-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz 3.Aragorn #40198 üzenetére
Nem jol csinalod. Meg kell talalni a jo koveket, es felrobbantani. Egyfele dolog esik belole. Peldaul void opal
Felszini dolgokkal nem erdemes foglalkozni.
Amelyik kicsi mogyoro alaku, es nagyon vilagit, arra kell raereszteni egy probe-ot ami megmondja, van-e core es ha igen, milyen. Amennyiben megfelelo, felrobbantod, es ugy szeded ki belole a cuccokat.
Nagyon sok milliot lehet kaszalni nagyon keves ido alatt.
Ajanlom youtube turkalasat, sok video van arrol, hogyan erdemes ezt csinalni.
Itt van peldaul OA videoja, o nagyon sok jo videot csinalt mar, barmit megtalalsz, csak keresni kell.[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz 3.Aragorn #40171 üzenetére
Azert nem talaltad a hajod, mert nem volt ott. Ha messzebb mesz tole, felszall es vissza kell hivni ( recall ). Ugyanigy ha eselyes hogy lovoldozni fognak rad, el is lehet kuldeni, hogy ne legyen ott utban ( dismiss ).
A tobbi kerdest ha jol latom megvalaszoltak neked[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz MrDrake #39954 üzenetére
Igen, en szerettem volna elloni egy shield cellt heat sinkkel, beakadt minden, kovetkezo amit latok az egy 280 fokos hajo es visitas. Ellenfelek insta-haltak mert nem birta a lefele szamolast, csak annyit lattam, hogy 100%-rol 0-ra estek. Pajzsom is igy csuszott le, hogy nem lattam, hogy tortenne barmi is, aztan hirtelen egy karika. Vannak erdekes dolgok itt.
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Nekem is elojott par bug, pl a restock 10 credit, meg firegroup elfelejtodesek, viszont ezekkel egyutt eltunt a semmibe 400 milliom is. Irtam nekik, varom a valaszt
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Csak egyfele fejlesztest kell feltekerni, elvileg 1es modot csak egyszer, kettest talan ketszer vagy haromszor, amig korbe er. Ha megvan a mernoknel a megfelelo szint, kiporgetted adott modositasbol az elso kort es nem megy tovabb, esetleg az lehet, hogy adott mernok nem csinal magasabb fejlesztest arra a modulra. Inara ebben jo segitseg. Ha ez sem valasz, alapanyag hiany lehet meg.
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Udv pilotak, toborozni er?
Van egy kisebb csapatunk ( szerintem foleg xboxos kollegak ). Home system es minor faction is van, bar valtozo, mennyire vagyunk ott aktivak.
Szivesen latunk barkit, aki csapatban szeretne jatszni, de peldaul nincs kivel. Kezdoknek is szivesen segitunk.
FB csoport is van, hogy konnyebb legyen a szervezes. Nics kotelezo jatekido es hasonlo butasagok, mindenki akkor jatszik, amikor tud es akar.
Akit erdekel, irjon ramAssuming Control
-
Kidus
őstag
válasz Pissti #39688 üzenetére
Persze az van, meg neutralizer es scanner. Armor eleg eros, guardian hull reinforcement 2, meg egy sima. Minden engizett.
Foleg a ket nagy fegyver kozti kulonbseg erdekel, bar tegnap elegge megfingattak kettonket, lehet hogy atertekelem ezt es masik hajo lesz.Assuming Control
-
Kidus
őstag
Szep napot/estet/reggelt mindenkinek!
Regen jartam erre (bar olvasgatni neha benezek).
Elmentem vegre Coloniara igy ennyi ido utan, hogy meglegyen az elit exp rang. Ott meg is kaptam, ezert ugy dontottem, akkor mar nezzuk meg SagA-t is. Aztan arra gondoltam, tobbet ugysem leszek ilyen kozel BP-hoz, ugyhogy elmentem oda is Ott elment az eszem, es visszjottem egy nap alatt Coloniara. Azota is labadozok. Viszont meg kell mondjam, a phantom nagyon jo kis hajo. Foleg FSD boosterrel.Most, hogy visszatalaltam a bubiba, ratenyereltem arra, hogy csinalok egy viragtipro Challengert. Kesz is van, Maia mellett ulok. Miutan nem vagyok jartas a xeno vadaszatban, nezegettem par videot, de tobb megoldast lattam ugyanarra a problemara. Hatha van itt valaki, akinek ez a hobbija
Jelenleg 2 medium gauss, es egy large plasma charger van rajta. Jo igy, vagy a chargert csereljem shardra?
Challenger viszonylag gyors hajo, manoverezes elvileg nem kene hogy gondot okozzon, tehat mehetek akar kozel is.
Kisebb viragokkal kezdenek. Es nem egyedul.Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz kiskuplung #32613 üzenetére
Conflict zone Pythonnal is megy, bar nem idealis. Tovabb tart, meg neha arrebb kell iszkolni, de annyira nem veszes szerintem. HazRes is megy vele, csak meg kell valogatni, kire mesz ra es nem csalival.
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz kiskuplung #32598 üzenetére
Mas rendszerekben is lattam mar, hogy dobal egyszerre 6-7 massacre kuldit, foleg ha mar friendly vagy allied vagy. Aki szeret lovoldozni, annak szerintem eleg jo penzkeresesi lehetoseg, meg nem is uncsi. Fel ora-ora hajotol meg maktol fuggoen az a 60 hajo. Emelle meg szoktak scannelgetosek is lenni. Eddigi eszreveteleim alapjan csak keresni kell egy rendszert, ahol konfliktus van.
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz Terrorista #32562 üzenetére
Nekem van a nagyobb helyeken 2 beam meg egy MC, kicsik is MC. Engineer-ezett mind, eleg jol birja oket a hajo es szepen daral is veluk
KWS mar rajtam sincs, mert altalaban tobben megyunk, es mire scannelnek, mar meghalnak, ugyhogy nem sok ertelme volt, helyette inkabb egy pythonra SB.
Meg amugy is ugralni kell mashova, hogy az extra penzeket felvedd, talalni egy low sec systemet interstellar ugynokkel, nem erte meg a szenvedest.[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz Djuree #32220 üzenetére
En honapokig egyedul jatszottam soloban, par hete csatlakoztam egy privat grouphoz
Elejen en is azt javasolnam, hogy egy Cobra-ra gyujtogess, azzal pedig Asp explorerre. En utana Pythont vettem, de ez is attol fugg, mit szeretsz csinalni.
Asp-vel szepen lehet gyujtogetni a penzt, fer bele viszonylag sok cargo is, szep nagyot is ugrik ( engineer ott mar erosen kell ), a pofonokat is birja ha jol rakod ossze, es ha megsem, gyorsan el tudsz vele iszkolni.
Python joval dragabb moka, de szerintem mindenkepp megeri egy Anaconda elott megvenni, nekem mar van utobbi is, igaz nem fullos, de meg mindig a Python a kedvencem. Engineer utan az is ugrik 26-28 fenyevet meg combat fittel is, ugyanugy fel lehet ra pakolni annyi cargot, mint Asp-re, es sokkal kemenyebb. Persze ha te nem akarsz harcolgatni majd, akkor maradj Asp-nel, es onnan gyujtogess vagy Anaconda vagy nagyobb szallitos hajo fele.Dokkolas a bubiba:
A bal oldalon a kijelolesnel ahol forog neked a bazis, mutatja nyilakkal az oldalan, hogy merre van a szaja. Miutan beertel, mutatja a balon a feher pont, hogy merre van a te dokkod. Ha vegkepp felbosszantottad magad, vegyel egy docking computert, az elejen nekem sokat segitett. Meg most a condaval, mert az meg tul nagy, hogy dokkolassal bohockodjakAssuming Control
-
Kidus
őstag
Szerintem a bounty szemelyre kene szoljon, ugy lenne ertelme, nem hajora. De rendben, csinaljak meg, es kelljen akkor fizetni huszon akarhany millakat visszavasarlasra, vagy eltakarodni onnan, de mindekozben mi lenne, ha megoldanak, hogy normalisan lehessen penzeket keresni is?
Csapatban valamivel konnyebb, de egyedul szerintem meg mindig nehezkes megoldani, es azt azert ne mondja nekem senki, hogy ha mar kondad van vagy cuttered, akkor eleg a masfel millas kuldi itt-ott, mert nem. Nem mindenki szeret kereskedni naphosszat es ugralni vele, meg otezer fenyeveket ugralni utassal
Marad a hazres, de peldaul en ket napig orrba-szajba azt csinaltam, es igy is csak 30-40 millio korul jott. Egyszer kilonek egy jobb hajoval, es ennyit buktal is.
Ezen kivul meg amit mondtal, legyen kis turelmi ido vagy sebzes hatar, ha veletlen valaki becsuszik a kepbe mikor lovok, mert idiota, ne essen mar nekem az egesz rendszer azonnal.Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz grHawk #31866 üzenetére
Egyebkent miutan ezt beirtam, modulcserenel nem kevesebb mint 26szor fagyott ki a jatek, visszadobva a modulokat raktarba. Soha tobbet nem vedem be ezeket
Brew-Tarkinnak meg egy eroteljes csuklas kozben akadjon a torkan a teafilter.... de csak miutan kiporgettem nala mindent.Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz orientcx #31842 üzenetére
Igy a szivar-fuvar utan kozvetlenul en azt mondom, egeszen nyugodtan szopogassanak gombocot, ha ezert banolgatni kezdenek.
Egyreszt fizeto kliensekrol beszelunk, ez egy uzlet, mar megbocsassanak, penzt fizetett mindenki a jatekert, amit ugy hasznal, ahogy a jatek engedi. Ez egy akkora hiba, hogy azonnal szerintem barki akinek szuksege volt ra, azonnal cuppant is, es hozza szeretnem tenni, hogy semmivel sem tartom nevetsegesebbnek, mint Quince-et, vagy azt, hogy barhol barmilyen rendszerben 20 planetary scan missziot 1 db scannel meg tudsz oldani. Nekem epp ilyen missziok kellenek, mert kell a scan data enginek, es mert materialokat dobal meg jo repet. Az en hibam, hogy mind megvan egy leszallassal? Addig ne csinaljak egyet sem, amig ezen nem valtoztatnak? Ne legyenek mar nevetsegesek.
Azzal egyetertek, hogy aki porgetett vagy ketszazat, attol vegyek el, de a banokkal hadonaszas igen eros tulzas egy olyan exploitnal, ami kizarolag az o balf*szsaguk miatt letezik.Assuming Control
-
Kidus
őstag
Nincs valakinek jo otlete, merre lehet Brestla kornyeken Germaniumot talalni?
Mar mindenhol voltam a kornyeken, az osszes pristine meg gagyi helyet is vegig jartam, mindennel tele vagyok de ebbol egy szal sincsenAssuming Control
-
Kidus
őstag
En is ezt csinaltam, meg community event-ekbol csopogtettem kis extrat, abbol lett ASP Azzal mar lehet normalisabb bountykat is szedni, meg felpakolni cargoval, ugy tudsz tobbet szallitani meg repet huzni.
Meg mindig az hajo a kedvencem. FDL ide vagy oda. Arrol nem is beszelve, hogy kitagul vele a vilag egybol.Assuming Control
-
Kidus
őstag
Miert erdemes Beagle point-ra elmenni? Azon kivul hogy rohadt messze van, es lehet, hogy oda sem ersz
Gondolom explorer rank miatt igen, de az amugy is megy felfele szepen.
Van valami meglepi ott, amirol nem tudok?Amugy ki hogy nevezte el a csonakjait?
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Csirsz
Banyaszni tenyleg csak muszajbol fogok, ezert is nem akarok venni kulon erre egy szappanos dobozt, ami akkorat ugrik, mint egy faradt bolha
duvi:
Nekem is bejon amugy, ez az egyetlen bajom, hogy utban van a lec. Mondasz valamit azzal a Clipperrel, azert az nem mindegy, hogy mindenhol le tudok-e szallni ( meg egyelore ), szerintem maradok most FDL tunkolasnal, es szerzek hozza ASPvel anyagot. Eddig banyasztam vagy 15 percet osszesen meg az elejen, aztan elszakadt az ekszij Na majd megprobalok celzottan menni.Assuming Control
-
Kidus
őstag
Tudom ebbol kovezes lesz, de:
Nem jon be a FDL
Hozza kell tenni, az egyetlen oka kb a feloldalassag, de az annyira zavaro, hogy folyamatosan bosszant.
Pedig ugy kiszed mindent, hogy szinte csalasnak erzem, engineer tuningok teljes hianyaban is, csak probakorre vittem 2 naval pirate hunting mission erejere. Gondolom tuninggal lesz meg min csodalkozni
Ugrotavra teljesen szanalmas, mennyire lehet ezen segiteni?
Fordulekonysag, sebesseg, shield es egyebek nagyon rendben vannak, szeretek kozlekedni vele, bar nem erzem az ASPX-nel jobbnak erzetre. Fert ra hangar is, eddig meg egy ilyen missziot sem csinaltam, itt az ideje.
Meg a banyaszatnak, mert eljutottam oda, hogy felesleges barmit is csinalni engineer-ek jobb upgradejei nelkul.
Banyaszni erdemes ASPvel? Az ugrotav miatt kerdem, megszoktam a kenyelmet es eleg sokat kene ugralni ugye Van valami jo oldal, ami segit becelozni alkalmas helyeket?
Clipperen gondolkodom meg, most lettem Baron. Fujj, empireAssuming Control
-
Kidus
őstag
válasz nubreed #31092 üzenetére
Nem is az a baj, hogy kilott, openben nyilvan benne van, hogy elofordul.
De egyreszt egy balnaban fegyver nelkul, semmi nalam, ugy, hogy vissza sem lottem, es csak azert, hogy lol-ozzon meg kuldje a szar uzeneteit, mert erre veri.
Utana meg valamiert en vagyok wanted ugy, hogy az osszes faction-nel allied vagyok, es semmit nem csinaltam.
Kerdesem, hogy aki kilo, annak nem lesz bounty a fejen ezert? Vagy nem tamadjak be a system patrol hajok?
En tobbet amugy openben nem is szallok fel, nem eri megAssuming Control
-
Kidus
őstag
Szoval kilott valami buzi az orcammal, kb egy masodpercen mult de nem is ez a lenyeg.
Utana termeszetesen kuldozgette a lol-ozos uzeneteket meg minden szart, report megtortent.
A gond az, hogy wanted lettem a rendszerben es nem igazan ertem, miertAssuming Control
-
Kidus
őstag
válasz kiskuplung #31049 üzenetére
Igen, most en is ezt csinalom, mert tobb hetes kihagyas utan rajottem, hogy meg mindig nagyon szeretnem azt az FDL-t, de sehogy sem jon ossze ra a susi
Ugyhogy vettem egy delfint, mert jobbra nem volt penz ( ugy hivjak Lufi ), es azzal guberalok itt az utasok kozt
Meg ezzel is koronkent megvan a masfel-ket millio, es 5 perc egy kor, csak sokat kell valtogatni kozben, hogy felpakold magad, meg en nem szeretem a criminalokat rizikozni. Mondjuk par kort mar ugy is futottam....
Igy talan lesz eleg penz belathato idon belul FDL-re meg upgrade-ekre.Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz Ice_Man22 #30242 üzenetére
Jo ideje nem voltam mar mernokoknel, most mar eljutottam oda, hogy minden storage tele, ugyhogy epp uton vagyok a harmadik fele. Az ugro tavot sikerult feltolni 32-33LY-re, mar ettol is nagyon boldog vagyok, dirty drive igen jol sikerult, meg 4es fegyverek. Viszont experimental sosem esik basszameg
Most megnezem mit lehet tenni a pajzsommal.
Latom valaki a refined focus crystalok utan erdeklodott, nekem ugy dobalja 2-3 napja mint a szemetet, van par mar, es csak random "add ide a cargod" hajok voltak. Nem tudom mennyit szamit, de Procyon es kornyeke.Erdekes viszont hogy az FSD tuning utan leesett a biztim masfel millarol 700k-ra. Pedig szerintem jobb mint volt Vagy valami folott elsiklanek?
[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Engem igazsag szerint sok minden erdekel, lehet hogy en vagyok a kivetel
Peldaul szeretnek egyszer csak felpakolni es elindulni barhova messze, ahol a madar se. Ehhez akartam olyan hajot, amit nehez szetszedni, de spec-ek alapjan nehezen tajekozodok ilyen teren, valoszinu meg kell venni 1-2 hajot, es kiprobalni, mennyire jon be konkretan nekem. ASP-men mar 5-os FSD van de nem A-s, 26LY korul ugrik, de ugy erzem ez eleg karcsu. A masik 2-3 pluszt adna, valoszinu probalkoznom kell meg a mernokoknel parszor.
Rang is erdekel, jelenleg Empire Master es friendly, Fed Midshipman de mar csak a naval kell es megvan a Sol permit, bejon hogy engedely kell ide-oda, szallitgatok foleg, es egesz jol fizet csak lassan megy fel az osszeg mert minden adakozos kuldit is egybol elfogadok.
Pirate hunting is bejon, meg szoktam talalomra is szemezgetni, ugyhogy erdekel a jo SB, SG, fordulekonysag es fegyverek, de egy kicsit ugy erzem, hogy jobb az ovatossag mert peldaul szedtem mar ki competent Clippert gond nelkul, de multkor egy expert Sidewindert 20 percig gyotortem aztan fel kellett adni, szegyelltem is magam
Szoval van meglepetes neha, nem igazan tudom beloni, mi az amit ki tudok szedni es mi az amit nem. Ha meg ketten vannak valamelyik mindig a seggemben van, es elobb utobb en jovok ki szarul. Biztos gyakorlat kerdese is, de lehet, hogy most jott el az ido, hogy mernokoknel ragyurjak jobban a fejlesztesekre.
Peldaul ezert nem is voltam meg egyszer sem conflict zonakban, bevallom beszari vagyok, biztim masfel milla korul van, nem fer bele a napi ketszer szeteses egyelore.Azt fogom csinalni szerintem amit ajanlotok, ASP-met befejezem es szallitgatok vele meg mernokozok, aztan meglatjuk.
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Amugy epp talalkoztam egy Gomboc Artur nevu NPC-vel
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Jol sejtem, hogy ha Sirius lockdown alatt van, akkor varni kell az engineer meghivora amig ez elmulik?
Ezen kivul meg kerdes, hogy Lei Cheung bacsihoz egyben kell letenni az arany tomboket, vagy lehet tobb reszletben fizetni? Csak mert ha egyszerre, akkor gondolom valami balnaval kell odamenni
Harmadik kerdes:
FDL-re faj a fogam mar nagyon regota, de feleannyi susim van, mint amennyibe kerul. Meg mindig ASP-m van, szeretem is, majdnem minden boltban megveheto cucc ra maxos de meg azert van mit fejleszteni, csak eljutottam oda, hogy pl egy 5AFSD ugye 5 milla. Fejlesszek meg ezen, vagy inkabb sporoljak FDL-re? Gondolom at lehet ra pakolni dolgokat, ha mar egyszer megvettem...Assuming Control
-
Kidus
őstag
Hutton. Soha tobbet. Rohadjon rajuk az osszes bogre
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Boxon jatszom, nem tudom
De azt eszrevettem, hogy thrusterre pl alapbol supercruise-ban nincs alapertelmezett kiosztas, kb fel orat idegeskedtem rajta, hogy ha allo helyzetbol elindul egy parancsra a hajo es meg is all, akkor sc-ben ugyanez miert nem tortenik meg, aztan kiosztottam ra en a parancsot menubol.
Meg volt par mas furcsasag is, ja es yaw azota sincs, arra kene talalnom egy kombinaciot, mert nincs eleg gomb a kontrolleren, de meg nem jottem ra, mi az ami nincs kihasznalva, nem kenyelmetlen, van ertelme es el sem felejtem....Assuming Control
-
Kidus
őstag
Hat en meg lecsereltem a Cobrat egy Explorerre, szepen tettem ra mindenbol megfelelo teljesitmenyu extrakat, elkezdtem harcolgatni, kiprobaltam az utaztatast, meg kereskedtem is vele itt-ott, kicsit lustanak tunik nekem, de miota meglatogattam 2-3 engineer-t ez valamit javult ( sajnos meg csak a 3as ablakig jutottam ).
Egesz magabiztos lettem, kicsit nagyobb biztonsagban ereztem magam benne, mint a masikban.Aztan tortent az, hogy egy misszional a target es a draga haverja valahogy kilotte a thrusteremet, nyilvan ilyen felhaborito dolog meg nem tortent sosem, es nem is szamitottam ra, mert az eddigi ellenfelek eleg gyengenek bizonyultak hozzam kepest, kb annyit tudtam csinalni, hogy hivtam segitseget ( gondolom arra valo a villogo ), es kontrollalatlanul porogve itt-ott betekintest nyertem a par perces konfliktusba, aminek a vegen mindketten integetni kenyszerultek a hajojuknak. Nyilvan a kuldetest buktam, sohaj, aztan FR hianyaban szep lassan legordultem a listan self destruct-ig....
Azota csak annyi ideig leptem be, amig megneztem, hogy a 17 tonnanyi data core amit osszegyujtottem a community event-re, konkretan nulla jutalmat erdemel, mert nem ertuk el a tier 1-et semGondolom majd a hetvegen lesz eleg lelki erom, hogy elkezdjek a Siriusnak nyalni.
Assuming Control
-
Kidus
őstag
En is azt csinaltam 2 napig, 25-ben vagyok, de meguntam.
Most Brestla kornyeken vagyok, probalom huzni az Empire repemet, de eleg lassan megy.
Tud valaki esetleg kozeli rendszereket ahol erdemes missziokat csinalni? Ugy olvastam olyat erdemes talalni, ami kicsit elszigetelt, mert kevesebbet kell menni oda-vissza. Aztan lehet, hogy majd kapok itt is jobbakat, de egyelore 7-8 fele menesztenek es igy nagyon sok idobe telik minden, meg ugy is, hogy probalom felpakolni az ugyanoda szolo kuldiket meg nezegetem, mi esik utba. Es a repem is eleg lassan megy fel, pedig csak Empire kuldiket csinalok
Rank meg none, mar 100%-on all regota, hallottam rank/naval ascension misszio lenne de nem kapok ilyet. Lehet kell a friendly kisebb faction-nel par helyen?Assuming Control
-
Kidus
őstag
Koszonom
Az osszefoglalot elolvastam, mielott postoltam, de biztos van ami folott atsiklottam, szerintem csak sok az info igy egyszerre az elejen
A videokat megnezegetem majd, ami meg kimaradt. Kb. tiszta hogyan kell navigalni, a bazisokat azonnal elhagyom launch utan, azota csak egyszer szoltak es akkor is pont miutan kiertem. Lehet, hogy kicsit elobb kene felrehuznom a bejarattol miutan kierek....
Kozben azt neztem, meg olvasgattam, hogy megoszlanak a velemenyek arrol, Cobrat vagy Vipert erdemesebb-e venni, igazsag szerint sok kulonbseget nem latok a ketto kozt, statban azt irta, Cobra kicsit gyorsabb es jobban iranyithato, Viper meg erosebb Armor meg Shield. Arban Viper csak kicsit volt tobb ( nem tudom most konkretan melyik verzio, nem az alap, azt hiszem az kicsit gyengebb volt a mostani Cobramnal. De ha mar ez van, valoszinuleg feltuningolom ezt amint lesz eleg kreditem, most egyelore egy millanal jarok, es kezdek rajonni, hogy semmire nem eleg
Probaltam arrol is olvasgatni, milyen fegyvereket erdemes ra tenni, arrol is annyi kulonbozo velemeny van, hogy tanacstalansag lett a vege.Assuming Control
-
Kidus
őstag
Ez sokat segit, koszonom
Megmondom oszinten, vettem auto dockingot, mert feleannyi ido alatt letesz, mint amig en kicentizem, es most ugy erzem inkabb azt az idot amit azzal pocsekolnek, eltoltom kuldikkel, keresek penzt es felszerelem a hajot normalisan
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz scyllafren #29535 üzenetére
Koszi, probalgatom ezt a lassitos mokat.
A bazison nem az volt a baj hogy tul gyorsan mentem, hanem hogy mikor kiertem ram szoltak hogy nem kene ott lennem es ha nem megyek arrebb szetlonek, ezt nem ertem, es nem mindig tortenik, kulonbseget nem latok a kimenetelemnel mikor nem szolnak
A biztire is tartalekolok, most epp podokat mentek es maszkalok vissza veluk a bazisra, de az a baj, hogy semmi mast nem tudok felvenni a roncsnal, mert amint valami jo cucc bekerul mellem, azonnal scan, es kiszednek masodpercek alatt. Abszolut rangtalan vagyok es 2-3 elite meg master meg tokommi vesz korul, ugy tunik nem hozzam igazitja a tarsasagot. Mar ketszer kiszedtek, arrebb menni sem birtam, csak pislogni volt idom.
A bounty-t sem ertem, elvileg lehet kuldibol azt lattam, de ez a community goal nem enged felvenni bounty-t mint kuldit, vagy csak en nem talalom. De mikor ket hajot segitettem kiloni, akkor sem tortent semmi, csak target destroyed bounty meg sehol. Konkretan nekem kell kiloni? Vagy fel kell venni tole valamit?Vegyek jobb refinery-t?
Bocs a sok kerdesert
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Sziasztok
Par napja vettem meg a jatekot, kicsit olvasgattam rola elotte, ugyhogy felkeszultem ra, hogy nem beleugros lovoldozos lesz, viszont annyira nem merultem bele az olvasgatasba, hogy tiszta legyen minden, gondoltam majd kitalalom, ahogy megyek elore.
Kezdtem ugye a kis hajoval ( ja igen, boxon jatszom, a legelso kb. az volt, hogy az iranyitast at kellett kicsit rendeznem, mert iszonyu volt ), navigalni egesz gyorsan sikerult megtanulnom annyira, hogy falrol meg nem pattantam le
Viszont van par dolog, ami kicsit erdekes es nem igazan ertem. Hatha van valakinek eleg turelme hozzam es kisegit.
1.
Supercruise kozben ahogy kozeledek a celpont fele, nyilvan lassitani kell, ezt ertem is. Viszont eleg sokszor elofordul, hogy hiaba lassitok, nem veszi a lapot es elhuzok a cel mellett. Gondoltam ra, hogy tobb ido kell a lassitasra, de van hogy semmi reakcio, csak akkor kepes rajonni, hogy lassitanek, mikor elkezdek vissza kanyarodni es tovabbra is tolom a feket. Erre van valami magyarazat? Rosszul csinalok valamit?
2.
A nagyobb bubi allomasokon kifele menet kb. minden harmadik alkalommal ramszolnak, hogy trespassing, pedig zoldben vagyok, sebesseg hataron belul, hot egyenesen megyek szepen kifele. Legutobbi ilyennel kaptam birsagot is. Es ebbol kovetkezik a harmadik kerdesem is.
3.
Birsagot csak ott lehet rendezni ahol kaptam? Probaltam nezegetni de semmi opcio, viszont kb 26 ugrasra vagyok onnan, ahol megcsaptak.Kozben az elmult 3 napban amig jatszottam kitalaltam, hogy milyen jo buli data transfereket csinalni meg arukat szallitani, ebbol masodik nap vettem egy Addert is, amivel mar tudtam normalis tavokat megtenni, a tovabbi susibol meg vettem tegnap egy Cobra-t, amit kicsit felszereltem jobb fegyverekkel meg par mas dolgot is feltuningoltam, kerdes hogy erdemes-e komolyabban venni ezt a hajot, vagy inkabb menjek meg par kort, csinaljak meg tobb penzt es majd talalok olyan hajot, amire erdemesebb kolteni?
A masik, hogy combat meg abszolut nem volt, egy hajot lottem ki, azt is veletlenszeru segitseggel... lehet hogy elobb kene par bounty-t csinalni es utana jobb hajot venni?
Banyaszni is probaltam de folyamatosan hibauzi jott a refinery-bol valami assignment issue... meguntam vele a tokolest.[ Szerkesztve ]
Assuming Control
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest