Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz VMatteo #51990 üzenetére
Nem tudom, tegnap rendeltem
Másik ebayes topicban linkelték, de ott sincs még tapasztalat. Más típust már használtak, annyit megér, amennyibe kerül. VHS eredeti minőségében képes átmásolni.
A kulcsszó a VHS eredeti minőségén van úgy gondolom.
Én minap előszedtem a Philips 6 fejes stereo VHS videót. Fél napot pucotam, mire színek lettekhavri
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
cs.david94
tag
válasz VMatteo #51575 üzenetére
Én két csomaggal rendeltem egy eladótól egyszerre, meg is jött, egyik csomag nekem, másik unoka testvéremnek, ugyan olyan fogkeféje van. Én a másodikat használom, mind a kettő tökéletes, neki 3 darab kihúzott két hetet kb, volt ami az első használatnál már eltört, de a negyedik az jó lett neki.
Más:
Liciten nyertem egy LED tápegységet, ezt: [link]
A leírásban az van hogy amerikai kábellal küldi alapból, de küldheti bármilyennel csak meg kell neki írni fizetéskor írtam is, ez a paypalos visszaigazoló emailban látszik is note to seller menüpontnál.
Hát ma megjött, természetesen amerikai kábellal. Még szerencse hogy van itthon egy csomó ilyen kábel, még egyszer hoztam vagy 10 darabot ingyen, hogy jó lesz majd valamire. De nem is ez a lényeg. A táp szerencsére működik, viszont azért kellene írnom a kínainak hogy ez nem oké.
Kérhetek akár tőle egy kis refundot, egy dollár nekem tökéletesen megfelelne pl, csak neki is a miheztartás végett.
Csak 24-ig nincs az eladó,szóval még rá is érek. Szerintetek érdemes? -
-
parkr
őstag
válasz VMatteo #50660 üzenetére
ilyen van nekem is, jó kis cucc.
akitől vettem már nem árul semmit, de szerintem mindegy kitől veszed.[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
válasz VMatteo #36883 üzenetére
küldj fotót, megpróbálom lefordítani
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
El Gringo
senior tag
válasz VMatteo #36880 üzenetére
állítsd át szerintem, és akkor forintban is fogja kiírni a pénzeket zárójelben
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Siriusb
veterán
válasz VMatteo #36871 üzenetére
Én a co.uk-én regisztráltam, de jelenleg a com-ot használom. Csak abban az esetben irányít át az eredeti oldalra, ha az account-ban akarok valamit megváltoztatni, ill. ha olyan termékkel kapcsolatban akarok valamit tenni, amit a co.uk-én vásároltam.
Tehát ha egyszer végigcsinálsz egy vásárlást, esetleg összekapcsolod a paypal-t az ebay accountoddal, többet nem lesz ilyen gondod.Szerk:
Az első vásárláskor felajánlja, hogy összakapcsol a paypallal.
Az Account settings / Addresses-nél be tudod állítani az alapértelmezett címet, ill más címeket is megadhatsz.[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
válasz VMatteo #36869 üzenetére
regelsz paypalra... vásárlásnál átdob a paypalra, ott belépsz, azt kész.
-
Josi
senior tag
válasz VMatteo #36867 üzenetére
Nem kell törölni, azokkal simán be kell tudnod lépni az ebay.com oldalra.
Én most próbáltam, megy akár a német, akár az angol oldal is, és nem dobál sehova.
Esetleg próbáld úgy, hogy belépsz a .de oldalra, és a cimsorba beirod az ebay.com cimet.''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
El Gringo
senior tag
válasz VMatteo #36796 üzenetére
ugyanazok a bejelentkezési adatok minden ebay-re, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- Automata kávégépek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest