Hirdetés
- Száguld a robotika, AI-modellekkel száll be a Google
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Pulsar #16483 üzenetére
láttam már ilyet, haverom állva is megcsinálja bárhol...
de azt hittem én nem vagyok rá képes...most kiderült...másfél üveg sétáló jánoska megtette a hatását...még jo, hogy nem is szeretem a viszkit
és mit suttoghat egy ilyen nő?
"adjá' szívoszálat a fröccsömhöz és kiszívlak"
-
buherka
addikt
válasz
Pulsar #16488 üzenetére
Én sem nagyonn szeretek betonzni, pedig volt benne részem bőven a bazi nagy családi házunk jóvoltából.
Nem...konkétan azt monta, hogy szeret betonozni. Még az arányokat is tudta, járdaalap, vasbeton...stb. Csak pislogtam.
Én meg ha betonozok, akkor úgy is szívlapáttal csinálom a keverést....na azt emelgethetné -
válasz
dízelracer #16478 üzenetére
úgyúgy... nagy igazság
(#16480) darál0w látszik, hogy fiatal vagy, nem éltél még eleget
(#16482) buherka ézzel egyet értek, de nem egy piától lesz valaki nőies vagy sem...
hanem hogy mit suttog, igaz darál0w?
-
buherka
addikt
válasz
Főleg ha még borotvára sem költ...mi?
Erre mondják, hogy töke van a menyasszonynak.
Egy nő legyen nőies és viselkedjen is úgy. Nekem ez a véleményem.
(#16481) darál0w ...amikor kikérte, akkor kikerekedett a pupillánk, mint a bagzó macskának. Mondom a többieknek, hogy csípjetek meg mert nem hiszem el.
-
csoda120
aktív tag
válasz
Nálad a pont
-
buherka
addikt
válasz
Pulsar #16474 üzenetére
Nem egy olyan nagy probléma...csak elsőre bejövős volt a bige, de f@sz gondolta, hogy ilyen igénytelen.
Ja...és szeret betonozni is, mint kiderült a beszélgetésünk során....amikor mondta, majdnem megültem, mint az iszap
Aztán lehet, hogy egy átoperált transzfesztita...ki tudja
Lehet, hogy az ágyban Ő akar megtoszni engem -
buherka
addikt
-
buherka
addikt
Szerintetek az mennyire gáz ha egy csaj egy kultúrált társaságban fröccsöt iszik....szerintem kúrva gáz (saját vélemény)...és egész jó csajról van szó
-
buherka
addikt
válasz
Pulsar #16451 üzenetére
Szundiztam, mert álmos voltam
Ma viszont cangával jöttem...32.7-es átlagot nyomtam, 17km-en. Jól esett nagyon.
Ezt a jó időt most gyorsan kihaználom.Amúgy mondasz valamit, ha már a homokzsákokat említetted. Gödnél már terelik a forgalmat a 2/A felé, mert Sződligetnél már a főúton van a Duna
-
darál0w
Jómunkásember
fuuugyerekek...nemrég keltem. nagyon kiütttem magam. elaludtam ülve, beszélgetés közben...
-
-
na, kihalt mindenki? Vagy homokzsákokat pakoltok?
-
-
szalai56
senior tag
Jó éjt mindenkinek, én is elmentem haza.
-
buherka
addikt
válasz
tomyoy #16437 üzenetére
Szegény Perion megadta magát....rendesen kiszolgált az minket.
Inkább 50-50 százalékban nyomjad az etanolt és a benzint...tehát mondjuk 20-20 litert.
Nekem nagyon bejött én is így tankolom már.Én a Diablo 3-ra várok, az amivel szerintem fogok kicsit játszadozni...ha egyáltalán megélem, mert húzzák-halasztják a megjelenést.
-
tomyoy
senior tag
válasz
buherka #16435 üzenetére
annyi baj legyen....
holnap megyek valami akksit venni, mert behalt az 6 éves Perion akksim, meg tolok 5-5 ezerért e85-e95 benyát a gépbe, kipróbálom
nagyon tervezem most az asztali gépet mert jön a TDU2.....ááá, úgy bánom hogy eladtam a G25-öt....de ahogy ismerem magam venni fogok egy másikat
-
buherka
addikt
válasz
tomyoy #16432 üzenetére
Aztán végül is az én 63-as TV-met megcsináltattam, mert kiderült, hogy javítható...de akkor már megvolt az LCD.
Muternak odadatam, azóta is használja.Eza baj, hogy engem is elvarázsolt a noti. Nagy királyság, hogy minden bele van sürítve.
Már én is filóztam, hogy el kéne adnom az szatli gépem, de úgy sajnálom...mert oylan faszán sikerült összeépítenem. Meg csupa kuriózum alkatrész van benne.Én is lesem a talis totyikot minden nap, de senki sehol...aztán lehet, hogy megint 6-an leszünk a végén
-
tomyoy
senior tag
válasz
buherka #16430 üzenetére
nekem is 82es-em van csak Samu, én meg abból az alkalomból újjítottam be, hogy az előző tv-m kigyulladt
Amióta eladtam az asztali gépet semmivel sem játszottam, jött a noti korszak
már nem vagyok függő
ma bevertem 20< mézes málnát
jó melót!
talis topic=0
leszünk ahogy leszünk kész.....
-
buherka
addikt
-
szalai56
senior tag
Jó estét mindenkinek.
Épp Újpesten festünk. -
csoda120
aktív tag
Na megyek mert holnap fél6-kor kelhetek.
Vagyis már maJóéjt és rémálmokat mindenkinek!
-
lakisoft
veterán
Pálinkás Jó estét Uraim!
-
buherka
addikt
Dupla kockák vagytok?
Netezés közben TV-t néztek.
-
csoda120
aktív tag
Cool tv nagy mágusok kulisszatitkai...
-
csoda120
aktív tag
écsbíó kettőn megy egy jó film
-
buherka
addikt
Szasztok skacok
Ma nincs is sok melóm. Csapok egy nagy filmnézést.
Pont néztem, hogy a talis totyik szép nagy kussban van...baromi kiváncsi leszek, hogy mennyien fognak eljönni...
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG STRIX B760-F GAMING WIFI - Garancia! 2026.06.12
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- HP 763838-B21 Workload Accelerator 3.2TB (SanDisk SX300) PCIe SSD 3 db eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest