-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terrorista
senior tag
válasz summers #32749 üzenetére
Igen, van több is.
#32753 wollnerd
Én ezt úgy csináltam, hogy amíg megvan a magasságod ahhoz, hogy NE glideolj, addig normális sebességgel lehet a bolygó körül keringeni. Figyeled azt, hogy hogyan változik a koordinátád és a korrigálsz az irányon. Gondolom nem mondok újat, ha Y értéke nő és neked mínusz kell, akkor hátraharc.A scannereknél úgy látom van egy kis fogalomzavar. Minden Discovery scanner arra szolgál, hogy a naprendszerben található égitesteket és aszteroida öveket megtaláld. Azért használunk Advanced scannert, mert az mindent felfedez a rendszeren belül, míg az Intermediate csak 1000 Ls távolságig scannel, holott bőven vannak olyan rendszerek ahol 3-4-500-... ezer Ls távolságban is vannak égitestek. Ezeket csak akkor tudnád felfedezni, ha 1000 Ls távolságon belül odamennél az adott égitesthez. Ami nem lehetetlen csak idő kell hozzá és végtelen türelem. Szóval nagyon nem éri meg ezzel szórakozni.
A Surface scanner pedig az égitestek felszínét scanneli le. Gyakran előfordul az, hogy a rendszeren belül 2-3. csillag felszínét úgy letudod scannelni, hogy a közelébe mennél, de ez gázóriásokkal is előfordulhat. Persze ami több száz vagy ezer Ls távolságra van azt nem fogja, ahhoz már közelebb kell menni.
#32758 cacasz02
Hát igen. Amikor nekem is kellett manipulators, akkor első dolgom volt szétnézni a neten hogy a legegyszerűbb. Ezt találtam és bevált. A srácnak már az előző Quince videója hasznos volt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest