-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonic*
aktív tag
Sziasztok!!
Haverral újra elkezdünk hamarosan játszani (alapjáték). Mik azok a feature-ök (Horizonosok), amik nekünk is elérhetőek? Multi crew, valamint pilóta customizatin működik?
Majd kiderül..vagy beborul!
-
Sonic*
aktív tag
Helló, mi az EDHU ts jelszava?
-
Sonic*
aktív tag
Az igen..elkezdem lőni a WANTED kalózt, erre a kedves helyi rendőrök szétlőnek
-
Sonic*
aktív tag
Aztabüdös...Kilőttem egy hajót és kaptam 80k-t Most már van 250k-m, és az a kérdés, ha harcosabb irányba (kalózok levadászása, assasination) szeretnék elmenni, eaglet vagy vipert vegyek?
[ Szerkesztve ]
-
Sonic*
aktív tag
Hello mindenki!
Kéne egy kis help bounty huntinggal (nem egészen) kapcsolatban. Haver megvette a játékot, (nekem sincs annyira sok ideje), és gondoltam megnézzük milyen az aszteroidák között vadászgatni. Na most, odamentünk, látjuk, hogy nagyban megy a harc a biztonsági erők, meg valami wanted NPC között. Odamentünk, lőttük a csávót, felrobbant, kaptunk is vagy 20k creditet. Gondoltunk feltankolunk, és megyünk tovább. Na igen, de azóta volt többször is az, hogy ugyanúgy lőttük a csávót, felrobbant de egy fityinget sem kaptunk. Vettünk valami W Scannert (elméletileg több credit), azt is rányomtuk de semmi. Hiába lőttük végig, semmit nem kaptunk. Már kezdtem feladni, de azért még párat belelőttem egy másik hajóba, és bumm 20k credit Mi alapján kapjuk akkor a crediteket? Puszta szerencse vagy "last hit"?
UI: Nem küldetésekről van szó
[ Szerkesztve ]
-
-
Sonic*
aktív tag
-
Sonic*
aktív tag
Hello mindenki,
Ismét elkezdtem játszani ezzel a játékkal, és kéne egy kis help. Irányításban minden ok, megoldottam bill+egér kombóval, viszont a dokkolás istennek se akar sikerülni. Szépen lelassítok, irányba állok, odamegyek a kék pöttyhöz, de odaérek, a hajó súrolja a platforomot és ennyi. Eddig a 30-40p próbálkozás alatt EGYSZER sikerült dokkolnom. Tutorialba elsőre ment, gondoltam nem lesz nehéz. A hajó majdnem nullára le van lassítva, de 1-2mm-t mindig elcsúszik, vagy csak súrol
PS: Megvan mit csináltam rosszul úgy akartam leszállni rá, mint egy repülő egy kifutóra, de ahogy látom úgy kell, hogy fölé megyek, megállok és leereszkedek
[ Szerkesztve ]
-
Sonic*
aktív tag
válasz baphomet #12622 üzenetére
kösz, egy gép restart után már minden arra megy amerre kell!
Egy kérdés: ha már bemegyek dokkolni akkor odamegyek a platformom fölé. Na most ha én rendesen jobbra akarok menni pl akkor mit csináljak? Ha gázt adok akkor neki a toronynak, simán fordulni aztán egy kis gáz aztán megint meg sok idő...vagy így kell?
-
Sonic*
aktív tag
válasz VitoSagi #12617 üzenetére
semmi nem történt, a bal karral emeli az orrt, a jobbal fordul. Utóbbi már normális viszont az emelkedés invertált, ezt pedig én úgy szeretem, ha minden irány szerint működik. Nem lehet ezt bill+egérrel nyomni? Az ezerszer kényelmesebb mint ez a vacak.
[ Szerkesztve ]
-
Sonic*
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem meg a játékot, de lehet meg is bántam...a játék maga gondolom jó, a tutorialokon túl nem jutottam. Van egy xbox 360 pc controllerem, amivel irányíthatatlan a játék. Minden invertálva van, holott beállításokban ez ki van kapcsolva, ez által játszhatatlan. Valami help, hogy normálisan a fel az fel a le az le legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazon Kindle
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest