Hirdetés
-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helsing
aktív tag
válasz szabog4 #16034 üzenetére
A Kindle tényleg jó. Gyors és megbízható. Viszont világítás nélkülit én semmiképp sem vennék mivel az e-book olvasók kontrasztja rosszabb mint egy könyvé. Ahol egy könyvet még kényelmesen tudsz olvasni ott lehet, hogy az e-book olvasónál már meresztgetned kell a szemed.
Jó fényviszonyok között viszont teljesen jó. De ilyen még otthon sincs mindenhol.
Tablethez képest sokkal jobb. A tabletek erős fényben nehezen olvashatóak míg az e-book olvasók épp ellenkezőleg. Arról nem is beszélve, hogy egy e-book olvasóval egy feltöltéssel kiolvashatsz három könyvet míg egy tablet az első felénél lemerül.Én itt a hardveraprón vettem egy refurbished Kindle Paperwhite 3-at tokkal együtt 30e-ért.
Teljesen jó.Most nem látok de helyette van 35e-ért nem refurbished. Ami szintén elég jó ár.
Ennél olcsóbban nem nagyon lehet kapni világítással rendelkező olvasót. Csak Alcor Myth LED-et és társait.
Nekem itt van a közelemben mindkettő és megéri a +10e-t a Kindle.Én először elkövettem azt a hibát, hogy sóher voltam és sajnáltam másfélszer annyit kiadni egy világítós olvasóra. Hamar rájöttem, hogy mit is jelent az "olcsó húsnak híg a leve" mondás.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- Apple iPad Air 6 ( M2) , Space Gray , 13'' Retina, 256Gb, Wifi, Makulátlan, 2027.06-ig garanciális
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest