Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Felőlem arra használod amire akarod, nekem egy Bosch GBH 2-28 DFV van csak fúrásra, mikor vettem is elmondták, hogy ha a feszegetve van a vésésnél kinyílik a tokmány.
Minek az ipari gépet gyilkolni amikor a fűszerboltost 16k-ért lehetett venni (vsz. most se sokkal drágább). Ha meg komolyabb munkához kell akkor van SDS-Max is. Abból eleve csak ipari van, de azt is tönkre lehet tenni kitartó munkával (nekem még nem sikerült).
Összesen 1 esetben volt, hogy szivesen lecseréltem volna az állómotoros fűszerboltost a kisebb ipararira az az volt amikor a plafonról kellett levéssem a csempét mikor felújítottunk (korábban ipari helység volt), de ez aligha általános.Egyébként meg nyilván nem attól fog tönkremenni, hogy levésel néhány csempét mert valamit javítani kell, de nálunk akkora felújítás volt, hogy azt az ipari sem bírta volna. 1 idő múlva azért tértem át az SDS-Max-os gépre még csempe felszedésre is mert a fűszerboltos nagyon kavarta a port és sokszor csak kis darabokban törte fel a csempét (mert jobban elsűlyedt a mischungban) és haladni akartam. Nyilván neked kell tudni mire akarod használni.
Lehet a szükséges gépnél kevesebbel is szenvedni ill. ennek következményében hamarabb leamortizálni azt a gépet ami nem arra a munkára készült.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest