- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Gyorsan lejött 2GB az egész, most ugye csak annyi van, hogy combat scenarios, gondolom, akkor estétől lesz majd elérhető a multi.
(#204) duvi.:
Egy Hotas X majd nekem is, de most lapulás van, ebben a hónapban VGA csere volt, meg ez a beta, szóval egy időre befejeztem a költekezést.
Egyébként én az első kettőt csináltam meg eddig.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Viper26
nagyúr
Este akkor gondolom patch, és utána már egy állomáson kezdünk?
Amúgy nagyon remélem, hogy már nem abban a kicsi buborékban kell majd repkedni, az csalódás lenne.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
veterán
arewethereyet? arewethereyet? arewethereyet? arewethereyet? arewethereyet?
nem mintha ne dolgoznék estig
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #207 üzenetére
Nem mintha szabin lennék sokáig... Szóval nem ülök itt és próbálgatom a launchert...
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
-
veterán
Nekem Hotas-sal sem ment még a 3. küldi (igaz csak nagyon keveset próbáltam), de egérrel elég esélytelen a sebessége miatt (viszont a beállításokkal sem próbálkoztam).
Megvettem, aznap toltam vele egy kicsit, de azóta ott van indítatlanul. Néha elindítom a launchert hogy jött-e patch. Ennyi.[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Bibgr0
aktív tag
válasz Menthirist #212 üzenetére
Eddig csak egérrel próbáltam, de láttam a korábbi postokban, hogy a hotas x-et ajánljátok kezdetnek. Külföldi review-k eléggé negatívan nyilatkoznak róla. Nektek bejön? Nem túl nagy a holtjátéka? Van üzlet, ahol érdemes ezeket nézni vagy csak árgép.hu?
-
veterán
épp ellenkezőleg, belépő (25-30k alatt) a legjobbnak tartják, igazából csak dupla annyiért lehet jobbat kapni. Masszív, testreszabható és egészen kényelmes kis cucc, persze nem egy 100k-s warthog, de nem is kell ötszörösét fizetni érte. A holtjáték az az eszköztől és a programtól is függ, lehet állítani programon belül is, és félreértések elkerülése végett valamennyi szükséges is, és valamennyi már a felépítésből is adódik (megintcsak, ha mechanikus, és pl nem mágneses tér alapján van detektálva az elmozdulás, mint a tripla árú eszközöknél). Rajtad áll melyiket akarod. Én nem akartam úgy kiadni 40-50-60 ezer forintot, hogy lehet hogy az idő 90%-ában csak pihen a szekrényben, első joy-nak meg szerintem (és sokak szerint) tökéletesen megfelel. 15k körül már megkapható, és a következő minőségi lépcsőfok 40k felett van. Kérdés melyiket akarod első joy-ként.
-
Bibgr0
aktív tag
válasz Menthirist #216 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, szerintem megpróbálom én is a hotas x-et elsőre. Kell az ED-hez :-)
Megrendeltem, csütörtökre talán itt is lesz. -
duvi
nagyúr
válasz Menthirist #216 üzenetére
Az általad leírtak miatt én is a Thrustmaster T.Flight Hotas X mellett döntöttem . Az utolsó joyom egy Logitech Wingman Extreme Digital volt, ami nagyon jól szolgál a MechWarriorok alatt. Kár, hogy a Logi nem csinál belépő szintű Hotasokat. A G940-es Flight Systememe horror áron megy és ránézésre nem túl ergonomikus
(#217) Viper26
Bindeld be egy billentyűre az 50%-os sebességet. Ekkor fordul és manőverezhető a legjobban. Írják is az útmutatóban. Nagy sebességnél szinte lehetetlen az ellenfél háta mögé kerülni, pláne egérrel. Legalábbis én így tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
-
Barabonc
csendes tag
At kell allitani hogy dontse is be a gepet fordulaskor, ilyenkor kell rahuzni vagy belenyomni a cockpit orrat es maris gyorsabban kanyarog. A settingsbe valami init.roll vagy mit kell aktivalni nem emlekszem pontosan de ha hazaerek megnezem. Ezzel tegnap sikerult a 3. Kuldi
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Hát ahogy gondoljátok (nem erőszak volt ). Itt a kérdés csak annyi, hogy akartok-e 20k felett költeni rá első körben, vagy sem Ha nem, 20k alatt ez a legjobbak között van (értsd: nem tudtok ennyiért ennél lényegesen jobbat venni, de lehet hogy még ennyire jót sem), és ez igaz a 25-30-ks újonnani árú eszközök mellett is (már ha vannak. Tehát egy 40-50k-s lehet hogy jobb, nincs ekkora holttér, stb, de 2-2,5x annyiba is kerül. Nekem anno egy ilyenem volt, szerettem, de gameport-os volt, ami csak egy rövid ideig volt gépemen/hangkártyámon. Aztán vagy 15 év kihagyással később vettem a Hotas X-emet. lehetne hosszabb a kábel a két darabja között, lehetne kisebb a holtjátéka, de még így is összehasonlíthatatlanul nagyobb repülési élmény, mint egérrel és billentyűzettel (mégha utóbbi star citizenben speciel jobb még perpill főként a gimbal fegyverek miatt). Szóval más élmény pl x-rebirth-ben csak úgy "élményrepülni" a városokban (miközben játszol a gázkarral, a rajta lévő rudder-rel, és a joy-nál is nyomot előre-hátra-jobbra-balra és csavarod is a z tengelye mentén), mégha maga a dogfight alatt nekem nem is jött be annyira (vagy csak nem gyakoroltam eleget / nem vagyok kellően ügyes, ahogy az F710-esem precíziós kezelése esetén sem )
Szóval én speciel inkább kockáztatom hogy veszek egy 15k-s joy-t elsőnek, és lehet hogy 1 hónappal később rendelem is a jobbat, minthogy vegyek egy 50k-sat, ami aztán vagy megy is az apróra, vagy az idő 90%-ában a sarokban áll (mert azért vannak más játékok is amit tolok). Egy olyan embernek, aki leginkább szimulátorokkal (repülő, űrhajó) játszik, annak biztosan jobban megérné egy jobb, de én relatíve kevés szimmel tolom, így inkább az egéren és az egérpadon van nálam a hangsúly (MX518 és G400 + Steelpad S&S és Qck). De tervbe van véve egy mechanikus billentyűzet is. Többet lenne használva mint a joy.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
közben jött az infó, ma éjfélig lehet lifetime pakkot venni. mondjuk már nem izgat, mert megvettem.
-
veterán
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #223 üzenetére
Másik fórumról:
"Hi everyone,
just a heads up that we'll be shutting the servers down as 2pm BST today as part of the Beta 1 roll out process. Note that we have a lot more to do than the usual rollouts so this may take several hours. We'll of course announce when the build is available.
Michael "
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
-
Viper26
nagyúr
válasz Menthirist #225 üzenetére
Így akkor GMT szerint itt este 8-9 felé lesz belőle valami.
(#226) Malachi.:
Azzal még kicsit korai voltál.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
HOTAS X-et honnan érdemes beszerezni?
Ez tűnik a legjobb ajánlatnak eddig.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Viper26
nagyúr
Most néztem már nincs login, úgyhogy valaminek nekiálltak.
-
Diopapa
addikt
Mit jelent, hogy nincs login? Nekem ugyan olyan mint eddig. 3-4 fele volt egyszer hogy nem töltötte be a híreket a launcher de ennyi.
-
Diopapa
addikt
Látom a hivatalos fórumon valaki kérdezte, hogy újra kell-e húzni az ED-t, vagy fel tudja-e patchelni magát. A mod még nem tudott rá válaszolni. Remélem nem kell újra húzni az egészet.
@235: Jah, igen. Elvileg már CET du 3-tól.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Connection hibát dob, ebből gondoltam, hogy dolgoznak már.
-
veterán
jah, az ingame auth szerver már halott, induláskor szól hogy nem tudja ellenőrizni az accountomat (launcherben login, majd play után)
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Van már valami?
-
Diopapa
addikt
Shemmi jelenleg. A hivatalos fórumon van egy egymást hergelő topik, ott elvannak az arcok
-
veterán
itt sem türelmesebbek az emberek?
-
Malachi
addikt
válasz Menthirist #240 üzenetére
a saját nyugalmam érdekében bele se nézek abba a topicba. azt hittem, itt lassabban csordogál a víz, de igazából mindegy. csak itt ne kezdjük el... a soon(tm) már úgyis foglalt.
-
Diopapa
addikt
-
veterán
de mit tesztelnek most, ha már lelőtték a szervert tesztelni előtte kellett volna meg ha egy órája tesztelték még, akkor amire ezt feltöltik, és letölthetővé válik (ha meg nem halnak a szerverek, bár várhatóan nem 150 ezren ugranak rá egyből mint az SC esetén)
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #243 üzenetére
Szerintem már fent van, most azt nézik, hogy rá lehet-e ereszteni a népet.
-
Diopapa
addikt
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Azért egy ön-frissítő launcher nem lett volna elérhetetlen feladat
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest