Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
-
Degeczi
nagyúr
Persze, h meg lehetne, csak kevés gyakorlati haszonnal (részben a kis találati esély miatt, és mert eleve ritkán kell így visszakeresni)
Ha pedig megoldanák a teljes, precíz elekronikus nyilvántartást, biztosra veheted, h ezeken a fórumokon lenne a legnagyobb a tiltakozás!
(hiszen attól kezdve semmiből nem állna kigyűjteni, ki honnan és milyen sűrűn rendelget, az pedig nekünk csak rossz lenne) -
-
-
Kerio
őstag
válasz somnia #45281 üzenetére
Júúúúj. Le ne nyelj már keresztbe! Igazából tényleg Kovács... De nem vagyok István
Egyébként azt vártam, hogy a XXI. században már meg tudják nézni, név és cím alapján, hogy van-e ott, vagy nincsen kézbesítendő küldemény.
Röhögő görcsöt kapok, mikor a 112-es Postán (11. kerület) egy bazi nagy füzetből, kézzel írott nevekből keresgélik ki az oda érkezett küldemény. Egyébként ha oda le van írva a követő kód nélküli küldemény, akkor akár meg tudnák nézni a budaörsi központban is.
Csak hát könnyebb eltüntetni egy vagy több követő kód nélküli csomagot... Ez az én véleményem.[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
válasz radi8tor #45277 üzenetére
ja, közben már megtaláltam, hogy a paypal-on hogy lehet kilőni, ebay-en ezt nem találtam meg, mert csak fizetési módokat tudok váltani az automata opciónál, illetve egyszeri fizetést eszközölni külön, vannak aktiv listázásaim, igy kénytelen vagyok megvárni azok lejártát, mert fontos lenne az eladásuk.
utána paypalnál kilövöm, amig nem teszek fel cuccot
ps. egyébként paypal-on ez a módja:
Log on your paypal account.
-scroll your mouse over profile till it drops down.
-click "my money"
-click "update" next to "my preapproved payments"
-Click "Ebay"
-click "cancel"[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
üdv, hogy tudom megváltoztatni az ebay-nek fizetendő dij módját, azt vágom, hogy van lehetőség egyszeri fizetésre, a kérdés az, hogy ettől függetlenül is levonják automatikusan havonta? ki lehet kapcsolni az automatikus fizetést?
ps. nem elkerülni akarom, csak akkor szeretnék fizetni, amikor nekem megfelelő.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
lecsek
tag
Üdv.
VÁM-os telefonon kívül hol érdemes még érdeklődni a rég várt csomag iránt? Helyi főpostánál pl.?
Több, mint 50 vásárláson vagyok túl, eddig minden csomag időn belül, törés, hiba nélkül megjött.
Ellenben most ugyanazon eladótól az egyik csomag (kisebbik) megjött már kb. másfél hete, viszont a nagyobbik azóta sem (hozzá teszem, párom kért manikűrös dolgokat, gondoltam a vámnál csücsülnek rajta, hogy mi a tököm lehet...) ma lesz 51 napja, hogy az eladó feladta. (Case-t nyitottam már időben...)
Csak érdekelne, hova lenne érdemes egy-két telefont dobni, hogy hol akadt meg, ha tényleg feladták. (postásunk korrekt, szóval biztos nem nyúlná le vagy dobná máshová a csomagot)
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
tudok úgy rendelni, hogy egy barátom címére küldjék a csomagot?
van ennek "hivatalos" módja vagy külön kellene írnom az eladónak?#?*@&!
-
Ghard
őstag
Üdv.
Ha nincs várható megérkezési dátuma a terméknek, akkor a vásárlás napjától kezdve van 30 nap reklamálni? -
sch_a
addikt
Kösz a válaszokat. Szerencsére nincs olyan nagy összegről szó, de azért mégis csak szeretné visszakapni az ember, ha egyszer nem kapta meg a terméket. Én még soha semmiből nem rendeltem 1-nél több darabot, azt sem tudom, hogy egyszerre, vagy külön-külön rendelte-e meg, a purchase historyban nem találom, viszont ha külön e-mail jött mindegyikről, akkor csak külön-külön kellett megrendelnie.
-
havri1
félisten
válasz raziel01 #45261 üzenetére
Pontosan, épp ezt akartam írni, én is emlékszem az esetre, és nem is kis összeg volt.
Ezért rendelek mindent úgy, hogy az tételesen külön látszódjon.
Csak ezzel meg aza ciki, hoygha rendelsz 5 tételt, az 5 case..és az nem tesz jót egy accnak, teszem azt 1x vásárlásnál 5 case..havri
-
raziel01
veterán
-
sch_a
addikt
Sziasztok!
Lány ismerősöm rendelt magának ugyanabból a nadrágból 5db-t, különböző színekben. Természetesen egyik sem jött meg, engem kért meg, hogy írjak az eladónak. A pénzt vissza is kapta, de csak egynek az árát. A purchase history-ban már nem is találom a többit, csak a rendelésről kapott megerősítő e-mail-ből érem el, de ugye minden link ugyanarra a termékre mutat, ahol a "this case has ended" üzenet vár és nem tudok semmit csinálni. Mit tudnék csinálni? -
havri1
félisten
szerk
[ Szerkesztve ]
havri
-
prannk
őstag
Hogy van az angolul,hogy ajándékként adja fel a vám miatt?? Kezdőtől akarok venni és nem hiszem,hogy bejelöli az ajándékot.
-
ferke72
aktív tag
sziasztok!
annak idején regisztrációnál bent ragadt a város megjelölésnél alapértelmezés..ezt hogy tudom eltüntetni az adatlapomról? köszi!Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
08danikA
csendes tag
Sziasztok! Ha egy sellertől több (kettő) cuccot is veszek, de az eladó nem foglalkozik Combinated Shipping-el akkor is egy csomagban küldi el a két dolgot vagy külön-külön?
Válaszotokat előre is KöszönömOneplus 5T 8/128 | VW Golf MK4 1.9PD | Canon EOS 700D |
-
jjeahh
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #45249 üzenetére
ja neem, csak egy digitális rajztábla, bár a 85/1.4 az baromira kéne
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
hi! polandiából rendelt valaki? nincs valami messze, fura, hogy két hete jön a csomag...vagy ez normális?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Jofi81
őstag
Várok egy csomagot az USA-ból, elvileg június 6-26. között kellett volna megérkeznie. A tracking number csak annyit mond, hogy "June 3, 2014 Electronic Shipping Info Received", további információ nincs róla: "Please be advised tracking is not available for this product." Várjak még, mielőtt felveszem a kapcsolatot az eladóval?
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy Surface pro 2-t szeretnek megszerezni, de itthon elszalltak az araval es ahogy neztem ebayen meg van 150 alatt is. Csak felek, hogy szemelyesen nem tudom megnezni es ne egy ures dobozt kapjak. Mire kell odafigyelni es hogy lehet elkerulni a vamot stb. ti jobban tudjatok, hogy mi a teendo?
-
Aphrodite
újonc
Sziasztok!
Rendeltem ebay-ről egy processzort, június 12-én adta fel az eladó és 19-én kellett volna megérkeznie.Érdeklődtem postán nem tudtak csomagazonosító nélkül semmit mondani csak, hogy nem jött meg.Július 1-én nyitottam egy case-t, hogy írjon csomagszámot vagy nézzen utána hogy mizu.Eddig semmi válasz, hozzáteszem 160 értékelése van mind pozitív és külön kiemelték az értékelők, hogy milyen gyorsan megérkeztek a csomagok.Na most a kérdésem az lenne a veterán ebay vásárlóktól, hogy már nem érdemes ennyi csúszással reménykednem benne hogy megérkezik igaz?
Egyébként Angliából jönne a cucc. -
Thome
veterán
Ami azt illeti, tavaly 1db cucc tűnt el, de idén valami katasztrófa. 10 rendelt cuccból a fele ha megjön...
-
rellif
senior tag
Nehezen lehet kideríteni,hogy fel sem lett adva vagy útközben vagy a reptéren esetleg a helyi postán "tűnik" el a csomag.
-
Kerio
őstag
Elegem lett. Mindenre követő "kódot fogok" kérni.
[ Szerkesztve ]
-
Kerio
őstag
Furi, hogy egyre több "elveszett" cucc van. Minden második rendelésem érkezik csak meg az utóbbi két hónapban. Évekig nem tűnt el semmim. Csak tavaly egyetlen rendelésem.... De a mostani helyzet katasztrófa.
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
Szevasztok.
Egyszer mär irtam ide ezzel az oräval kapcsolatban, hogy lesz-e meg nekem plusz költsegem vele.Most azt szeretnem kerdezni, hogy mire szämithatok a kiszällitässal kapcsolatban?Nagyon uj vagyok meg az ebay-es väsärläsban, eddig konkretan csak egyszer vettem egy telefontokot.Häzhoz fog jönni a cucc, vagy nekem kell valami väm raktärba elmennem itt kinn (Ausztria) es ott ätvennem jo pär papir aläiräsa utän?Marhära nem vägom, hogy megy ez, megköszönnem ha tudnätok segiteni.poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
parkr
őstag
válasz adrian87 #45215 üzenetére
A refund is not what I had in mind. I would like you to send me a new half a pair of shoes (a right one) or a complete pair, because I can't use them like that.
I could have bought a pair locally for the same price, which would have lasted 3 months.
If you can help me with this, I might buy different colors of them as well.Kb. ilyesmi szerintem, ha nem is tökéletes. Az utolsót kihagytam, mert nem kell az neki
Egyébként nem tudom, mennyi volt, de szerintem azt fogja kérni hogy küld neki vissza és csak azután kapsz másikat. -
Mardel
őstag
válasz adrian87 #45215 üzenetére
Ez nemtudom, hogy google fordito volt-e de se fule se farka. Keress valakit, aki leforditja neked!
Mas:
Az en ugyem sem megy gordulekenyenen.
Kb. Junius elso heteben rendeltem ebayrol egy fulhallgatot kb 10 ezer Ft ertekben. Mult heten csutortokon hozta a postas. Ennyi ido volt mig ingyenes szallitassal megerkezett Szingapurbol.
Meg aznap irtam az eladonak, hogy hibas lehet a termek, mert csak az egyik oldala szol.
Egyebkent az elado egy letezo ceg webshoppal.
Visszairtak, hogy kuldenek egy masikat ha megadom a szallitasi cimet, de a hibasat kuldjem vissza, a postakoltseget visszafizetik.
En is kertem toluk cimet, hogy hova mennjen a hibas peldany.
Meg hetfon kora reggel irtam nekik, hogy ha megoldhato akkor egy masik fajta fulest szeretnek a kulonbozetet meg visszatudjak fizetni a postakoltseggel.
Kedden: Valaszoltak is, hogy mar feladtak a cserepeldanyt igy sajnos nem tudja modositani.
Hozzatette meg, hogy ha a kollegaja visszajon akkor tudnak tracking szamot adni.Irtam nekik, hogy ok semmi gond, es kertem toluk a szallitasi cimet, mert azt elfelejtettek.
Visszairt meg kedden a cimmel. Azt irta hogy a fejhallgatot csomagolas nelkul es a leheto legolcsobb postai szolgaltatast valasszam.
Visszafizetik a penzt, csak tudassam veluk hogy mennyibe kerult.Szinten kedden erre valaszkent megkerdeztem hogy csak a fejhallgato kell-e nekik buborekos levelben a tartozekai nelkul (szilikon harangok).
Plusz kertem toluk a korabban emlegetett tracking szamot .Ma meg nem valaszoltak az ugyben.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
adrian87
tag
No, a cipős vissza írt nekem... mintha hülyének nézne.
"Thanks for your mail and sorry for the inconvenience.
We will investigate this problem and feed back to our supplier. Could you please kindly give us a chance to solve it for you? Could you please try to glue it?How about we refund you AUD 2.00 for our sincere apology? Many thanks for your help in advance."
431 ft valahogy röhej... számomra, kb. 3200-ért már itthon is kapok ilyet még ha 3 hónapot ki se bírPénz vissza adásra nem is gondoltam. Fél pár cipőt szeretnék vagy egy új párat, nekem így használhatatlan.
Vehettem volna itt is ennyiért, azt 3 hónapig használtam volna.
Ha ebből pozitívan jövök ki, valószínűleg a többi színből is fog kelleni.
Tetszik, hogy sokan vesznek tőled!Money back up I did not think of broadcast. Half I would like a couple of shoes you are a new one some, for me so unusable.
I could have bought it here for this much, I would have used it until 3 months.
If I am out of this positively, presumably from the rest of the colours will be needed.
I like it, that many people disappear from you![ Szerkesztve ]
Önkéntes adminok, piaci kofák és NAGYOBB KOCKÁK kíméljenek! - de tényleg
-
havri1
félisten
Indítsd. Bár én is úgy tudom, hogy a tervezett dátum végétől 30 nap. Viszont paypalon csak fizetés +45 nap van.
Ha eddig nem érkezett meg, szvsz nem is fog.
Innen lesz még 8 nap amit ki kell várni (legalábbis nálam), és onnantól lehet követelőzni 30 napon belül (8+22)Bár én előtte otherben írnék az eladónak. Ha normális, case nélkül is visszafizeti, nekem eddig mindig..(4-5 eset)
[ Szerkesztve ]
havri
-
parkr
őstag
válasz havri1 #45212 üzenetére
Nekem egy héttel ezelőtt volt a szállítási idő vége, én is úgy tudom hogy onnantól van 30 nap, de az ebay infó oldalain mindenhol fizetés után 45 napot láttam ezért nem akarok kicsúszni, mert a 44. van ma
na, mindegy, akkor lehet megvárom még a 29. napot
[ Szerkesztve ]
-
parkr
őstag
Ha nyitok egy refund-os case-t (nem jöt meg az áru) akkor köteles rövid időn belül fizetni az eladó?
Mert szeretnék várni még legalább két hetet, ezt le is írnám neki, de nem tudom hogy ő várhat-e annyit ha megnyitom a case-t -
fardem
aktív tag
válasz havri1 #45208 üzenetére
itt vannak a határidők.
a case nyitástól számítva 30 nappal zárul be automatikusan ha nem csinálsz semmit. kb aug 2-án ha ma nyitottad.
There are three main timelines that you should be aware of:
If there's a problem, let the seller know as soon as you (should) have received your item. You're eligible for refunds under the eBay Money Back Guarantee if you do so at any time up to 30 days from your actual or latest estimated delivery date.
You can ask eBay to review the case if you are not happy with the seller's solution and at least 8 days have passed since you first contacted the seller about this.
If you don't escalate the case to us, it will close automatically after 30 days (we'll send you reminders so you don't forget)
-
-
törölt tag
Én elővételben vásároltam egy bakelit lemezt még február 15-én. A lemez május 28-án jelent meg. Vártam a lemezem, de egy hónap múlva sem jött meg. Írtam a boltnak, amire meg is jött a válasz, hogy április 28-án feladta. Ennek ellenére feladja újból. 5 nap alatt itt is volt. Már vagy egy éve csak angolokkal meg japánokkal üzletelek. Bennük megbízom.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz fardem #45202 üzenetére
Most írt az eladó, nem tudom eldönteni kamuzik e. Gyanús, ha az ebay törölte a terméket, és sok negatív is jött rá neki pont erre.
Hi dear my friend, We're so sorry about the inconvenience caused you, we shipped your order out on June-23 by hongkong air post, normally, it need to take 15-30 business days to your place. which we have clearly stated in our shipping & handling policy...so,could you pls help us to wait a few days more patiently??? thank you so much if you still not received it until our shipping deadline( after 30 days we shipped), pls contact us promptly, we will be responsible for all.... many thanks and kind regards
Megírom neki szerintem, hogy nem zárom le a caset, kérem vissza, mert nem bízok így már benne. Ha mégis megérkezik és rendben van a termék, újra kifizetem.
havri
-
.LnB
titán
válasz fardem #45201 üzenetére
Ó, nagyon szépen köszönöm
Hagyom inkább nagyon sok macera. Most nem tudom jól számolom e, de akkor 30ezer lenen mire kézbe kapnám
(15+7,8+1,5+áfa)„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
fardem
aktív tag
válasz havri1 #45200 üzenetére
fontos a case-t nem szabad bezárnod, 8 nap után sem zárul be magától, csak akkor lesz aktív az escalation opció.
a case úgy működik hogy 8 napig mehet a vita a dolgokról, eladó-vevő írogathat. ha nincs megegyezés, vagy nem tetszik a válasz akkor 8 nap után kérheted az ebay döntését (escalation). akkor a kommunikáció befejeződik és az ebay dönt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest