy megyek én is.
Debrecenen keresztül megyek, úgyhogy páran hozzám is beférhettek.
(Deb-től még 50km-el délebbről jövök). -
SOAD19
addikt
Ez engem is érdekelne?! Szerintem maradunk a 9:14-kor beérkezőnél. stranger Ön dönt. Írtam PuMbA-ra is, hogy esetleg megvárnánk az állomáson (bár lehet egy vonattal is jönnénk, hirtelen nem is tudom hol laksz ), hogy ha ntomka lenne olyan kedves és el tudna fuvarozni minket, akkor legyen maximálisan kihasználva a gépjárműve.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz stranger28 #1860 üzenetére
Melyik lett?
-
donpe
aktív tag
Nah mar Becsben vagyok, tehat holnap en is erkezem 10korul.:-)
-
Bodz
nagyúr
Ha jól láttam, akkor az egyik helyen Don Pedroból főzik. Ennél jobb borból sehol sem fog készülni.
(#1854) ntomka: Ajánlom nekik, hogy fél kilenc körül már legyen minden.
(#1856) krichd1: Pontosan. De nem csak az alkohol tud ilyen hatást kiváltani. Nálam a különböző teák is akár.
-
SOAD19
addikt
Nem tudom, de hogy pl. a Bástyában nem sok szőlő van az is biztos. Meg valami olyasmi van egy másik hasonló kiszerelésűre írva, hogy az eu különböző országaiból származó... Van üveges, szavidős bor is nálunk.
Én, csak arra akartam felhívni Bodz figyelmét, hogy ha már vesz, akkor érdemes megnézni, hogy miért is ad ki pénzt, nem keveset. -
SOAD19
addikt
Mi szerintem strangerrel ott leszünk nyitásra. 8.14-kor érkezik be a vonatunk. De, még stranger nem bólintott rá, hogy neki jó-e.
Forralt bor... Csak óvatosan, főleg, ha utcai vásárosoktól veszed. Italnagykernél dolgozok, és az egyik beszállító, mesélte anno, hogy majd visznek Debrecenben is a főtérre a vásárra a készítményükből... Bástya nevezetű tablettásból, amiből forralt bor készül majd. Nem kis hasznot húznak le a forralt borból egyesek, persze nem állítom, hogy minden árus ilyenből készít, de érdemes odafigyelni.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Úgy látom senki se jön 9:30-nál hamarabb. Akkor elütöm az időt addig forralt borral és kürtöskaláccsal.
[ Szerkesztve ]
-
krichd1
addikt
válasz bajnokpityu #1844 üzenetére
Melyik jobb melyiknél ?
HD600 veri ezeket ?(#1847) ntomka: Én 9:40 körül érkezek meg a buszmegállóba, beleférek a fuvarba ?
-
ntomka
nagyúr
válasz bajnokpityu #1844 üzenetére
Már mint a K501 az?
(#1845) PuMbA: Az ajánlatom még mindig áll.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Vasútállomásról be tud valaki vinni vagy lábbuszoznom kell?
-
contaxg
veterán
Na bammeg...szepen bekavart az Aerovit a night blues sincs osszepakolva gondolom
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
donpe
aktív tag
Itt ragadtam Kijevben a csodás Ferihegyi balf@szkodás miatt. Egyenlőre nem tudom, hogy mikor megyek haza, tehát a vasárnap sem tuti. :S
-
sipi83
aktív tag
válasz krichd1 #1839 üzenetére
Jó kis fejes az!
Most valami gagyibb telefonkábel jellegű Sennheiser kábel van rajta.
Jövőre kap valami normálisat, Gotham pl.:?@Bodz: ja, nem nincs rajta még mikrofon sem, a lanyard kialakítása miatt vettem anno.
ja igen és az új Total Recall olyan jól sikerült, hogy mellette még fórumozni is lehet. Bazz.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Van ilyen fülhallgatóra való szivacsa valakinek? Most esett le, hogy a PFR-V1 "kampóját" (a végén van egy lyuk, "innen jönnek a mélyek") bizony fülön belülre kell tenni. Ha elég mélyre sikerül, akkor egész szép mélyeket tud ez is.
[ Szerkesztve ]
-
sipi83
aktív tag
Most "rabolt ki" ntomka. Minden cuccom nála.
Remélem jól elszórakoztat benneteket!u.i.: tessék részvétet érezni, most csak egy teló és egy CXL 400-as minden örömöm!
-
contaxg
veterán
-
DBAtti
aktív tag
Lindy-t, (= Fisher FA003?), Takstarokat most már mindenki hallgassa meg! Rohadtul kíváncsi vagyok
Menni sajnos nem tudok.[ Szerkesztve ]
"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
Bodz
nagyúr
Uj jelentkezo esetleg?
-
Bodz
nagyúr
J97 sajnos nem tud jonni, kk831228 (Audinst, HD650, noti) csatlakozott hozzank.
-
krichd1
addikt
USB kábelt tudna vki hozni pluszban ? Nyomtatókábelnél jobbat.
(#1814) Bodz: Szomorú.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz bajnokpityu #1822 üzenetére
Pláne, hogy rá vagyok izgulva a Violectricre, aztán most hallgathatom majd egy darabig az Originalról...
Beyer DT 770 Pro (250 ohm), AKG K500, Audinst HUD-MX1
Ezeket szeretné hallani valaki?[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Ha nagyon kell el tudom vinni az enyémet..
Asztali gépem az amit számlázásra netezésre használok.
De szerintem az a Squeezebox Touch-om lehet, amiről szó lehetett.Én már komolyan nem tudom, hogy mit vigyek!
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Bodz
nagyúr
És ha még nem elég a rossz hírekből, akkor sajnálattal közlöm, hogy aki esetleg kíváncsi volt az M-DAC saját füles erősítőjére az hoppon marad. Kipurcant, néma. Illetve valószínűleg nem maga az erősítő, mindegy, hosszú. Az RCA és XLR kimenet az rendben van, legalább erősítőt tudunk kötni rá.
-
Bodz
nagyúr
donpe jön (Laconic cuccok, 24V Szimamp, K701, HD598, HD650, noti).
[ Szerkesztve ]
-
krichd1
addikt
Hoz vki Sennheiser HD600/580-at ?
(#1806) Bodz: Majd következő alkalomkor.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Sajnos chrisnagy13 (Essence One, Shure SRH940) sem tud velünk tartani.
-
ntomka
nagyúr
-
baluka26
nagyúr
Talira küldjem fel HD25-öt? Valakit érdekel?
1. krichd1
2. sipi83
3. stranger28
(4. bigmasterg)They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest