Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna olyanban segíteni, hogy csak uk-ba szállító uk-s ebayestől megvett csomagot elküldené nekem? Szóval ott élő embert keresek, aki hajlandó lenne segíteni.
Köszönök minden segítséget!
Telefonszám adataimnál. Mégegyszer köszi!
[ Szerkesztve ]
-
ronaldo
őstag
válasz sasa311 #6927 üzenetére
Azért valóban nem árt óvatosnak lenni. Nem mond teljesen hülyeséget...
Nyugtával dícsérjük a napot... eBayen egy német meszelt már át kb. 10k-val, pedig minden rendben volt elvileg. De aztán lehet, hogy a postán kallódott el a cucc, viszont akkor a fricc nem tűnt volna el olyan látványosan. Szóval nem vagyok meggyőződve 100%-ig, de gyanús... Igaz, nem húztam fel magam túlzottan, de azért ha 140k-s tartozást nyomnának jövő hónap végén az arcomba, mikor se pénz se iphone, hm...
-
ronaldo
őstag
válasz Dexar007 #6916 üzenetére
Értem én, hogy ott üzengettetek, csak úgy tudtam, hogy bizonyos dolgokat nem szabad beírni. Mert ha vagy jelent egy szemlélődő vagy admin veszi észre, akkor géz van. Szerintem üziíráskor ki van rakva alul, hogy mit szabad és mit nem tartalmaznia a levélnek.
No de mindegy. Ne basszanak át a palánkon, az a lényeg.
-
ronaldo
őstag
Egyébként hogy adtad meg az adataid? Ha jól tudom nem szabad olyat, hogy pl. e-mail címet, számlaszámot vagy ilyesmit adsz meg, mielőtt lezárulna az aukció. Úgy hittem ezért kitiltás jár. Vagy hogyan oldottátok meg?
-
ronaldo
őstag
válasz Dexar007 #6875 üzenetére
Pufiborítékban szerintem. Meg ugye az eredeti dobozában. Vagy lehet dobozban is küldetni, de az még drágább. Plusz amúgy is dobozban van, minek mégegy?
Közben megoldottam a paypal gondot. Angolul Remove link. De akkor most már vágom. Törlöm az előzőt és rögtön felajánlja, hogy linkeljünk másikat. Köszi mégegyszer!
[ Szerkesztve ]
-
ronaldo
őstag
Az érdekelne, hogy ha regisztrálok egy új paypal-t (tehát nem az előzőhöz rendelek egy másik bankkártyát) akkor azt ebay-en hogyan tudom beállítani, hogy mostantól arról történjenek a tranzakciók?
-
ronaldo
őstag
#3702-re valaki? olyan ~200 font értékben adnék el, szóval eléggé forszírozom a dolgot
-
ronaldo
őstag
Pár cuccot szeretnék eladni ebayon. Angolra tenném fel, nézegettem is hogy működik, de egy részt nem értek. Miután mindent kitölt az ember (amiben benne foglaltatik hogy pár forintba belekerülnek a megjelenített képek) és benyomom, hogy paypal fizetés lehetséges, akkor utolsó lépésként átirányít a német ebayra (itt regisztráltam egyébként eredetileg) és kér egy bankszámlaszámot. A gubanc ott van, hogy NUR dojcs számlaszámot fogad el.
Na ilyenkor mi a teendő? Hogyan tudok én eladni? Vagy ez csak valami "próba" (mint vaterán), és itt kell úgymond életjelet adnom? Nem emlékszem már pontosan mit írt (több, mint egy hete történt az eset, csak azóta nem kerültem gépközelbe), gondoltam valaki már próbálkozott ilyennel.
-
ronaldo
őstag
Tegnap nézegettem a telefonokat (tegnap éjjel majdnem teljesen kinyírtam a sajátom, kell egy) angol ebay-en. Ha független, akkor vegyem meg bátran (képek ismeretében)? Nem szánok rá túl sokat, de az itthoni telefon-apró hirdetésekkel 100%-ig szinte soha nem voltam megelégedve, pedig nem egy telefont vettem már úgy.
Más: amikor keresgettem telefonokat akkor azért találtam pár gyöngyszemet. Érdemes megnézni, hogy hongkongból milyen cuccok jönnének £80-130 között. Hihetetlen Mondjuk egyiket se venném meg, ''olcsó'' utánzatok. -
ronaldo
őstag
Én eddig kb. 50-50 arányban vásároltam priváttól meg PS-től. Nagy gubanc nem volt. Priváttól sem kell félni, előny ha sok boltja volt már és az értékelések jók. Meg magáról az oldal kinézetéről (mit ír, mit nem) lehet tájékozódni. Végül meg ottvan, hogy kommunikálni kell vele. Abból is rengeteg minden kiderül.
Na csak sikerült. -
ronaldo
őstag
Folytattam beszélgetést az eladóval, mielőtt kifizettem be is állította a 4 fontos postaköltséget amiről beszéltünk, szóval lehet, hogy valami baki. Mindenesetre ha lesz lelki erőm írok e-mailt. Köszi. Parkolás megyeget? Olvasgattam a jogsit topikot
koxx: azt remélem, hogy nem tiltották. Nem is volt más cucca licitbe bocsátva, 94 bolt és 99%-os visszajelzés. Meglátjuk. Áthinteni úgysem hagyom magam a palánkon -
ronaldo
őstag
Nem kétszer vásároltam ebay-en, de most eddig nem látott dolog történt. Tegnap du. megnyertem liciten egy órát (az is egy külön történet, pont elfelejtettem, hogy lejár és 34 mp-vel a vége előtt még loginoltam, 4mp-vel a vége előtt nyomtam a rá-licitet és pont nem tudott rá reagálni. utólag gyilkos taktika) és írtam is rögtön a srácnak, hogy majd holnap délelőtt utalom paypallal mert most nincs annyi zsé a kártyán. Ma szépen rá is került az összeg, hazajövök, mondom kifizetem.
Erre tessék: my ebayban sehol semmi a főoldalon, de a ''Won'' menüpont alatt sem. Kiírja felül hogy egy cikket ki kell fizetnem, meg egy visszajelzéssel lógok, de azokra is hiába kattintok. Behozzák a megfelelő oldalt de ott sincs az áru.
Nagy szerencse, hogy mindig elmentem azokat a cuccokat könyvjelzőbe amire licitálok(vagy akarok) így azt behoztam és ott írja, hogy én nyertem meg a fizető gombocska is ott van, így azzal le tudom intézni, azt hiszem.
Valaki tapasztalt már hasonlót?
[Szerkesztve] -
ronaldo
őstag
Csak az rendelkezik MB számlával aki oda is írja? Mert mindenhol csak PayPalt és társait látom. Nekem meg csak ilyenem van. Ha nincs neki, ilyenkor mit lehet tenni? (hülye kérdés, de mégis).
Meg most, hogy itt olvasom... ez a nyomonkövetéses szütyő mennyivel kerül többe?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Path of Exile 2
- Ukrajnai háború
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest