-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
baphomet
senior tag
válasz rtitusz #14896 üzenetére
Ez a fejvadász CG biztosan fut, és Galnet cikk alapján lehet egy szállítós is a Sothis rendszerben. Az Active community goals thread-ben lévők már lejártak, de úgy látszik még nem frissítették.
[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
-
rtitusz
őstag
Ki melyik CG-t tolja? Megindultam én is egy kis CZ-re, mert már nem bírtam a kereskedést. Kicsit újra is gondoltam a Pythonom a célra: coriolis.io - Old Death
Amúgy a T9 után igazi felüdülés ezt vezetni.
-
zolee0307
őstag
válasz laci_8519 #14878 üzenetére
Nekem csak a joy (T flight stick X) része van, nekem a win 10 alapból felismerte, magától felrakott mindent (driver, kalibráló progi, stb.) hozzá, tökéletesen működik.
[ Szerkesztve ]
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
Sylc
senior tag
válasz cunnir #14886 üzenetére
847ly-re a legkozelebbi lakott rendszernel USS, beugrottam, 3 Python es 4 FDL lotte egymast, el is menekultem 74% hullal... Ha nem tudnam,hogy ez feature, azt mondanam bug
Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!
-
rtitusz
őstag
Nektek nem tart ma egy örökkévalóságig (2-4 perc!!!) két rendszer közötti ugrás???
-
orientcx
őstag
válasz laci_8519 #14869 üzenetére
"Nagyon jó játék, de nekem hiányérzetem van valamiért.
Olyan üres, vagy nem tudom, de ettől függetlenül nagyon jó "
-
Először is üdv a csapatban. Technikai dolgokba most nem is mennék bele - a leírások nagyon jók, és ha kérdésed van, itt a fórumon úgyis megkapod a választ(a topic-ot egyébként is ajánlom, mert rengeteget ad hozzá a játékélményhez). Én inkább az ED szemléletéről tennék egy apró megjegyzést. Itt nincs egy adott kikövezett út, mint ahogy általában a játékokban(nyírd ki ezt, találd meg azt, szerezd meg emezt, majd kb 20 óra játékidő után adj egy nagy kokit a főgonosznak, és már megint megmentetted a világot), itt magadnak kell megtalálni a helyed. Az "üresség" érzete abból adódik, hogy nem fogják a kezed. Az, hogy mit csinálsz, az a te dolgod(aztán meg persze a te bajod)
De ha elkapod a fonalat, akkor te magad fogsz kitűzni magadnak célokat, és ha megvan, máris ott a következő. Aztán egyszer csak azon kapod magad, hogy már össze sem mered adni az elillant órák számát.(itt hívnám fel gigafun , és Htibimor kollégák figyelmét, hogy ez egy bizalmas adat, és ahogy a mobilokat sem hagyjuk otthon felelőtlenül elől az asztalon, úgy a fórumon sem hagyhatunk magunkra nézve ilyen súlyosan terhelő adatokat elkerülendő a lebukás esetén otthon felcsattanó "áááá, ha neked ennyi időd van, akkor..." kezdetű mondatokat)
És még egy tanács: ne akarj már az elején mindenre rájönni, úgysem fog menni. Még hónapok múlva is tanul új dolgokat az ember(már akit elkap a gépszíj, és még hónapok múlva is itt van)
-
"De, továbbra is fenntartásaim vannak ezzel az üzleti modellel kapcsolatban"
-
Maximálisan egyetértek, ez nekem sem tetszik, sőt, sztem egyáltalán senkinek nem tetszik(Braben urat leszámítva), de hát ez van
-
baphomet - "amit sokan elfelejtenek számításba venni, az az SC gépigénye."
-
Nyugi, mire kijön az SC(~2178), addigra lesz olyan géped, ami bírni fogja....csak sajnos a Marson(ahol lakni fogsz) akkor még picit akadozni fog a net
-
rtitusz - "az ED-hez is kipengetheted a világ összes pénzét egy ilyen szépséggel"
-
Na tessék, mik vannak, és akkor nekem már azt is kifogásolják, hogy a nagyszobát berendezzem konda irányítóteremnek.
-
A hotasról - A hotasx nagyon kezes, és olcsó, de egy idő után egyre több mindent használ az ember, és akkor elfogynak rajta a gombok. Az X52 már elég(bár nekem voltak vele gondjaim), viszont win10-nél megbolondul néha a driver, és ami a win8-nál minden további nélkül lehet, hogy kihúzom, visszadugom, a 10-nél csipogás-fagyás[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
rtitusz
őstag
válasz laci_8519 #14876 üzenetére
Win10+AMD VGA = játszhatatlan fps SC-ben, de ha visszarakod az első Win10-es drivert azzal jó állítólag.Szerk: Közben látom Duvi is írta, meg megnéztem az adatlapod és nem AMD-d van, úgyhogy no para. A VGA-d szépen elviszi 4K-ban is ultra beállítások mellett stabil 60 fps-el a játékot alap órajelen is, nekem G1 van, de ugyan az a chip. Az AA elég rossz, érdemes 1,5x-2x-es super samplinget állítani a játék beállításokban, vagy az nVidia control panelben.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz laci_8519 #14878 üzenetére
Nem lesz vele gond Windows 10 and HOTASes : if you are using Windows 10 and a Hotas, tell us if it works or not: "Thrustmaster T.Flight Hotas X works normally. No extra software, just plug and play."
[ Szerkesztve ]
-
laci_8519
tag
Köszi a segítséget, amint lesz több időm át fogom nézni ezt a szép tejedelmes írományt.
Mindenkép fel fogok nézni ts-re is. Ha megtalálom. Elég sűrű munkabeosztásom lesz a jövő hétre, de azt követően lazább lesz remélhetőleg.szerk.: Win10-el működik rendesen a játék és a Hotas X-el sincsenek problémák?
[ Szerkesztve ]
-
Sonic*
aktív tag
Helló, mi az EDHU ts jelszava?
Majd kiderül..vagy beborul!
-
rtitusz
őstag
válasz orientcx #14866 üzenetére
Ohh, még az ED-hez is kipengetheted a világ összes pénzét, pl építhetsz egy külön szimulációs szobát egy ilyen szépséggel:
http://i.imgur.com/yHOT7GW.gifv[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz laci_8519 #14869 üzenetére
"Csak megvettem végül a Steam-en az alapot a tegnapi zsörtölődésem ellenére."
Gratula és üdv a csapatban! Most jövök a szokásos litániámmal...
- Nagyon sok infót és segítséget találsz a fenti Téma összefoglalóban
- Gyere fel az EDHU Ts-re! Élőszóban sokkal több segítséget kaphatsz, valamint a kötelékrepülés (wingben való játék) sokkal nagyobb játékélményt nyújt, mint a Solo játék.
- Bármi kérdésed van, nyugodtan írj és segítünk!
- Létezik már játékbeli frakciónk is - Sons of Seven Lords (SSL) néven - ami saját otthon rendszerrel jár. A jelenleg is futó 1.4 patch élesítésével indul (kb. 2 hét múlva) a tényleges közösségi játék, Tawilo rendszerben.
Jó játékot kívánunk az ED univerzumában![ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz baphomet #14856 üzenetére
Wow kezdte ezt el anno ezt, hogy a legújabb kieg a fizetős, a többi benne van a csomagban. GW2 ezt megfejelte azzal, hogy ingyenes lett az alapjáték.
Alapvetően a lehúzás része az, hogy egy kiegészítőt egy új játék áráért adnak el. De ez már elég sokszor ki lett tárgyalva. Itt is, a GW2 topikban is.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
baphomet
senior tag
" de az SC-re is kipengetsz majd kb annyit, mint az ED-re kellene"
Nyilván nem mindenkit érint, de amit sokan elfelejtenek számításba venni, az az SC gépigénye. Kipróbáltam az ingyenes hétvégén. Az a konfigom, ami az Elitet 40-60 FPS-sel futtatja a maximumhoz közeli beállításokkal FHD-ban, az az SC-nél teljesen visszabutított grafika mellet talán éppen hozta a játszható szintet. Nekem minimum egy lifetime expansion pass árát kéne a gépre költeni az SC-hez, úgy már nem is olyan olcsó.
(#14869) laci_8519
Ha rákattansz, kitart az alapjáték is egy darabig. Érkezni fognak még ahhoz további ingyenes kiegészítések, később pedig biztosan lesz leárazás a kiegészítőre is.[ Szerkesztve ]
-
laci_8519
tag
Csak megvettem végül a Steam-en az alapot a tegnapi zsörtölődésem ellenére. Nagyon jó játék, de nekem hiányérzetem van valamiért.
Olyan üres, vagy nem tudom, de ettől függetlenül nagyon jó és el lehet vele lenni. Kérdés, hogy meddig fog lekötni. Már utána olvastam pár dolognak, így kezdek képben lenni.
De, továbbra is fenntartásaim vannak ezzel az üzleti modellel kapcsolatban. Lehúzás ez semmi más, de ez van itt lezártam, ezt a témát. -
Htibimor
senior tag
válasz gigafun #14867 üzenetére
Tavaly a megjelenéskor vettem meg. Csak a Dying Light miatt hagytam ki pár napot és csak ezzel játszom. Nekem is simán benne van 1000 óra, de lehet, hogy sokkal több is. És még szerintem sokszor ennyi van benne az biztos!
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
gigafun
senior tag
válasz MichaelSD #14865 üzenetére
Tényleg sok időt vesz el, beszippantja az embert. 8 hónapja vettem meg, és azóta más játékkal nem is játszottam. És most ne olvass tovább, mert spoiler jön.
----SPOLEIR!!!----
Kb 1000 óra van benne, és még nincs vége az évnek, úgyhogy nekem megért 50 ojrót.
Ha a kiegészítővel csak fele ennyit fogok játszani, akkor is megéri. -
orientcx
őstag
válasz laci_8519 #14855 üzenetére
Hát az valóban igaz, hogy ezt a játékot kiegekkel csak annak éri meg megvenni, aki rengeteg időt szán rá, és ha csak arra kell, hogy kihúzd, amíg megjelenik az SC, akkor az ED-ből max csak az alapot vedd meg, aztán meglátod. De abban továbbra is biztos vagyok, hogy így vagy úgy, de az SC-re is kipengetsz majd kb annyit, mint az ED-re kellene.
-
MichaelSD - "Nem akarom tudni hány óránál járnak itt az emberek."
-
De ami még ennél is fontosabb, hogy a barátnők/feleségek se akarják megtudni(meg azt sem, hogy mennyit csökkent a ránk bízott porszívó üzemideje az ED megjelenése óta. De hát a porszívó ugye áramot fogyaszt, és rezsicsökkentés van, vagy mi a szösz?)u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
MichaelSD
őstag
"Szinte egy teljes játék árát kell kifizetni minden kiegészítőnél."
Nekem az ED túl sok időt vinne el, de....
Nem bántás de hogy Te nem láttál ilyet, az nem mérvadó, mert rengeteg ilyen játék van. MMOk jelentős része, de még a Warframe is negyedévente 50 USD, ha nem akarsz camogni és kellenek kiegészítő motyók (hogy mellesleg ingyenes mindegy, mert ugyanott vagy a nap végén). Vagy töltsed le a Mass Effect összes DLCjét, 100 USD lesz.
Amúgy 50 Euro évente, szerintem rendben van. Persze ha csak repülsz pár órát akkor sok.Mindig olyan mosolyogtató: egy mozi 5 Euro és két órá. Évente 10 órányi EDt csak játszol és akkor 50 Euroval számoltam... Nem akarom tudni hány óránál járnak itt az emberek.
[ Szerkesztve ]
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
VitoSagi
tag
válasz orientcx #14859 üzenetére
Ezek a Season Pass árak is fognak év közben mozogni még. Az alapjátékot is kiadás után pár hónappal már olcsóbban adták. Amikor jött a Steam akkor is volt akció. Előbb vagy utóbb meg fogom venni én is majd, egyelőre nekem ráér. Még tudom élvezni az alapot is úgyhogy nem sürgős.
[ Szerkesztve ]
ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder
-
laci_8519
tag
válasz orientcx #14859 üzenetére
"Azt meg gondolom te sem várod el az ED-től, hogy egyszer megveszed az alapot, ők meg kb 10 évig ingyen fejlesztgessék."
Nem azt írtam, hogy ingyen adják ide, hanem miért nem dlc-k lesznek amiket hozzá lehet adni a játékhoz? Azt nem adhatnák el ennyiért gondolom azért választották ezt a megoldást.ED-SC vitába most nem menék bele, mert nem ide tartozik. De, annyit elárulok, hogy az SC jelenleg jobban érdekel mint bármilyen más játék. De, kinek mi.
-
orientcx
őstag
Azért csak gondold még át a dolgot(ha még itt vagy). Az alapjáték önmagában is tökéletesen játszható, és azt a 17 fontot az uccsó penny-ig megszolgálja, aztán meg később eldöntöd, továbbmész-e
Azt meg gondolom te sem várod el az ED-től, hogy egyszer megveszed az alapot, ők meg kb 10 évig ingyen fejlesztgessék. Ha szereted a műfajt, nem hagyhatod ki!
Ennél jobbat nem találsz a piacon. Az SC meg ki tudja mikor jön, és milyen eladási koncepcióval(mert abban biztos vagyok, hogy az SC is meg fogja találni a módját, hogyan gombolja le a felhasználók utolsó penny-eit is).
És az akkor is csak egy SC marad, ami sosem lesz ED[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
duvi
nagyúr
"Szinte egy teljes játék árát kell kifizetni minden kiegészítőnél."
Ez igaz, de ha azt nézzük, hogy legalább egy évig játszol 30 fontért, akkor nem olyan rossz a helyzet. Ráadásul egy nagyon jól sikerült játékkal, amihez folyamatosan jönnek az év közbeni frissítések, újítások(#14856) baphomet
Igen, a Gulid Wars 2 kiegészítője ugyanilyen konstrukcióban érkezik[ Szerkesztve ]
-
laci_8519
tag
válasz baphomet #14852 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy ezeket miért nem lehet kiegészítő formájában megvenni? Ki volt az aki ezt kitalálta?
Minden egyes alkalommal vehetem meg az egész játékot a + kiegészítőkkel.
Még ilyet nem is láttam, vagy nem tudok róla, hogy létezne.
Rendben, hogy akinek már megvan annak olcsóbb, de még így is elég borsos az ára, minden egyes újravételnél. Szinte egy teljes játék árát kell kifizetni minden kiegészítőnél.
De jó, hogy érdeklődtem, legalább tudom, hogy ez nem az én játékom lesz, nem kell rá várni.
További jó játékot mindenkinek! -
-
baphomet
senior tag
válasz laci_8519 #14849 üzenetére
A tervek, és a jelenlegi árképzés szerint úgy fest a dolog, hogy évente jelenik meg egy-egy új kiegészítő (season), ami tartalmaz minden korábban megjelent elemet. 50 EUR a teljes ára és 37.5, ha már megvannak a korábbi kiadások. Nekem sem tetszik, de ez van. Jobban belegondolva nem drágább, mint évente megvenni egy-egy újabb rész COD-ot, BF-et, AC-et, Fifa-t, vagy mittommit.
-
rtitusz
őstag
válasz laci_8519 #14846 üzenetére
Nem a legkorrektebb húzásuk, de ez van. Ennek ellenére tartom a véleményem, miszerint az FD az egyik legjobb és legrendesebb játékfejlesztő a piacon, akiben lehet bízni eddigi tapasztalataim alapján.
A planetary landinghez csak annyit fűznék, hogy csak atmoszféra nélküli bolygókra lehet leszállni első körben, a gázóriások és a föld-típusú vagy bármely egyéb légkörrel is rendelkező bolygón való mászkálás még a távoli tervek részei csupán, melyért megint elkéri a pénzmagot a Braben bácsi és kicsiny cége.
-
duvi
nagyúr
válasz laci_8519 #14846 üzenetére
Mi sem vehetjük meg külön a kiegészítőt Minden játékos 10 font kedvezményt kap a Horizons csomag árából, akinek már megvan az alapjáték. Még így is elég húzós az ára, de ez van. A legtöbben már megvettük, mivel ez a "kedvezmény" csak a megjelenésig tart.
[ Szerkesztve ]
-
-
orientcx
őstag
válasz laci_8519 #14841 üzenetére
Vigyázz, mert ezek hucutok ott az ED-nél! Ha megveszed a puszta alapjátékot, akkor még nem lesz planetary landing-od. Az csak annak jár, aki befizet a Horizons kiegre is. És ha külön veszed meg, akkor tuti drágábban jössz ki, mintha egyben, csomagban. Sztem ez a trükk, olcsó alapcuccal belerángatnak a játékba, aztán jó pénzért rád sózzák a kiege(ke)t. Nézz utána, hogy jössz ki jobban, mielőtt a kasszához fáradsz.
-
duvi
nagyúr
válasz laci_8519 #14841 üzenetére
Szia,
Igen, most év végén jön a Planetside , ráadásul kibővített tartalommal . Tegnap volt az EGX-en egy nagy adag újdonság bejelentve. Link1 / Link2 / Link3. A lényeg, hogy a Planetside modulhoz kapunk még: multy-crew rendszert, hajófedélzetről való vadászindítást, karaktergenerálás, HTC Vive 3D megjelenítőt.
Arra vigyázz, hogy a most akciós Elite Dangerous csomagag, CSAK az alapjátékot tartalmazzák! Az év végi kiegészítőt NEM! Ha hosszútávon érdekel a játék, akkor inkább az "Elite Dangerous: Horizons - Pre-order" kiadást vedd meg, mert ez alapból tartalmazza az alapjátékot is.[ Szerkesztve ]
-
laci_8519
tag
Sziasztok! Régen nem olvastam már híreket, van valami hír a planetside-ról?
Lesz egyáltalán? Addig nem akartam megvenni a játékot, amíg nem lesz benne, de most Steam-en leárazták és gondoltam beruháznék rá. -
baphomet
senior tag
A konyhafőnök ajánlata:
Nagyon finom fejvadász CG folyik az Amitrite rendszer Dhawan Port állomásánál. Friss meleg, most indult. Helyben vannak RESek, minden színben és méretben, ki sem kell mozdulni a rendszerből. A top40% már első szinten is 750000-et fizet, és 5 tier-es a móka. A hab a tortán: furkósbot hercegnő rendszere, tehát a követői még az ő bónuszát is megkapják. Kellett nekem átigazolni a barbi hercegnőhöz a szivárvány pajzsért.
Jó étvágyat!
-
orientcx
őstag
válasz rtitusz #14833 üzenetére
Akkor én inkább az ingyenes kiadást választom, a kopasz, "egybenyakú" előember verziót, A6-os fukszokkal, C3-as joging szerkóval, MK IV-es Hummer dzsipóval, aztán gyúrunk, vazze...
-
(egy auto off topic kapcsolóra szívesen előfizetnék )[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
Görgessétek az oldalt, és nézzétek Braben fejét!
[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
Jön a multi-crew és a karakterek. Szerintetek ez nem vonná rögtön magával egy alap fps nézet megjelenését is már akár a Horizons alatt? Csak a hajóban, vagy ilyesmi, de szépen lassan darabonként adagolva. Frontier úgy is ilyen kis építőkockákból építkezik.
-
orientcx
őstag
válasz rtitusz #14817 üzenetére
"nálam a HYPE szint kiütötte a plafont"
-
Ez mi is pontosan?
-
gigafun - Akkor ezentúl nem csak a fűrésztelepi dolgozók fognak három újjal öt sört kérni?
-
Sonic* - Akkor vagy a rendőröket is megcsiklandoztad véletlenül, vagy azelőtt lőttél rá a wanted hajóra, hogy scannelted volna, azaz nem vártad meg, hogy kiderüljön róla, hogy wanted[ Szerkesztve ]
-
Sonic*
aktív tag
Az igen..elkezdem lőni a WANTED kalózt, erre a kedves helyi rendőrök szétlőnek
Majd kiderül..vagy beborul!
-
rtitusz
őstag
Egy dolog fúrja most az oldalam. Ugye írva vagyon a newsletterben, hogy a multi-crew hajókban makj látjuk egymás arcát, ezért is fontos a karakter személyre szabása. Na akkor a jövőben nem lesz rajtunk sisak a hajóban? Ha igen, akkor megfulladunk abban a pillanatban, hogy kilövik az üveget? Ha továbbra is lesz rajtunk sisak, akkor meg mi értelme?
-
rtitusz
őstag
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nálam a HYPE szint kiütötte a plafont. Nem számítottam semmi nagy bejelentésre, főleg a GamesCom után, de kiderült hogy az fasorban se volt.
[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
VIPER MK.IV.
Új concept art:
A buggie belülről:
Egy kopasz karakter:
EGX video: https://www.youtube.com/watch?v=3Em7TLwFifE&feature=youtu.be&list=PL8my9cq0A_bocY6x_U3k7DGShirdyKp40
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz VitoSagi #14810 üzenetére
Az EDHU weboldala már elérhető, csak a fórum nem megy nem megy. Ts már régóta működik.
-
rtitusz
őstag
Új horizons kép, a Season 2 folyamán jön a multi-crew!!!
szerk: CHARACTER CUSTOMIZATION CONFIRMED!!!
szerk2: You will be able to craft powerplay weapons, different colored lasers, new modules and so on
szerk3: A béta óta várjuk, de végre újra! BOBBLEHEADS!!! a frontier boltjában kapható! https://www.frontierstore.net/game-extras/elite-dangerous-game-extras/commander-braben-bobblehead.html/
[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
A mai streamből:
-
-
VitoSagi
tag
[link]EDHU csak nekem nem megy vagy tart még a költözés/karbantartás? Lehet lemaradtam a hírekről, de úgy emlékszem ma vagy tegnap volt említve az újraindulásra. Már nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz/lett.
ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder
-
Sylc
senior tag
válasz baphomet #14802 üzenetére
Felteve, ha nem fogy ki elobb a benya 43ly
Mellesleg a Cargo Hatch pazarolja a naftat, ki kell kapcsolni
Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!
-
baphomet
senior tag
A sas nem kapkod a legyek után, illetve stílszerűen: a gyilkos bálna nem kapkod a snecik után. Orcával csak nagyvadra méltó menni. Arra meg ez kell. Belerongyolni a hátába, majd addig ütni PA-val, míg el nem olvad. HRP mindenhova, a pajzs úgyis a gyengék mentsvára, és a DC sem kell, mert ezer tonna Orca nem a levélbedobón megy be egy állomásra, hanem ott, ahol csak akar.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest