-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe
csendes tag
válasz
zed juron #1284 üzenetére
Az látszik, hogy neked teljesen másak az igényeid, mint az átlagnak...
"A 6" könnyebb hordozhatósága tény, de mint érv az olvasó embernek értelmezhetetlen." - én itt látom a nagy különbséget. Én ezt tökéletesen fordítva látom. Éppen azért nem vennék 10''-os olvasót, mert nem tudom zsebre vágni, nem tudom magammal vinni. De még otthoni olvasásra is kényelmesebbnek tűnik a 6-os. Kisebb, könnyebb. Ha megnézed, a Kindle Keyboard külső mérete kb. a ponyvaregények méretével egyezik.
Valószínűleg nem véletlen, hogy az Amazon már nem gyárt 10-es olvasót. Az árával ezt nem magyarázhatod, hiszen pl. iPad-ból óriási eladások vannak.
-
gabe
csendes tag
Erről írnál részletes? Mit hogyan állítottál?
Próbáltam én a Cool Reader-t, de nagyon nem tetszik. Leginkább az a gondom vele, hogy nem formázza megfelelően a könyveket. Középre igazítás nem mindig megy, új lapra dobás sem megy (pl. fejezet új lapon kezdődjön), stb... Csak én nem állítok be valamit jól, vagy ezek még hiányosságok?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- One mobilszolgáltatások
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Windows 10
- Lézervágás, gravírozás
- Elite: Dangerous
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Honor Pad8 bontatlan, új eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest