- Egy év alatt 80 milliárd dollárt költ AI-képes adatközpontokra a Microsoft
- Befejezi a pereskedést az IBM és a GlobalFoundries
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- Sérthette a magánszférát a Siri, 95 millió dollárban egyezett ki az Apple
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
-
IT café
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz Paadoxon #4638 üzenetére
Ezek szerint valami videokártya jellegű gond, de talán az is lehet, hogy csak a kábel hibás. Nekem volt most valami ilyesmi, hogy csíkozódott a kép az egyik kijelzőn, aztán kihúztam a kábelt egy hétre, amikor visszadugtam, akkor megint jó volt. Ezeknek a gépeknek már lelkük van...
Az előző gépen az alaplap volt kuka, annál meg azt írta, hogy a videokártya illesztő újraindult, meg a játékokból is kilépkedett. Az ilyesmiket még hibaüzenettel is sokszor csak alkatrész csere-berével lehet felderíteni. Az a baj, hogy egyik bolt se csinál ilyet, hogy kiteszteli neked a gépet, magadnak meg otthon nem jellemző, hogy tartanál csere alaplapot. :S
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lexus, Toyota topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen processzort vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Politika
- Mikrotik routerek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD HUN
- 512GB Csillagfény! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Starlight MacBook Air M3 512GB Magyar bill, GAR!
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Samsung NX300 milc fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest