Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
Igen ma találtam rá! De hátlapnak nyoma sincs még mostsem...
Na megtaláltam a SE hivatalos szervizében 15.000ft elő+hátlap-gombsor minden cuccával ...megyek megvenni...[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
Holnap akarok körbetelefonálni majd! De nem hiszem el hogy sehol nincs! Pofon egyzserü levenni az előlapot meg a hátlapot is! Mindegy!10.000et szánok rá de lehet jobb megoldás lesz ha kipoliroztatom az egészet...
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz fullextra #4668 üzenetére
köszönöm a segitséget előre is de ugy néz ki hogy sajna nincs előlap csak védő tok vagy mi a szösz majd utánna nézek de akkor majd max körbenézek és ha kell valami szólok! De mégegyszer köszönöm a pozitiv hozzáállásod...
-
kavicssli
addikt
az abaj hogy itt MO-n sehol nem találtam eddig olyan boltot se neten se a városba ahol!lehetne venni?
De ha valaki rendelne az ebay ről nekem ilyen cuccot azt kifizetném neki!Segitene valaki!természetesen előreutalnék anniy pénz amenniy a cucc kerül +1000ft a segitőkészségért..."Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
-
kavicssli
addikt
Sziasztok! Valaki megtudná modnani hogy az ebayen mennyiből jön ki szállitással együtt egy SE t650 elő+hátlap esetleg még plusz gombsor? Nem nagyon vagyok benne a témában! Esetleg linket tudtok adni!
NAgyon megköszönném ha valaki segitene..."Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz juliabrilke #2688 üzenetére
nem rég vettem az öcskösnek egy póker zseton készletet pedig csak 11 éves a lényeg 10k volt a készlet ami magyar pénzbe elég sok! Szép is a zseton meg minden rendbe van vele de 2*játszottam a haverokkal vele és már most vannak rajta karcnyomok,ütődések meg ilyesmik... ne legyen szép na jó az se baj ha szép csak időtálló legyen...
-
kavicssli
addikt
válasz juliabrilke #2684 üzenetére
az a korszak évekkel ezelőtt megvolt!
-
kavicssli
addikt
Attól függ! Ha sima műanyag zsetont vennék aminek a közepén van egy kis rézmag vagy ólom hogy súlya legyen az szinte semmi pl ilyen van25db/600ft de ami kerámiából meg agyagból van az 25/5000ft is lehet minőségre olyan mint nike/nika vagy adidas/adiods! Csak mindenki beleesett ebbe a nagy póker mániába amit Korda Papa behozott magyarba azórta már a csecsemők is pókert akarnak jáccani én egy klubbot szeretnék itthon létrehozni ahhoz kellenének a jó minőségű zsetonok!
-
kavicssli
addikt
válasz juliabrilke #2681 üzenetére
esetleg ha Franciaországba olcsóbbak lennének a póker zsetonok szólj addig is köszike!
-
kavicssli
addikt
válasz juliabrilke #2679 üzenetére
Ha kiválasztom a terméket majd inen Ph-ról megkérek valakit pl téged hogy segítsen a lebonyolításban...
ja és ha több dolgot rendelek az hogyan műxik?
[Szerkesztve]"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz juliabrilke #2677 üzenetére
aham ebay.co.uk nagyon szépen köszönöm! bel ei s vetem magam! mégyegyszer thx mindenkinek!
-
kavicssli
addikt
értem!köszönöm szépen...még annyi gondom lenne hogy a keresőbe beírom pl hogy poker chips és ott kidob 1 millió találatot de azokat azok szerint rendezni hogy worldwide lehet? mert egy kicsitt hosszas amíg megnézegetném az összeset! ...vagy esetleg ötlet? Találtam ott jobb oldalon oylat hogy Search Options de ott hiába pipálom ki a wordwideot semmi....
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Sziasztok teljesen új vagyo kebben a témában! Nem sokszor rendeltem cuccokat a netről de ahogy elnézegettem jóval olcsóbb kint mindent! Annyi lenne a kérdésem hogy ha pl ezt szeretném [link]
megrendelni mit kell tennem! Gondolom regizni de a pénzt előre kell utalnom? esetleg valami biztosítás féle vagy ilyesmi létezik? Mennyi idő alatt szállítják ki?
Előre is köszönöm szépen a váalszokat!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest