- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!!
Augusztus 04.-én vásároltam a linken lévő termékből egyet ennél az eladónál. [link]Sajnos a mai napig nem jött még meg. Már néhány napja levelezek vele,mivel nem nagy összeg,nem akarok nagy balhét belőle. Tracking nem volt hozzá,így vagy feladta,vagy nem,vagy majd talán ide ér valamikor,de ennyi idő alatt bőven minden vásárolt dolgot kézhez szoktam kapni. Ma az a válasz jött tőle,hogy feladja még egyszer,ha aterméket akarom,de a tracking-ért cserébe 3$ költséget kér. Mivel így még nem jártam,mit tegyek? Írjam meg neki,hogy inkább fizesse vissza,és nézzek másik eladónál ilyen terméket? Vagy miképp tudok neki 3$ felárat fizetni? Mit javasoltok?
-
tillatrilla
senior tag
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!
Az összefoglalót átnyálaztam,és a kérdésem az lenne,hogy akkor jó a beállítás PP-on,ha az én bankom váltja az éppen vásárolt termék értékét? Régebben így volt,de valamiért átállítottam,hogy ne a bankom,hanem a PP rendezze. Rosszul tettem?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Projektor topic
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Opel topik
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest