Hirdetés
-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
postasbeci
csendes tag
Lapozni mindenféleképp gombokkal szeretnék, az érintő kijelzőt böngészésre, szótárazásra stb. szeretném használni. Megfogdostam már két ismerős olvasóját egy Kindlet és egy világítós Nook ST-t, de ugye a kindle nem volt világítós és nem szereti alapból az epubot, a Nook ST-nek meg értékelhetetlen a lapozógombja, ráadásul a világítóréteg is meg volt sérülve és az ismerősöm azt mondta ez sajnos tipus hiba az NST Glowlightnál.
Rákeresek itt a topikban a Wayteq-FL60, meg a PRESTIGIO 5664 olvasókra mert úgy látom nekem ezek felelnének meg.
[ Szerkesztve ]
-
postasbeci
csendes tag
Köszönöm megnéztem a PocketBook Touch Lux 2 626 eBook olvasót, így ránézésre az egyetlen gondom vele, hogy a lapozógombok alul vannak nem kétoldalt. Így nálam ez sajnos kiesik.
LittleBiG007 : Az általad ajánlott PRESTIGIO MultiReader 5664 jónak tűnik, használ valaki ilyet közületek, tapasztalatok érdekelnének.
Ahogy nézegettem az edigitalon az olvasókat megütötte a szemem ez a Wayteq olvasó, ez mindenben tökéletes lenne, főleg az android miatt: [link]
Csak ahogy olvasom az értékeléseket többen panaszkodnak hogy gyorsan lemerül, az mennyire gáz?[ Szerkesztve ]
-
LittleBiG007
Topikgazda
Én is az egyszerű és olcsó Pocketbook Mini mellett döntöttem legelőször, mert a sok utánaolvasás-utánajárás közben kiderült számomra, hogy egyik sem tökéletes és hogy mennyire túl is vannak az olvasók árazva. (Plusz 14e forint néhány led és egy fénytovábbító rétegért? Nehogy már... Kinából vettem ilyet papírkönyvhöz körülbelül három éve 1500 Ft-ért. Rá kellett fektetni az oldalra és egyenletesen megvilágította.) Már majdnem megrendeltem a Mini-t, amikor ugyanilyen árban találtam Nook STG-t is, így hát a lámpa és érintőképernyő miatt mégis lemondtam a kis méretről és a sok formátumról.
A Kindle pártiaktól akár elnézést is kérhetnék, de nem írtam semmit rosszat, nem is vagyok rossz véleménnyel az Amazon olvasóiról, csupán nálunk nem ők a befutók.
Mindenki szereti dícsérni a sajátját, ez természetes. De a Pocketbook se rosszabb olvasni, mint a Kindle. Éppen most fejeztem be Josh Malerman könyvét, a Bird Box-ot. Öregem, azt se vettem volna észre, ha egy e-ink kijelzős fadarab van a kezemben, annyira magával ragadott a könyv.Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini
-
Degeczi
nagyúr
"Páromnak olykor PDF-ben adják ki a suliból az anyagot"
Akkor táblagép kell, ezen nincs mit vacillálni!
E-book olvasók mindegyikével csak szívás az ilyesmi, mert a technikából fakad: az e-ink kijelző frissítése tizedmp-ekben mérhető, többnyire fél mp közelében (szemben egy TFT ezredmp-eivel). Ezért képtelenség jó nagyítást, görgetést megvalósítani ilyen lassú kijelzőn - márpedig a 6" méretben okvetlenül szükség lenne mindkettőre, hiszen a jellemzően A4-re tördelt oktatási anyagok nem olvashatóak nagyítás nélkül...Minden valószínűség szerint tankolni sem úgy szokott, h "csak útközben veszi észre, h benzint töltött dízel helyett", mert az tényleg katasztrofális eredménnyel járna...
Itt sem bonyolultabb a helyzet, sőt: összesen 2 fő e-book formátum van, nem túl nehéz megjegyezni, melyiket célszerű választani az adott típushoz. A különbség az, h rossz választás esetén sem tart semeddig az ingyenes Calibre programmal automatikusan átalakíttatni a könyvet.
Egyébként a "multiformátumos" olvasó jellemzően ámítás: ott is ajánlott az fő formátum használata, mert a másikkal nem ritka, h különböző gondjai vannak, hiába nyitja meg. -
JamesFinn
senior tag
Az a baj, hogy a pdf-el egyik olvasó sem fog nagyon boldogulni. Arra a legjobb egy tablet. Ha jó minőségű a pdf, lehet olvasni, de nagyítgatni, tologatni nem a legkényelmesebb. (Saját tapasztalat) Ha tehetem kerülöm ezt a formátumot. Igaz én csak "olvasok" nem tanulok az olvasómon (PB614) Wifin keresztül a PocketBook olvasókra is van lehetőség olvasnivalót küldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Robotporszívók
- Gyúrósok ide!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 8GB RAM 128GB SSD IntelCore m3 8100Y
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- iPad Pro 11 M4 256GB Wi-Fi fekete színben tokkal dobozában
- Apple iPad Air M2 - 13" (2024) - 128GB - asztroszürke (space gray) - 3 év garancia - prémium tokok
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest