-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
C64
őstag
Visszaküldés csak hiba esetén elfogadható, be volt állítva, hogy nincs visszaküldés, de ez a ge*ci cég csak a vevőket védi az eladókat nem és akkor is visszaküldheti ha én nem akarom, akkor is ha szart küld vissza és ő bassza el vagy kicseréli az alkatrészeket másra, sok ilyen történetet hallottam már közvetlen ismerőseimtől is, bay meg nem csinál semmit, mindig a vevők mellett áll.
Véleményem szerint az lett volna a korrekt hozzáállás, ha meggondolja magát a kedves vevő, akkor továbbadja, ez itt is így működik, mindig is így működött. A fosbay önkényesen erőlteti rá az eladó magánszemélyekre a 30 napos visszaküldést akkor is ha ez cseppet sem fair, ezt pedig rengeteg csaló ki is használja!!
paypal kifizetés már rég megszűnt és ha német oldalon adok el német vevőnek akkor 0 a fee, vagyis egy az egybe kiutalja bankszámlára az összeget.
Nem engem kell hibáztatni, bár nem tudom mit vártam, itt valahogy mindig az a hibás aki pórul jár, be se jövök többet ebbe a fórumba...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Politika
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- ZIDOO médialejátszók
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest