Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
PSN ID: marquuard
-
marquuard
veterán
Sziasztok, UK ebayes vásárlás esetén van annak most jelentősége, hogy Zero customs charges? ~80e Ft értékű, amit vásárolnék. Checkout-nál is ennyi a végösszeg. [link]
-
marquuard
veterán
válasz marquuard #74358 üzenetére
Közben felhívtam az ügyfélszolgálatot, elvileg valami 284Ft-os ellenőrző tranzakció volt sikertelen, a 70e Ft meg sikeres, bár netbank szerint meg caklipakli a 70k van zárolva, mindegy. Üfsz.-os azt mondja, hogy oké minden, várjam a cuccost. Reméljük.
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Remélem illetékes helyen járok a problémával. Tegnap vásároltam 70e Ft-os tételben britektől Erste kártyával. Megtörtént a tranzakció, jött az SMS értesítés. Ma délelőtt jött a következő SMS, hogy a kártyával végzett tranzakció sikertelen, egyenlegváltozás nem történt. Ebayen persze "Paid but not shipped", netbankban pedig zárolt tranzakcióként jelenik meg. Aggodalomra csak az ad okot, hogy ebay szerint fizettem és feladásra vár, az értesítésben meg sikertelen tranzakció szerepel.
Máskor is vásároltam hétvégén, igaz nem ekkora tételben. Ha jól értem a zárolás majd munkanapon rendeződik, vagy egészen más a probléma?
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Lehet, hogy megválaszolhatatlant kérdezek, átlagosan mennyi időt szokott mostanában igénybe venni a vámolás? Vettem 200.000-ért egy órát, jelenleg ez a helyzet:
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Egy termék oldalán olvastam, hogy a review képernyőn fogom látni a vámmal növelt végfelhasználói árat. A "Buy It Now" képernyő azt írja, hogy "You will confirm this purchase on the next screen". Ez azt jelenti, hogyha a review-ra klikkelek, akkor az már fizetési kötelezettséggel jár?
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Tervezek venni egy Citizen Promaster karórát, ami 740 dolláros listaáron van. Van rajta 7e Ft szállítási díj, checkout-nál ezt a végösszeget kapom:
Ez azt jelenti, hogy ebben már benne van mindenféle közteher, áfától a vámig? Ezt már csak átvenni kell?
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
China Post-os tracking number valamiért nem jó, trackingnél írja, hogy nem létező szám. Kb. 7-8 termékemhez China Post-os számot kaptam, azok egyike sem jó. Yanwen-es számok meg működnek. Ennek mi az oka?
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
válasz havri1 #54228 üzenetére
2200Ft összesen. Írtam neki egy privát üzenetet, nem szeretnék nyitni case-t emiatt. Részleges refund is jó, mert maga a kés funkcionál, a pengéje rendesen élezett, csak sok az esztétikai buktató. Refundról nem tettem említést, azt leírtam, hogy méltányolnám ha valamit ki tudnánk találni, nyitott vagyok mindenféle lehetőségre.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Üdv. Ma kaptam kézhez a bicskát, amit eBay-en rendeltem, viszont akadt egy kis problémám. A nyelén található recézett rész között rozsdás a markolat, valamint a pengetartó része tele van rozsdafoltokkal és a biztonsági kallantyúról lekopott a festés. Az eladó rozsdamentes acélként hirdeti a kés, és a képeken sem találtam semmi esztétikai hibára utaló jelet. Ez esetben mit érdemes először csinálni?
-
marquuard
veterán
AfterShip-nél csak a Yanwen-es itemeket tudom lecsekkolni, a China Post-nál "please try again later, we are awaiting for tracking info from carrier" üzenetet kapok. Ez mitől van? Tracking number van a China Post-os itemekhez is.
-
marquuard
veterán
Üdv. Tegnap összetörve érkezett meg a telefonom üveg előlapja. Felvettem a kapcsolatot az eladóval, és csinált egy olyat, hogy visszavonta a tranzakciót (transaction cancellation), amit el kellett fogadnom. Az elfogadással megindul a refund? Ez reggel történt, még nem kaptam meg. Az elfogadás után mi történik a pénzzel? Elnézést, nem vagyok otthon ebben a témában.
-
marquuard
veterán
Üdv. Mi a különbség az alábbi szállítási módok között?
-Standard Int'l Shipping
-Economy Int'l Shipping
-Standard Int'l PostageMindhárom FREE shipping-nek van titulálva, de valami különbség biztos van a három között. A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest